Nije problem što se ne čitaju uvjeti korištenja, problem je što ne možeš koristiti uređaj ako ne prihvatiš uvjete korištenja jer osobno kad god mogu odbijam uvjete korištenja a najćešće ne mogu ako želim koristiti uslugu
Prikupljanje podataka gledatelja putem pametnih te
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.513
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kome je ta knjiga namijenjena?
I onda uzmeš još da na smart TVove dolazi chatGPT koji služi da sumira sve te sumanute izjave svojih korisnika u nekakav jasan, lakše "analizljiv" format...
Mogućnosti su neograničene. A ljudi ograničeni...jer nisu/ne žele biti svjesni što se događa u pozadini.
Nemam smart TV ,pa pitam;
Pa kaj nemreš niti koristit HDMI ulaze bez da prihvatiš uvjete?
Netreba mi smart TV, samo HDMI da mi prikaže sliku sa kompa.
Čim upališ TV ti iskoči kao na novom mobitelu gro pitanja za postavljanje, između ostalog i EULA i to se ne može preskočiti. Tek kad to prihvatiš, dobiješ TV meni gdje možeš tipa birati ulaz s kojeg želiš signal
Čim upališ TV ti iskoči kao na novom mobitelu gro pitanja za postavljanje, između ostalog i EULA i to se ne može preskočiti. Tek kad to prihvatiš, dobiješ TV meni gdje možeš tipa birati ulaz s kojeg želiš signal
Ok...
Ali mislim da ne postoji način da prate odakle dolazi signal (komp, plejka) ili sadržaj prikazan na ekranu.
Pogotovo ako tv nije spojen na internet.