Google Chrome postoji već 10 godina

poruka: 42
|
čitano: 13.595
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Chrome postoji već 10 godina".
17 godina
Re: Google Chrome postoji već 10 godina
Marko :D kaže...

Meni je VideoStream odličan; jedino što mi fali jest opcija podešavanja titlova u besplatnoj verziji. Ostalo sve 5! 

Sve preko 720p trokira i na laptopu se ne gasi ventilator jer jede cpu do 70%..zavisi kakav je video.  Soda sa bilo kakvim videom ne prelazi 10%.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
15 godina
neaktivan

Kod mene i 1080p s visokim bitrate-om ide bez problema, a korištenja CPU-a mi nije tako visoko, čudno. Da li ti je možda ovo uključeno bilo u postavkama?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 22:22 (Marko :D).
12 godina

ja sam alergičan na chrome otkako nas je naš veleumni šef iz jamerike sve prebacio na chromeboxove sa 4gb rama

em što sve skupa postaje iz dana u dan sve sporije, em što je škrt za platit išta više od onih bijednih 10-12gb prostora na drajvu, em što neprestano neki kurac eksperimentira i kad zajebe optužuje google, da ne spominjem hrpe tekstova i fotki koje je pogubio u team drajvu, a u mojem drajvu ih je izbrisao preko noći, zamjene za office koja nije namijenjena profesionalnoj upotrebi i jebe mi živce sitnim glupostima, pa nadalje.... nabijem na nižepotpisanog i google i chrome i onog koji me je prislio na rad s tim sranjem

rant off...

Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Chrome 69 je vrhunski. Radi za 5 !

2 picajzla: pebkac issue nema veze sa samim OS/browserom.

GSuite je vrhunska stvar i radi mrak.Kada se napravi kombinacija sa ChromeOS-om vidi se budućnost osobnih računala/os-a

0 0 hvala 0
17 godina
CrniPero kaže...

Chrome 69 je vrhunski. Radi za 5 !

GSuite je vrhunska stvar i radi mrak.Kada se napravi kombinacija sa ChromeOS-om vidi se budućnost osobnih računala/os-a

Da super je, osim kaj su opet na novoj verziji zahebali fontove pa sve izgleda mutno.Windows 10 ili 7 ista priča, kaj se može glupi Firefox ili Chromium bazirani Vivaldi nema nikakvih problema.

https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=880513

Intel=pokvareni podmukli gadovi!
15 godina
neaktivan

Kod mene nisu prisutni ti problems s fontovima. Vivaldi te probleme nema jer valjda nisu ažurirali Chromium na najnoviju verziju.

12 godina
CrniPero kaže...

hehe, dakle problem sam ja, pebkac issue, idiot error između tipkovnice i stolice... 

ajde malo još tih wanna-be-usa-bro skraćenica i urbanih nazivića, baš si mi fensi dečec, skoro kao moj šefić koji u potpisu sam sebi tepa da je renaissance man 

bože oslobodi me kuge, kolere i milenijalaca koji su rođeni s tri doktorata i znaju sve

8 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
CrniPero kaže...

hehe, dakle problem sam ja, pebkac issue, idiot error između tipkovnice i stolice... 

ajde malo još tih wanna-be-usa-bro skraćenica i urbanih nazivića, baš si mi fensi dečec, skoro kao moj šefić koji u potpisu sam sebi tepa da je renaissance man 

bože oslobodi me kuge, kolere i milenijalaca koji su rođeni s tri doktorata i znaju sve

Bože dragi šta tebe u životu pere  !!

ps: ovo nije bilo pitanje !

12 godina
CrniPero kaže...

Bože dragi šta tebe u životu pere  !!

odgovaram na tvoj komentar, a obzirom da se u komunikaciji ne koristim tim izrazima i ne znam što znače, naravno da moram provjeriti

PEBKAC
Techie acronym: Problem Exists Between Keyboard And Chair. A useful term for demeaning the incompetent user without actually saying it to their face.

e sad, kako bi bilo da ja tebi nabacim neku psihijatrijsku foru za koju nikad nisi čuo, a onda guglanjem otkriješ da je to sinonim za idiota, jel bi ti drukčije reagirao?

8 godina
protjeran
Marko :D kaže...

Kod mene nisu prisutni ti problems s fontovima. Vivaldi te probleme nema jer valjda nisu ažurirali Chromium na najnoviju verziju.

evo, vratio sam se na chrome a navest ću razlog zbog kojega sam pobjegao s njega.

prilikom skrolanja npr na bug, stranici raznim drugim siteovima pojavi mi se to neko "talasanje" slikeo dn nekakvi manji valovi kad skrolam.

nije problem u grafičkoj jer je tako bilo i na integruši i na dvije druge različite grafičke.

To mi se jednostavno ne događa ni na firefoxu ni na Edge, ni IE. Isključena mi je hardverska akceleracija.

firefox sam napustio ponovo jer je opet s apdejtom na 62 počelo nekakvo smrzavanja, nedozvoljavanje izlaženja iz preglednika, ma sranje.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
15 godina
neaktivan

Znam o čemu govoriš i kod mene je isto na nekim stranicama, ali samo dok se učitavaju. Kad se stranica kompletno učita, scroll ide otprilike normalno. To mi se događa na malom broju web stranica; odnosno samo na težim stranicama. Bug je itekako težak; početna je teška cca. 7.1 MB (u jednom mjerenju je bila teška čak 10.2 MB) i ima previše zahtjeva (više od 200). GoogleGTMetrxPingdom zbog toga daju katastrofalne ocjene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2018 17:01 (Marko :D).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice