Elon Musk planira otpustiti polovicu Twitterovih z

poruka: 149
|
čitano: 30.752
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk planira otpustiti polovicu Twitterovih z".
14 godina
neaktivan
Re: Elon Musk planira otpustiti polovicu Twitterov
konjRR kaže...

U svakom slucaju covjek je sada "vlasnik" pa moze upravljati twiterom kako ga volja unutar zakonskih okvira.

Zeli smanjiti broj zaposlenika? Ne vidim cemu uznemiravanje posto svaka kompanija zeli imati manje troskove poslovanja i "lojalnu" radnu snagu?

Svaki dan velike kompanije daju velike kolicine otkaza, rezu broj zaposlenih sto jedva bude spomenuto. Zasto je ovaj slucaj tako bitan i poseban? 

Netko ima neke sentimentalne odnose sa twiterom pa mu je "stalo" do njega?

Zato jer se radi o društvenoj mreži za koju svi znaju i preuzimanju iste od strane čovjeka za kojeg svi znaju. Jednostavno nije isto zanimljivo ako neki nepoznati indijski tajkun kupi rudnik soli u Bangladeshu ili ako Brad Pitt kupi Facebook.

16 godina
konjRR kaže...
 Zasto je ovaj slucaj tako bitan i poseban?

Politika.

Twitter, otkada ga je Trump "weaponizirao" i gotovo iskljucivo preko njega dobio izbore, mora biti pod kontrolom.

Elon, bar kako se za sada cini, nije pod nicijom kontrolom i to je ono sto plasi sve politicare, lijeve i desne, iako su desni trenutno tihi jer im odgovara trenutna situacija.

Klasicni mediji mrze Twitter iz dna duse (iako ga pokusavaju iskoristiti), upravo radi narancastog, jer pokazao da nisu vise potrebni i da ljudi mogu doci do direktnih informacija bez njihovog filtriranja.

O Elonu nemam neko posebno misljenje, no ako ispuni obecanje o slobodi govora i odoli  pritiscima, to bi moglo biti "game changer" na svjetskoj razini.

Za sve zagovaratelje cenzure, citat George R.R. Martina:

“When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say.”

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
 Zato jer se radi o društvenoj mreži za koju svi znaju i preuzimanju iste od strane čovjeka za kojeg svi znaju. Jednostavno nije isto zanimljivo ako neki nepoznati indijski tajkun kupi rudnik soli u Bangladeshu ili ako Brad Pitt kupi Facebook.

A i bangladeški tajkun nije nakon kupnje pregovarao sa piscem horora koliko da naplati kilu soli, niti je dioničarima rudnika odmah nakon kupnje sasuo u facu da je dao previše para.

Ti potezi baš govore preostalim zaposlenicima da im je šef "very stable genius".

Isto je super kad u *samo* 4 sata šef prvo kaže da su im prihodi od oglašivača pali, pa potom blokira COOa jednog od najvećih oglašivačkih firmi na svijetu jer ga se drznuo pitati "šta'ćmo dobit za našije pare", pa onda u prepisci sa 3 desničarska luđaka istim tim oglašivačima prijetiš "termonuklearnim ratom" i nekakvom listom srama!?

"Ako Audi ne plati reklame na mojoj stranici, reći ću svima da Audi nije platijo reklame na mojoj stranici" - 50-godišnjak, "najpametniji čovjek na svijetu, vizionar, genije, atleta".

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2022 11:57 (wyks).
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
O Elonu nemam neko posebno misljenje, no ako ispuni obecanje o slobodi govora i odoli  pritiscima, to bi moglo biti "game changer" na svjetskoj razini.

Ti znaš bolje od samog Elona?

Ili je Elon ovo rekao "zbog pritisaka" al ti znaš točno što Elon misli?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
7 godina

U meduvremenu, ja, kao neutralna osoba kojoj nikad nije palo na pamet otvorit twitter namjerno, kamoli napravit profil, koji je fb imao samo radi faksa, sad tu i tamo provjerim trznicu radi starog gvozda, sa zanimanjem pratim razvoj dogadaja. Zao mi je ljudi koji ce bit otpusteni i onih koji ce crunchat. Al jbg, show ide dalje. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vrlo je diskutabilno je li on genijalac ili idiot. Postoje argumenti i za jedno i za drugo, s tim da većina onih koji ga proglašavaju genijalcem koriste pogrešne argumente.
Po meni je genijalac tipa onog Omče s YouTube-a. Vrhunski naplaćuje činjenicu da je redikul.

0 0 hvala 0
16 godina
BlueMax kaže...
Vrlo je diskutabilno je li on genijalac ili idiot.

Oduvijek je bila tanka granica izmedju apsolutnog genijalca i apsolutnog idiota/psihopate, a na koju stranu ce prebaciti ovisi o prilici koja mu se (ne)pruzi.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Vrlo je diskutabilno je li on genijalac ili idiot. Postoje argumenti i za jedno i za drugo, s tim da većina onih koji ga proglašavaju genijalcem koriste pogrešne argumente.
Po meni je genijalac tipa onog Omče s YouTube-a. Vrhunski naplaćuje činjenicu da je redikul.

