Nije trostruko, nego dvostruko. Mobitel je trostruk, ali je samo dva puta sklopiv.
Samsung je po prvi puta prikazao svoj trostruko sk
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.753
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Ne kontam kako je praktično vuć ciglu od pola kile (u biti tri telefona)? Šta za 5 godina ćemo imat telefon koji se raširi u TV od 65" tako da u biti TV više nećemo ni trebat?
Ne kontam kako je praktično vuć ciglu od pola kile (u biti tri telefona)? Šta za 5 godina ćemo imat telefon koji se raširi u TV od 65" tako da u biti TV više nećemo ni trebat?
Ne ulazim u definicuju cigle, ali iskreno vec par mjeseci razmisljam o kupnji Tank 3 mobitela (koji, ironicno ,ima u sebi 65" TV)
Pa praktičnije je nego vući tablet i telefonirati na njemu. Ili tablet i mobitel. Zar ne?
A o tome što je "univerzalno" praktično je bezveze raspravljati bez neke definirane perspektive, jer svi mi imamo neke drugačije pojmove praktičnosti ovisno o našim interesima i potrebama.
Da. Izgleda da ih boli kurac za sve. Naseru par rečenica, stisnu enter i nikad više ne pogledaju.
Još da je tanak i lagan ko iz Westworlda... Možda 10+ godina još.
Točno to, jednog dana kada to bude pero kategorija onda ima smisla, ali vuć "ciglu" koju 5% vremena koristiš kao tablicu je malo reć blesavo. Ali ej ako postoji interesa neka se narod veseli!
Ne ulazim u definicuju cigle, ali iskreno vec par mjeseci razmisljam o kupnji Tank 3 mobitela (koji, ironicno ,ima u sebi 65" TV)
Za moje potrebe - vrlo zanimljiv uređaj, ali ipak previše masivan. Radije mi se više sviđa mini verzija, 4.3". Hvala ti na informaciji!