Ako definirate AGI kao pametniji od najpametnijeg čovjeka, mislim da to vjerojatno dolazi sljedeće godine ili unutar dvije godine“, izjavio je Musk
Ne Muskče , nitko tako ne definira AGI. Sorry.
Ako definirate AGI kao pametniji od najpametnijeg čovjeka, mislim da to vjerojatno dolazi sljedeće godine ili unutar dvije godine“, izjavio je Musk
Da to nisu bilijarde nakuckanog koda, ne bi toliko energije trebalo...
i ne samo to, već i pubertet kraljevskih pingvina, saharske sniježne vijavice i dostupnost rudnika dijamanata u albaniji utorkom.
Daj svoju definiciju moze?
Daj svoju definiciju moze?
Prepuštam to najpametnijem čovjeku.
I da i ne. Na akademskoj razini, AGI se dijeli na slabu (weak) i jaku (strong) koja ima samosvijest. Kod živih bića postoji samosvijest jer imaju instinkt za preživljavanje i može ih uhvatiti strah.
Da li se umjetna inteligencija boji da je netko može isključiti ili ograničiti sposobnost? Ne ako je u pitanju Weak AI (Narrow AI).
IMHO djelomično krivu.
Samo učenje ima i sadašnji AI, samosvijest nije nužnost, naime i čovjek je samo jedan od rijetkih iz životinjskog carstva koji posjeduje samosvijest.