Kažu da su glumci komičari bolji glumci od dramskih tj. ozbiljnih, jer ozbiljnost može glumiti svatko, dok britki humor i karizmatičan nastup ne može odglumiti osoba koja to prirodno nema.

Kao i svaki megaloman, došao je u trenutak života u kojem se gradi palača, vojevaju ratovi, spašava svijet, putuje u svemir.

Warren Buffet je tip megalomana koji zna svoj limit, a to je da se ne upliće u išta što šteti poslu. Zarada je jedini motiv.

Kada motiv postane "spašavanje svjeta" ili "osvajanje svemira" tad upadaš u nekoliko zamki:

1. Nemoguće je

2. Pojede te egoizam i kompleks boga/supermena

3. *NIŠTA*, i to ne mogu naglasiti više, nije *dovoljno* osim ispunjenja cilja, koji je - nemoguć.

Nije Elon prvi bogataš koji je "otišao na Mars u slijedećih 10godina" niti je prvi bogataš koji je "kupnjom" pokušao "smiriti svijet".

Ništa oko kupnje tvitera nije bilo pametno. Nije postojao niti jedan aspekt koji mu se čak i darežljivo mogao pripisati kao "potez genija".

Tviter, kao i svaka druga soc. mreže podliježe prvo zakonima puka, a iz istog tog razloga Truth Social i Gab i Parler ne uspijevaju.

Nacisti trebaju "normalne" - jer na Truth Social imaju svu slobodu - ali nemaju publike.

Svi koji su od baniranja Trumpa vrištali o cenzuri mogli su prijeći na Gab, Parler i Truth, ali nisu, zašto? Jer tamo nema "woke libtarda" kojem ćeš reći da je "woke libtard".

Nijedan genijalan potez neće privući masu, masu privlači privid normalnosti, osjećaj da nisi u nacističkom logoru.

Iz istog razloga, samo jasno, blažeg - smo i svi mi ovdje, a ne na Indexu, a to nema veze sa "cenzurom napaćenog naroda".

Određen nivo moderiranja u biti potiče govor - kao što ga potiče i anonimnost i famozni section 230. Mnoštvo sadržaja bi nestalo ili nikad ne bi nastalo da pojedinac nema anonimnosti, a taj sadržaj je kultura 21. stoljeća.

I Truth Social i Rumble koji se diče da su "slobodniji od Tvitera i YouTubea" imaju rigoroznije uvijete korištenja od spomenutih. Rumble ima točku u kojoj kaže da može obrisati *bilo* koji sadržaj na vlastitu diskreciju.

Elon je ušao u situaciju koja je bila previše čak i osnivaču Tvitera.

Uz sve najbolje namjere (iako su Dorsey i Elon veoma čudni i istovremeno glupi ljudi koji neke utopijske egoistične ideje prodaju kao genijalstvo) oboje su došli u situaciju da posluju isključivo jer su im Kraljevstvo Saudijske Arabije, koje je pilama raskomadalo novinara, i Goldman Sachs dali financijske injekcije bez kojih bi ili poslovali loše ili propali. Moraš biti jako cinična i bezobrazna osoba napadati Kaliforniju - koja je Musku dala više novaca nego ijedna država nekome poduzetniku.

Danas se šefica "Ljudskih prava" na Tviteru žali na otkaz, ali i ponosna je na sve što je napravila u Tviteru, uz muk o činjenici da su odavali podatke o pojedincima iz Saud. Arabije pa ih je režim zatvarao na desetogodišnje kazne.

Da je izvlastio Kingdom Holding iz Tvitera, dao bi mu hvalu, a ovako sad - jebiga nek propadne kad mu je egoizam zamaglio i to malo bezobrazne pameti koje je imao.

16 godina

Evo malo vise informacija tko je sve otpusten (The Guardian)

Which teams have been laid off at Twitter?

From news reports and terminated employees’ announcements, here’s what we know so far about the teams that have been hit by the layoffs of thousands of Twitter employees:

The human rights team has been laid off, according to a now former employee, Shannon Raj Singh, who said the team worked to protect those at risk in global conflicts, including in Ukraine, Afghanistan and Ethiopia.

The ML (machine learning) Ethics, Transparency and Accountability team is gone, according to a tweet of a laid-off manager.

The “internet technology team”, which helps keep the site running, has been cut to “a skeleton crew”, two sources told the Times.

An accessibly experience engineering team has been cut, according to a laid-off engineering manager.

The curation team, responsible for the Moments feature on Twitter, has also been cut, former employees reported.

Twitter’s communications department is almost entirely gone, according to the Verge.

Other areas that have been heavily impacted, the Verge reported, include product trust and safety, policy, research and social good.

