iFixit: iPhone X ima ne jednu, već dvije baterije

poruka: 35
|
čitano: 9.604
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iFixit: iPhone X ima ne jednu, već dvije baterije".
10 godina
odjavljen
iFixit: iPhone X ima ne jednu, već dvije baterije

O čemu vi razmišljate, sa čime se vi zamarate, naj inteligentiniji ljiudi na svijetu će kupit ove uređaje. Vjeruj mi da nismo pametniji od njih niti inteligentiniji.

Priče o otvaranju očiju možeš objesit mačku o rep, to ne postoji. Čudno je kako uglavnom oni koji nemaju za nešto budu prosvjetljeni da je to nešto preskupo za svu populaciju ako je preskupo za njih.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: iFixit: iPhone X ima ne jednu, već dvije bater
Svaka roba ima svog kupca, da je preskup nebi nitko kupovao pa bi smanjili cijenu
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

O čemu vi razmišljate, sa čime se vi zamarate, naj inteligentiniji ljiudi na svijetu će kupit ove uređaje. Vjeruj mi da nismo pametniji od njih niti inteligentiniji.

Priče o otvaranju očiju možeš objesit mačku o rep, to ne postoji. Čudno je kako uglavnom oni koji nemaju za nešto budu prosvjetljeni da je to nešto preskupo za svu populaciju ako je preskupo za njih.

Tako je majstore, nek si ti rekao nama sad.... pogotovo kolegi Romanu, siromahu.

Ajd živio 

9 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Pun je istagram tij nai inteligentnijih ludi koji se slikaju ispred ogledala...

17 godina
odjavljen
Da, mislim da su stavljene dvije jer je to jednostavnije od izrade baterije na L ili T. Očito su išli na takav kompromis jer drugačije nisu mogli rasporediti sve komponente.
Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice