Nisu ni ovi ošli dalje od ustaša i partizana.
Najavljen Call of Duty: Vanguard, vraćamo se u Dru
- poruka: 12
- |
- čitano: 15.761
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da je malo muda i hrabrosti pa nas staviti u čizme Wehrmachta, Japanaca, Kineza, YU partizana...Ali ne ajmo opet na zapadno bojište...
Da je malo muda i hrabrosti pa nas staviti u čizme Wehrmachta, Japanaca, Kineza, YU partizana...Ali ne ajmo opet na zapadno bojište...
Stvarno gadan faktor kraj ovih ostalih navedenih. Jedino ak ubace mod "po šumama i gorama"
Stvarno gadan faktor kraj ovih ostalih navedenih. Jedino ak ubace mod "po šumama i gorama"
Vidi se da ne znaš što su Mirko i Slavko izvodili "po šumama i gorama".
Ono "Mirko, pazi metak!" i "Hvala, Slavko." nadmašuje američke ratne filmove i vesterne B kategorije gdje tip iz pištolja opali 29 puta bez punjenja oružja (ja brojao dvaput, da ne bude greške).

Nisi ti svjestan kolko mogu EA/Dice sjebat stvar.
Ovi nece nist sjebat, bit ce to prosjecna COD igra kakvu svi ocekuju i kakvu svi kupuju svake godine...

Nisi ti svjestan kolko mogu EA/Dice sjebat stvar.
Ovi nece nist sjebat, bit ce to prosjecna COD igra kakvu svi ocekuju i kakvu svi kupuju svake godine...
Da buraz, ali sad je bf na toj bazi. Nekako sumnjam da bi se igrači prebacili sa jednog ww2 u drugi ww2 koji je recimo više arkadni.
Ja još peglam bf1. Fantazija mi je ko prvog dana.
eh, da je rušiti most na neretvi, ošištati tifusarku milenu dravić ili s prsanom postavljati mine na pruge u gorskom kotaru ili poput dimnjačara praviti 3,14zdarije digićima. možda s walterom braniti sarajevo. ima materijala.
ili jednostavno - s drugom Titom na čelu kolone - NAPRIJED !
eh, da je rušiti most na neretvi, ošištati tifusarku milenu dravić ili s prsanom postavljati mine na pruge u gorskom kotaru ili poput dimnjačara praviti 3,14zdarije digićima. možda s walterom braniti sarajevo. ima materijala.
Naravno da ima. YU partizani su bili najefikasniji pokret otpora u Europi. Dalo bi se složiti par jebenica misija, bez ikakve političke propagande naravno.
Zna li netko kad se danas može igrati? Naručio sam ultimate edition i skinio betu. Pise danas, ali kad točno, u koliko sati?