Nepostojeći AI bend objavio je prvi hrvatski AI gl

poruka: 4
|
čitano: 3.985
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nepostojeći AI bend objavio je prvi hrvatski AI gl".
17 godina
neaktivan

INTERVIEW SA NEPOSOTOJEĆIM BENDOM U ZAPREŠI ŠI ŠI ŠI ĆU

Razgovarali smo sa  Kajtazijem jednim od 5 članova nepostojećeg benda.

Album je, priča, nastajao šest godina, što je dosta dugo razdoblje kada se uzme u obzir da je cijelo to vrijeme bend bio aktivan u Zaprešičkoj binarnoj zajednici.

- Mi smo se isto iznenadili kada smo skužili da je prošlo šest godina, ja sam imao osjećaj da su prošle tri. Doduše, tri godine možemo izbrisati zbog korone i Ivana Lojića. Raduckali smo nešto u koroni, nalazili se kod Ludog indijanca, ali ništa konkretno. Nismo mogli svi dolaziti na probe pa bismo došli, recimo, dvojica, radili nekakve ‘filmske večeri‘. Željac i Mihha (džoker zovi član banda, op.a.) su radili nekakvu filmsku muziku, a dio toga se kasnije iskoristio za video album.

I samo ime benda je rezultat njihove interne zafrkancije u parkiću kod Petice, pa je Tong, kako su uvijek naglašavali, fiktivni lik iz Hong Konga u kojem su objedinjene sve individualne osobine petorice članova, inače iskusnih muzičara s dugogodišnjim stažom na sceni.

Kako vam se svidio album?

1 dosta dobar
1 neloš
18 budem dao AI-u da presluša

0 0 hvala 0
10 godina

Napravio sam i ja hit pjesmu prije njih, ali eto nitko ne pise o meni. 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nepostojeći AI bend objavio je prvi hrvatski A
Prije 2 mjeseca naoravio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hehe, čak sam i ja u videu :P al neloša mjuza i riječi, fora...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice