Microsoft 365: Copilot Chat stiže svima, plaćali g

poruka: 3
|
čitano: 934
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft 365: Copilot Chat stiže svima, plaćali g".
17 godina

Ovo je super. Xlookup, pivotice u excelu će biti dosta lakše/brže za složiti.

0 0 hvala 0
16 godina

-napokon, sad i ja mogu biti pravi muškarac! direktor klase dellboy s tajnicom-sekretaricom kojoj diktiram-naređujem a ona plava-glupa s krupnim .. očima, ništa ne zna, .. ovisno koji stupanj realizma ms odluči postaviti u simulatoru :) 

-ok.. tehnologija ide dalje, trebali ili željeli nešto ili ne.. kao što od naslova uvodno članak kaže, plati, ako nečeš evo i đabe... neš ti birat :) ..

-pri tome naravno nije važan juzer ili njegovo računalo, hw, mogućnosti-resursi, kao ni kompatibilnost što je tek neobično reći za x86 platformu.. no ima svega, od genijalnosti do gluposti, a ponekad i najgluplje stvari postanu nešto važno, prekretnica, mali šarafić ili dio puzzlea.. tko zna, ja ne jer sam običan kratkovidni čoban, dometa do .. očiju spomenute daktilografkinje :)) ..

** normaliziran text, uz pomoć copilota kao glavne zvijezde showa :) ..

🧩 Znanstvene ideje koje su zvučale kao ludost

• Teorija relativnosti– Kad je Einstein prvi put iznio svoje ideje, mnogi su ih smatrali previše apstraktnima da bi bile korisne. Danas su temelj moderne fizike.

• Antibiotici– Penicilin je otkriven slučajno, a ideja da plijesan može liječiti infekcije bila je u početku ismijavana.

• + Zanimljivo je kako se granica između gluposti i genijalnosti često pomiče tek kad se promijeni kontekst.

-ili kako je započeo npr google? besmislica? ms-gates s idejom da prodaje soft u doba kad je ibm imao .. dali se djetetu da se malo igra, tiktok kojim danas npr trumpek drma svijetom?.. itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2025 13:22 (ihush).

1 0 hvala 0
14 mjeseci

Netko nekomu nešto na silu ,čim tlači s besplatnim...znači da te košta jako puno...

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice