LinkedIn postaje primarni kanal za sofisticirane p

poruka: 6
|
čitano: 2.129
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LinkedIn postaje primarni kanal za sofisticirane p".
17 godina

Primjetio sam i puno lažnih oglasa za posao na Linkedinu, gdje sve izgleda kao standardna prijava za posao, i šalješ svoje podatke a na kraju posao ne postoji.

Također ima i puno lažnih oglasa za posao za hranjenje AIja podatcima onih koji se jave

0 0 hvala 0
12 godina
Re: LinkedIn postaje primarni kanal za sofisticira
Ges kaže...

Primjetio sam i puno lažnih oglasa za posao na Linkedinu, gdje sve izgleda kao standardna prijava za posao, i šalješ svoje podatke a na kraju posao ne postoji.

Također ima i puno lažnih oglasa za posao za hranjenje AIja podatcima onih koji se jave

Da samo AI, farmaju osobne podatke, jer ljudi svašta stavljaju u CV, email, privatne brojeve telefona, linkove na društvene mreže itd.

Nadglednik dina
9 godina

Samo jos jedan razlog za zaobici LinkedIn. 

Ili uzeti informaciju i kontaktirati regrutera ili kompaniju direktno. 

Sam site postaje social network basket case, ne propustam priliku uvijek reagirati na to. Primjer - slika ispod.

Jer vidim da se kao trude, enablati video sadrzaje, ovo ili ono, a gube iz vida smisao zasto su postali. Mreza za profesionalce/poslovni network site. 

6 0 hvala 0
8 godina

dal "phishing" znaci kad te budale sa svojim upisima na wallu napadaju?

0 0 hvala 0
15 godina
LI je izgubio smisao jer se opet nakupilo ljudi koji bi rade pisali o svojim osjecajima i djeci nego koristili drustvenu mrezu za ono za sta je namijenjena. Predvidan joj sudbinunko FB, puno boomera koji nemaju pojma zasto su tamo
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 0 hvala 0
12 godina
Linkedin je postao teško smeće. Praksa lažnih poslova i HR navlakuša je nažalost postala standard. A nitko nema pojma zašto je tako u stvari. Zapanjujuće je da je posao sa ili van LinkedIna postalo praktički nemoguće naći bez obzira na obrazovanje i background. Apsurd je konstantno kukanje kako fali radnika i da ima posla dok je potraga za poslom potpuno drugačije iskustvo. Ovakvo zbilja čudno stanje traje već neko vrijeme.
Moj PC  
6 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice