Da vam olakšam nemam projektor i sve mi je ilegalno, osim što sam netflix nedavno uplatio.Dok je torrentdaya nema problema kad odem u eu onda ću biti uzoran građanin.I vjerujem da je 90% grašana u hrvatskoj na isti način dolazi do video sadržaja.

Da vam olakšam nemam projektor i sve mi je ilegalno, osim što sam netflix nedavno uplatio.Dok je torrentdaya nema problema kad odem u eu onda ću biti uzoran građanin.I vjerujem da je 90% grašana u hrvatskoj na isti način dolazi do video sadržaja.
Koji TV imaš?
Novce za Netflix/HBO ja dajem HRTu iako ga ne gledam, tako da ne bih još i Netflix plaćao, ne hvala, možda kad ukinu pretplatu na HRT, razmislim onda.
Ne preporučam niti jedan projektor. Imam Acer c250i, buka je nesnošljiva navečer a slika niti blizu kvaliteti čak i najjeftinijim Vivax televizorima. Cijena je bila blizu 4,000kn, za bilo kakvo ugodno korištenje projektora treba srediti sobu da se sakriju kabeli, da se projektor fiksira na jedno mjesto (uglavnom na plafon, i sad zamisli ogromnu dužinu kabela što za struju što HDMI kabel do računala), da se investira u platno (investirao sam 1000kn u platno), kupi kvalitetniji surround, itd. Eventualno ultra short throw projektor, ali oni dođu daleko više nego najskuplja televizija.
Topla preporuka je pogledati Philipsove 70-75 inchne televizore, dođu od 8,000 - 12,000kn, te nude daleko ugodnije iskustvo gledanja filmova od bilo kakvog projektora.
Topla preporuka je pogledati Philipsove 70-75 inchne televizore, dođu od 8,000 - 12,000kn, te nude daleko ugodnije iskustvo gledanja filmova od bilo kakvog projektora.
Baš, pojektor, ovo, ono... ja si uzo 65" TV, jest da je Vivax, al je 65" UHD za manje od 4000kn... a ni projektor nebi mogo baš nešto veću sliku napucat na taj prostor gdje je taj TV. U stvari ne vidim nijedan razlog zašto bi u toj nekoj kućnoj okolini uopće išao na projektor...