Ovo je super. Xlookup, pivotice u excelu će biti dosta lakše/brže za složiti.
Microsoft 365: Copilot Chat stiže svima, plaćali g
- poruka: 3
- |
- čitano: 934
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-napokon, sad i ja mogu biti pravi muškarac! direktor klase dellboy s tajnicom-sekretaricom kojoj diktiram-naređujem a ona plava-glupa s krupnim .. očima, ništa ne zna, .. ovisno koji stupanj realizma ms odluči postaviti u simulatoru :)
-ok.. tehnologija ide dalje, trebali ili željeli nešto ili ne.. kao što od naslova uvodno članak kaže, plati, ako nečeš evo i đabe... neš ti birat :) ..
-pri tome naravno nije važan juzer ili njegovo računalo, hw, mogućnosti-resursi, kao ni kompatibilnost što je tek neobično reći za x86 platformu.. no ima svega, od genijalnosti do gluposti, a ponekad i najgluplje stvari postanu nešto važno, prekretnica, mali šarafić ili dio puzzlea.. tko zna, ja ne jer sam običan kratkovidni čoban, dometa do .. očiju spomenute daktilografkinje :)) ..
** normaliziran text, uz pomoć copilota kao glavne zvijezde showa :) ..
🧩 Znanstvene ideje koje su zvučale kao ludost
Teorija relativnosti– Kad je Einstein prvi put iznio svoje ideje, mnogi su ih smatrali previše apstraktnima da bi bile korisne. Danas su temelj moderne fizike.
Antibiotici– Penicilin je otkriven slučajno, a ideja da plijesan može liječiti infekcije bila je u početku ismijavana.
+ Zanimljivo je kako se granica između gluposti i genijalnosti često pomiče tek kad se promijeni kontekst.
-ili kako je započeo npr google? besmislica? ms-gates s idejom da prodaje soft u doba kad je ibm imao .. dali se djetetu da se malo igra, tiktok kojim danas npr trumpek drma svijetom?.. itd.
Netko nekomu nešto na silu ,čim tlači s besplatnim...znači da te košta jako puno...