GPT-4.5 - prvi AI koji je prošao Turingov test

poruka: 12
|
čitano: 2.429
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GPT-4.5 - prvi AI koji je prošao Turingov test".
13 godina

Mene zanima kako bi izgledalo da dva AI bota razgovaraju i da li se to može testirati!? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: GPT-4.5 - prvi AI koji je prošao Turingov test
Bit ce napeto kad budu imali o čemu razgovarati. Do tada cemo mi zivjeti u idiokraciji i by, by humans.
Brkoni
7 godina

sad kad krene promidžba u svezi glede lokalnih izbora...mnogi od aktera vjerojatno nebi prošli Turingov test...a tek ovi licemjeri koji su protiv lgtb-a a koriste račuanala..a otac moderne informatike upravo Turing

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
Artem kaže...

Mene zanima kako bi izgledalo da dva AI bota razgovaraju i da li se to može testirati!? 

-kako bi izgledalo? .. pa kao uobičajena birtijska rasprava o (proizvoljno, nogomet, politika, znanost, umjetnost, razbijanje atoma, kurikulum, sadnja jaglaca.. sve što šanker bojna zna iz malog prsta kao i biti izbornik repke..) bilo čemu, ili na bug forumu :) ..

HCMAA kaže...

sad kad krene promidžba u svezi glede lokalnih izbora...mnogi od aktera vjerojatno nebi prošli Turingov test...a tek ovi licemjeri koji su protiv lgtb-a a koriste račuanala..a otac moderne informatike upravo Turing

-ili majka? čemu spolna diskriminacija žena ili uopće korištenje muško-ženskog roda za distinkciju, kad imamo 'oni-ono'-they-nešto neutralno, uključivo.. šareno, štoveć. :) ..

-licemjerno? ljudi su takvi, oportunisti, uhljebi, lažovi, sve loše .. ali i dobro, naprosto ljudi. .. to je jedino bitno! :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2025 14:10 (ihush).
14 godina
Artem kaže...

Evo ti pa uzivaj :)

https://www.infiniteconversation.com/

13 mjeseci

Samo što ga više nema na tržištu, OpenAI ga je morao eliminirati jer je brutalno skup za pokretanje.

0 0 hvala 0
16 godina
HCMAA kaže...

...mnogi od aktera vjerojatno nebi prošli Turingov test...

Zašto ga nebi prošli? Turingov test ne dokazuje inteligenciju nego ljudsko ponašanje. U ovom testu ChatGPT je znao što radi i glumio je da je "glup kao čovjek". Inače bi se izdao.

16 godina
Jos davno su dva chatbota izmislila svoj jezik :) mislim da jw bio facebookov eksperiment, before dawn of openai

OpenAi nije ugasio 4.5, ja ga imam kao pretplatnik, samo 10tak upita tjedno.

Da jedini nacin za proc turingov test je da se poglupi :D nije bas neki pretjerano bitan test.

0 0 hvala 0
3 godine

Naravno da to možeš sam testirati. Uključi Gork i ChatGPT. Napiši da si posrednik i da ćeš prenositi pitanja. Isprobao. Prijateljski su nabrijani i filozofiraju o svemiru. Trenutno drek, al vrijedi probati.

13 godina
exec kaže...
Artem kaže...

Evo ti pa uzivaj :)

https://www.infiniteconversation.com/

1. Razgovor je nepovezan, dakle govornik ne uzima u konteks šta je predhodnik rekao.

2. Čitav model je pre-generated, razgovor je beskonačan ali nema mogućnost da uzima nove inpute.

Što ga čini besmislenim ali dobra ideja za buduće istraživanje.

12 godina
HCMAA kaže...

a tek ovi licemjeri koji su protiv lgtb-a a koriste račuanala..a otac moderne informatike upravo Turing

Pa ajmo redom. Turing je bio gay a ne clan LGTVHD+ pokreta. Muskarac moze zeljeti zenu a neki(neki kazu 5%, neki kazu 10%) zele drugog muskarca a neki oboje, slicno je i sa zenama. To su ljudi kao i svatko drugi, Oblace se normalno, komuniciraju normalno i u vecini su slucajeva sasvim uobicajene licnosti sa svojim privatnim sexualnim zivotom, kojeg obicno drze sami za sebe ili djele u uskom krugu prijatelja, eventualno. Ne traze nikakvu validaciju, jednostavno su ono sto jesu, normalni, uobicajeni ljudi...

LGTVHD+ je pokret nalik Rijeckom karnevalu ali sa, dodatnom, politickom konotacijom. Slican modernom feminizmu. Oboje izrazitno negatnivnim i degenerativnim pokretima po drustvu. Nema promoviranja pozitivnih stavova, vec samo napada i degradiranja onog sto je vecina i uobicajeno.

Problem u svezi LGTVHD+ pokreta je da degradira Turinga i njemu slicne, jer ih se zeli prikazatri kao maskare a ne inteletualcei revolucionare!

A to si i ti upravo uradio!

Sa druge strane ces naci homofobnog revolucionara i sto cemo tada? ne pada mi na pamet nitko, jer me ne zanimaju sexualne orijentacje ljudi koji nisu dio moje svakodnevnice! a cesto ni njihova ;)

15 godina
@Aretem
Kao razgovor između Ševe i Lakija. Mmmdaa, ko je taj?
Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:14 (uss).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice