Mladost-pokojapiva-ludost
Jeste li ikada imali problema sa zakonom?
- poruka: 13
- |
- čitano: 10.240
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam, ali je zakon imao problema sa mnom
u jednini - s kojim (kaznenim, prekršajnim, ustavnim i kojim od njih)? u množini, nikavih: jednostavno ih ignoriram. povremeno mi pokušaju učiniti kakvu neugodnost no onda k'o s muhama: pljas!. i mir u kući.
Ove Bugove ankete nas tak dobro profiliraju da nemaju potrebe čipirati nas (koristeći 5G corona chemtrail ajnšpric drito u krvotok), ionak već sve znaju o nama.
Prvo pitaju jel bi preporučio vešmašinu pozaniku, pa jesam li imao problema sa zakonom, ne znam, malo mi to sve sumnjivo
...
Budite pametniji od mene, ne ispunjavajte ankete, bugovci su masoni !!!
(Bug, rula, nadmoćno !!!)

Ove Bugove ankete nas tak dobro profiliraju da nemaju potrebe čipirati nas (koristeći 5G corona chemtrail ajnšpric drito u krvotok), ionak već sve znaju o nama.
Prvo pitaju jel bi preporučio vešmašinu pozaniku, pa jesam li imao problema sa zakonom, ne znam, malo mi to sve sumnjivo
...
Budite pametniji od mene, ne ispunjavajte ankete, bugovci su masoni !!!
(Bug, rula, nadmoćno !!!)
neki jedva čekaju ispričati svoju priču, sad ćeš vidjet Envyja kako ga je država ganjala davne 1960 jer je dilao prve kompjutore pa sve do danas, bit će neki esej od 1000 riječi bar
Da, kad je prvi u Tuzli imao Pentiuma 100 MHz i sve kurve su tražile da šmrče kokain baš s njihova dupeta, i eto, neko cinkao, došla rija i eto ti problema...
Inače bi (bez dosjea) dobio quad Xeone za medicinske simulacije, drito iz švajcarske, ali ionak sve te napredne medicinske simulacije vrti i na ova dva, tak da nije bed...

Da, kad je prvi u Tuzli imao Pentiuma 100 MHz i sve kurve su tražile da šmrče kokain baš s njihova dupeta, i eto, neko cinkao, došla rija i eto ti problema...
Inače bi (bez dosjea) dobio quad Xeone za medicinske simulacije, drito iz švajcarske, ali ionak sve te napredne medicinske simulacije vrti i na ova dva, tak da nije bed...
možda objavi serijal Pentium i ja - ljubav na prvi pogled
ma nisam nikada ,tita mi !
Nit sam u HDZ-u nit u SDP-u što znači da nemam niti sam imao problema sa zakonom

ne ali je praktičnije
Samo kad me uhvate.