Tih najgorih $20k je zapravo ATH rekord iz 2018. za koji su isti stručnjaci govorili da će ubuduće biti "nedostižan" :)
Protekli lipanj bio je najgori mjesec za bitcoin u
- poruka: 13
- |
- čitano: 6.777
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tjedna doza vijesti "smak svijeta za kriptovalute".
Tih najgorih $20k je zapravo ATH rekord iz 2018. za koji su isti stručnjaci govorili da će ubuduće biti "nedostižan" :)
Ne bas...strucnjaci su govorili da je $250k granica i na vrhuncu 2018 i 2021
stigne još, samo treba navuć ovce u piramidu
mislim da je ipak bilo gore 4. rujna 476., kad je (vjerojatno zbog bitkonja) propalo rimsko carstvo. i u tunguziji 1908. je bilo čupavo.
Najgora godina za bitcoin je bila 774. kada je udarila najjača solarna oluja ikad zabilježena te je spržila sve satelite, elektroniku i mnoge wallate. Tj. tako nešto je vrlo moguće u današnje doba. Onda je bilo zabiljženo u godovima drveća po cijelome svijetu.
Michael Saylor kaze da ide bitcoin na miljun dolara.
Najgore bu tek došlo.
Kad udari recesija i cijene se još dignu radi rata u Ukrajini..
Ja se nadam da bu BTC pal ispod 10 soma dolara.
To bi bila super prilika za za kupnju.
Najbolje je imat ordere na burzi da se automatski kupi kad cjena padne.
Tako da...nemojte propustit priliku,mogla bi bit masna zarada za par godina kad opet sve počne rast.
Jest ćemo travu ali od BTC odustat nećemo
Danas travu jedemo...ali u budućnosti kavijar
Sad se kupuje naveliko, kaj te briga jesi zaradio 990k ili 980k dolara po bitkonju. Prodaj odmah stan, kuću, auto, sve u bitkonj, do kraja godine si multimilijunaš :D
stigne još, samo treba navuć ovce u piramidu
Ne znam, kad te lopov upozori da ćeš bit prevaren i izgubiti lovu, mislim da ga treba poslušati i manuti se ćorava posla.