Službeno je - Elon Musk kupio Twitter za 44 milija
- poruka: 27
- |
- čitano: 9.508
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto reci, koju poruku poslati.
Ovo sto Musk obecava ne bi trebalo biti stvar dobre volje vlasnika nego obaveza propisana zakonom.
čekam sad Trumpa 😂 i da vidim šta će reći ovi koji su govorili Twitter je privatna kompanija mogu izbaciti koga hoće, jel će biti iz 1 u 2 promjena mišljenja
Možda kupi Bug pa nam se vrate MrBlz i Visak, a Pkfsz-u otkažu kočnice.
Gdje je Visak otisao, nisam u toku? Permaban za povredu casti i ega?
Ocekujem povratak germlina na Twitter.
Sad samo čekam da se kandidira za predsjednika Američke Hegemonije, jer ima sve predispozicije.
Sad samo čekam da se kandidira za predsjednika Američke Hegemonije, jer ima sve predispozicije.
Ne moze, zakon je jasan. Nije se rodio u Americi. Mozda za guvernera Texasa.
Koja moralna trulež. Fuj.

Wat, nema Viska ?
Pa jebote ovdje svi dobri forumaši odfikare.
Ostat će samo podrumski sveznadari sa manga profilnim.
Sto reci, koju poruku poslati.
Sad ga službeno zovu "Osloboditelj trolova".
Zanima me oće sad banat onog klinca koji mu prati letove (već je tražio to od Twittera). Možda ga je i kupio da ga bana.
Ja zapravo ne znam kako bih se osjećao s ovom vjesti. Privatna kompanija je postala još privatnija.
Ok, ono.
od svih navedenih slobodarskih parola, najkorisnije je uvođenje funkcije "edit".
makar je tako obećao afroamerikanac Elon.
Ako ga je stvarno kupio da omogući slobodu govora, ne vidim u tome ništa loše. Uvijek je dobro čuti obje strane. Kako inače saznati da si u krivu?

čekam sad Trumpa 😂 i da vidim šta će reći ovi koji su govorili Twitter je privatna kompanija mogu izbaciti koga hoće, jel će biti iz 1 u 2 promjena mišljenja
Bit će Twitter je privatna kompanija i mogu pozvati koga hoće ili Twitter je privatna kompanija i mogu zabraniti koga hoće. Ovisi kakvu travu Musk taj dan puši. Ne bi me začudilo da ga pozove samo kako bi ga ponovo otjerao.
Sloboda govora je vec definirana ustavom i zakonima svake drzave posebno, nema se tu puno sto filozofirati.
Premda je postao relativno najveći dioničar, Musk je odbio biti član upravnog odbora (vjerojatno jer nema toliko vremena da ga baca na takve bedastoće) - ako sam se dobro informirao.
A što se tiče Trumpa, po povijesti njihovih odnosa izgleda mi da ga je smatrao kao nužno zlo, i onda pretpostavljam da nije niti previše zainteresiran da to zlo opet vrati.
https://www.newsweek.com/elon-musk-donald-trump-supporter-twitter-1697979
Samo onda bi se moglo postaviti pitanje zašto je to napravio, planira li kakvu medijsku manipulaciju zbog nekih budućih poslovnih poteza koji ne bi mogli biti baš omiljeni?
Ne moze, zakon je jasan. Nije se rodio u Americi. Mozda za guvernera Texasa.
sto ako otkupi rodni list nekog Hawaiianca? :D
Kao što dosadašnja uprava nije brinula za slobodu govora, već su samo upravljali kako su mislili da je najbolje za njihov biznis (što potvrđuje i brza odluka o prodaji), tako će i Musk samo vodit računa o svom biznisu. Uostalom zato i je najbogatiji na svijetu, vodi računa o svom biznisu i ne zamara se ostalim pizdarijama. A jedna o važnih stvari u biznisu je uvjeriti druge da ti to radiš iz viših ciljeva, a ne radi love.
Totalni respect zato kaj je platio 54.20 $ dionici
Ono, uprava počela pregovore s 58, najniže kaj bi išli je 48, a on ko iz topa: 54.20 i imamo dil.
Još samo promjena loga u zeleni listek (što je i u skladu s današnjim eko trendovima) i život konačno ima smisla.
Nadam se da je na kraju to i bio razlog kupnje, a ne ova silna naklapanja o 1984 itd.

U svijetu kojem kao imaš slobodu govora i izbora piskaranje glupavih objava na društvenim mrežama znači vrhunac ljudske gluposti...
A posebni krug mi je LinkedIn tu su sve neke srceparajuce priče a ono stoka sitnog zuba bi radila i primala plaću...

Ima li Twitter grupe kao i Facebook ?
Te grupe su jedino zasto koristim Facebook...
kao osvjedočeni ignoriratelj ikakvih društvenomrežnijarija, očekivah žestoku i besmislenu no jalovu raspravu. to sam uglavnom i dobio (uvijek se mora naći neki gelipter s inteligentnim komentarom i sve pokvarjeti). hvala. još kad se pojavilo ovo ...
kao osvjedočeni ignoriratelj ikakvih društvenomrežnijarija
pa sto radis onda na ovom forumu?
kao osvjedočeni ignoriratelj ikakvih društvenomrežnijarija
pa sto radis onda na ovom forumu?
Pa mora negdje pokazati kako je pametan :)