Kamere za nadzor brzine najviše prekršitelja snimi

poruka: 7
|
čitano: 4.866
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kamere za nadzor brzine najviše prekršitelja snimi".
6 godina

jedno pitanjce...jel ove kamere moraju imati znak ispride sebe koji upozorava na njih ili ne tribaju...jerbo ima slučajeva kad tih znakova nema a kamere su tu i onda živiš u neizvjesnosti

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kamere za nadzor brzine najviše prekršitelja s

Generalno bi trebale biti, ali malo znači...

Navodno su kod nas Gatso R4 kamere postavljene da se aktiviraju na 21+ km/h veću brzinu, a imaju doseg cca 250-300 m - provjereno 😁

Znači i kad te snime ako umjesto 50 km/h voziš 71+, na to ti se daje i tolerancija od -10 km/h i ostaje ti razlika za koju te kažnjavaju...

A te table s oznakom su ti najčešće samo s jedne strane, one na koju kamera gleda, a jel, ja provjereno znam, mene je snimila zguza a table s "leđne" strane kamere nije bilo...

Ju je je? Je ju je!
6 godina

od šibenika do rijeke znam di su kad se ide jadranskom...ali kako stavljaju nove tu oko rijeke nema ovih oznaka...pa ono kasno vidiš...inače od zadra do pirovca je ritam ubitačan...ono 10 kontrola...znam da je to radi budala ali onda nama koji ipak pazimo ubija ritam vožnje a situacija dopušta da ideš 10...15...20 km brže...ono praza cesta nigdi nikoga i sad da moram ići 40 a možeš komodno 60

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
11 godina

Zakonom/propisom NIJE propisana obaveza obilježavanja dijela ceste na kojem se vrši kontrola brzine, prometnim znakom.  Važećim Pravilnikom o prometnim znakovima, signalizaciji i opremi na cestama, predviđen je prometni znak obavijesti C122 kojim se označava dio ceste na kojem se vrši kontrola brzine. Tako da ne vjerujem da bi se itko mogao "izvuć" na račun toga jer nije bio obavješten o kontroli brzine, a protutnjao je kroz naseljeno mjesto 120 na sat ...

15 godina

nitko ne veli da te nepostojanje table o upozorenju o snimanju brzine oslobađa krivice (uplatio 30 ojra u proračun RH), nego je među ostalim to i prevencija da se ne vozi prebrzo...

apropos upozorenja, CamSam app se pri svakom paljenju ažurira s popisom kamera i točaka s niskom brzinom...

tako da dosada me upozoravala i na posve novopostavljene kamere...

ako ju koristite, ona NEMA Android Auto sučelje, ali se po Audio postavkama da definirati da se spaja na BT/Android Auto pa se upozorenja (3x upozorava kako se približavate kameri, a 1x kad se nailazi na odsječak ceste s velikim ograničenjem brzine) čuju preko audio sustava auta...

ako imate Huawei/Honor mobove, u postavkama obavezno ukopčajte "Use Google location services".

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 14:13 (Stric_Jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Znaci cijela dalmacija 2x vise kazni od cijelog zgima se moze se

Team Blue
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Boris grozni kaže...

Znaci cijela dalmacija 2x vise kazni od cijelog zgima se moze se

turističko područje, jako veliki promet vozača koji ne poznaju teren, bilo stranih, bilo domaćih turista

i zg ima vrlo veliki promet nedomaćih vozača, ali ti su uglavnom usrani od prometovanja zg ulicama i voze se ko po jajima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice