Ja sam primjetio da se upalio i autocorrect u zadnjih tjedan dana, pa mi "ispravlja" što tipkam i onda gubim vrijeme da ispravim njegovo ispravljanje...
Možda bi se trebali odlučiti da li rade OS za računala ili mobitele... Na kraju sam našao gdje je u postavkama taj autocorrect i isključio, no u nekim aplikacijama mi i dalje pametuje, mada one same nemaju interne opcije za autocorrect pa sada ne znam što da mislim...
Napokon dodani tabovi u File Explorer na Windowsim
- poruka: 15
- |
- čitano: 8.365
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O, sjetili su se! Zato već odavno ne koristim File Explorer nego FreeCommander.
Task Manager se otvara sa ctrl+shift+esc.
Pravi muskarci rade sa kombinacijama tipki a ovo drag and drop mogu prodavat nekome drugome :)
--
Možda bi se trebali odlučiti da li rade OS za računala ili mobitele... --
- nema ili ... vidljivo po lobotomnom fičeru za poziv broja ili slanje poruke, pri čemu se vrli umovi PR odjela nisu ni dosjetili da računalo nije mobitel i da ne može pozvati telefonski broj, pile&sisa ili peti kotač, tako nešto.
Vau... Za kojih 10ak godina će možda i uvesti split screen kao u Dolphinu na Kubuntu.
Task Manager se otvara sa ctrl+shift+esc.
Pravi muskarci rade sa kombinacijama tipki a ovo drag and drop mogu prodavat nekome drugome :)
haj na macu tako majcin sine. polomiš prste
Meni je fantastično kako Microsoftovi programeri otkrivaju toplu vodu s jedno 30 godina zakašnjenja.
Baš sada kad sam počeo koristiti directory opus...
Šteta što nema drag taba van iz file explorera, prvo sam to probao ali štanga... Hoću kao na chromeu ili edgea! ...čekaj, edge je chromium, ne znam da li je prije to imao ?!
Neke funkcionalnosti su rekli da će s vremenom postati aktivne, tj nekima će biti aktivne odmah, nekima naknadno. Jedini source te polu provjerene informacije je video ThioJoe-a na 2:15
Baš sada kad sam počeo koristiti directory opus...
Jel' to na Amigi?
Ima još netko da mu nije došao ovaj update? Imam zadnju verziju, ali ovaj update nikako da mi dođe....