Nema bolje od dobre reklame!
Nije dugo trajalo: YouTube Premium Lite širi prika
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.426
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već su do sada bili pretjerali sa reklamama. Neće im to tako ići još dugo vremena. Neznam tko ne koristi blokadu reklama na PC-u.
Kad mi je kojim slučajem isključena blokada pa vidim Jutarnji list sa člančićem u sredini okružen reklamama, pitam se kako to netko uopće može više trpjeti.
Those are rookie numbers.
Već su do sada bili pretjerali sa reklamama. Neće im to tako ići još dugo vremena. Neznam tko ne koristi blokadu reklama na PC-u.
Kad mi je kojim slučajem isključena blokada pa vidim Jutarnji list sa člančićem u sredini okružen reklamama, pitam se kako to netko uopće može više trpjeti.
novi uredjaji. ili mobiteli. tableti. televizori
katastrofa
Prije pojave tih nasilnih reklama YT je funkcionirao sasvim odlicno, imali su "trilijunsku" zaradu, sada nas uvjeravaju da radi samoodrzivosti YT moraju nas silovati reklamama!
Ja bih mozda i platio da YT popravi ili jednostavno vrati stari algoritam preporuka videa, te da bude kao sto je i bio prije. Ovako Ublock origin radi odlican posao.
Sto se tice opcenito reklama na netu, moze li se uopce ista pogledati/procitati bez blockera?
Bez blockera je pravo silovanje usera!
Ja koristim Ghostery na Firefoxu i Chromeu (Windows 10/11).
Adblock plus i Ghostery na Firefoxu i nema zime.
Ghostery i SponsorBlock za YouTube... i "pitaš se gdje su reklame".