pa da, kad već fizičko kažnjavanje u odgoju i obrazovanju nije dopušteno, ostaje jedino ocjenjivanje (dok ne dođu pobješnjeli roditelji zapaliti učiteljicu, nakon što je razapnu, otruju i raščetvore konjima, jer je dirnula njihova mesiju).
Euro NCAP će ubuduće davati niže ocjene automobili
- poruka: 12
- |
- čitano: 9.825
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije loše, samo premalo i debelo prekasno
Kod mene čak izaziva duševnu patnju.
zato je toliko nesreća. Ljudi uključe autopilot i žmire kako ne bi gledali tu katastrofu. :-)
Pa da, a komande za klimu, ventilaciju, radio... su zaboravili?
Slažem se da su otišli predaleko sa raznoraznim touch screenovima. Gledao na YT kako voze Teslu 3 bez ručica za pokazivanje smjera. Ako je stvarno onako kako se vidi na tom videu, to je teška zajebancija. I mijenjanje brzina preko ekrana, upravljanje klimom.. Previše je toga i nešto ( ne mora sve) se treba vratiti na prekidače kakve imaju normalni auti.
ma daj, automatska klima - jednom namjestiš na 21-22 i zaboraviš zauvijek. Radio, isti k.
ma daj, automatska klima - jednom namjestiš na 21-22 i zaboraviš zauvijek. Radio, isti k.
Ne volim automatsku klimu, u dva auta imam ručnu, imao sam i automatsku, ali sam uvijek postavljao na ručno. Temperaturu i smjer puhanja namještam prema trenutnoj potrebi, a ne da mi automatika radi ono što ne želim.
Za radio bih se čak i složio, jer uvijek slušam samo jednu stanicu, ali kad sam na putu moram mijenjati stanice. Osim toga, treba podešavati i glasnoću.
zato i kažem "premalo".
imam auto bez ijednog touchscreena i ponosan sam na to. žao mi je koliko zagađuje jer je star skoro kao i ja, ali blesavo mi je "spašavati svijet" tako da koristim nešto što skraćuje moj život
svaka cigareta košta 8 minuta života (povrh koliko ti treba da ju popušiš). baš me zanima koliko košta mijenjanje pjesme na touchscreenu u 4. brzini. Može i koliko skraćuje životni vijek auta
Ne volim automatsku klimu, u dva auta imam ručnu, imao sam i automatsku, ali sam uvijek postavljao na ručno. Temperaturu i smjer puhanja namještam prema trenutnoj potrebi, a ne da mi automatika radi ono što ne želim.
Za radio bih se čak i složio, jer uvijek slušam samo jednu stanicu, ali kad sam na putu moram mijenjati stanice. Osim toga, treba podešavati i glasnoću.
Imam doma jednu takvu osobu; namjesti si puhanje najhladnijeg zraka ravno u facu. Poludim kad sjednem u njen auto.