0 0 hvala 0
16 godina

Znaci eto cijela rasprava i drama jer je situacija "pupularna" i "in" a ne zato sto ikoga zaboli ljevi mali prst za ikoga sto je dobio otkaz, neku "globalnu pravdu" ili ista altruisticno.... 

0 0 hvala 0
17 godina

evo službeno krenula rasprodaja verifikacijskih kvačica.

svaki ostrašćeni revolucionarni borac protiv leftardskih pedofilskih prijetnji, dužan je rocketmanu mjesečno uplatit 8$.

samim tim će, osim ispraznih e-laprdanja po internetima, istinski sudjelovati u svrgavanju woke užasa... te sodome i gomore zapada.

zasjat će sunce slobode nad ravnom Zemljom.

btw za 8$ i dalje ostaju reklame dok patriotski palac skrola Elonove objave.

Power to the people za 8$

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2022 21:07 (torrente).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Određene spodobe u Americi će uvijek tražiti novu žrtvu za "canceliranje" jer su uvrijeđeni. Sada žive u svijetu gdje bilo kojeg celebritija mogu obrisati iz društvenog života zbog jedne izjave.

Ako recimo ja (da sam neki atleta ili glumac) smatram da je način na koji su židovi dobili svoju državu veoma sumnjiv i da se tu treba tražiti genocidne radnje nad lokalnim stanovništvom, ispao bih antisemit i obrisali bi me sa facebooka, twittera, instagrama i svi sponzori bi mi otkazali. A zašto ? Jer se pitam o pravima lokalnih arapa koji su bili ogromna većina na početku 20 stoljeća.

Dakle jedna izjava o brizi za neke ljude je nebitna, ako se spominju "nedodirljivi". Tako i svi ti twitter ljevičari koji vole micati ljude s mreže. Kada se oni brinu sa  prava potlačenih bijelih žena (kako je teško biti žena u društvima zapadnoga svijeta) onda mi normalni moramo slušati te idiotarije i pljeskati, ali ako netko spomene o pravima muškaraca onda si odmah "incel", mrzitelj žena, rasist i treba te zauvijek maknuti s interneta.

Živimo u dobu teškog licemjerja, a ti ljevičari koji su vladali twiterom sve ove godine su predvodnici istoga.

16 godina
Korny1603987 kaže...

Određene spodobe u Americi će uvijek tražiti novu žrtvu za "canceliranje" jer su uvrijeđeni. Sada žive u svijetu gdje bilo kojeg celebritija mogu obrisati iz društvenog života zbog jedne izjave.

Ako recimo ja (da sam neki atleta ili glumac) smatram da je način na koji su židovi dobili svoju državu veoma sumnjiv i da se tu treba tražiti genocidne radnje nad lokalnim stanovništvom, ispao bih antisemit i obrisali bi me sa facebooka, twittera, instagrama i svi sponzori bi mi otkazali. A zašto ? Jer se pitam o pravima lokalnih arapa koji su bili ogromna većina na početku 20 stoljeća.

Dakle jedna izjava o brizi za neke ljude je nebitna, ako se spominju "nedodirljivi". Tako i svi ti twitter ljevičari koji vole micati ljude s mreže. Kada se oni brinu sa  prava potlačenih bijelih žena (kako je teško biti žena u društvima zapadnoga svijeta) onda mi normalni moramo slušati te idiotarije i pljeskati, ali ako netko spomene o pravima muškaraca onda si odmah "incel", mrzitelj žena, rasist i treba te zauvijek maknuti s interneta.

Živimo u dobu teškog licemjerja, a ti ljevičari koji su vladali twiterom sve ove godine su predvodnici istoga.

Zasto je tebe briga za nekog celeba? Njega za tebe sigurno nije... Ako nije "bitan" drustveno, ako nemoze vise "infulencat" krse se doticnom prava? Drustvo je obavezno biti "influencano" od odredenih "celeba"?  

Zasto te briga ako ce ti obrisati "opinion post" sa faceboka, twitera, instagrama... sta ja znam? Uvijek ima druga mreza, ili cak imas slobodu kreirati svoju, a postoje i drugi nacini za siriti svoje misli i ideje... forum?

Zasto te briga tko upravlja twiterom, facebukom ili sta ja znam? Imas dionice?

"Normalni" moraju nesto slusat i nekome pljeskat? Gdje kada kako?

Licemjerje uvijek postoji, postojalo je i postojati ce i tvoj post je dobar primjer istog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2022 14:05 (konjRR).
17 godina

Nema drugih mreža. Sve su umrežene. Zbog iste izjave te brišu bez problema.

Nadalje, ako mogu cancelirati velika imena, što misliš kako im je teško maknuti nas male ljude sa mreža ? Doslovno im treba jedan klik, nema prava na žalbu, samo stigne vijest da si rasist i ženomrzac i kraj priče.

Nije da se ponosim, ali to mi se dogodilo i na redditu i na twitteru i na par ostalih mreža. A doslovno sam komunicirao na isti način kao ovdje na forumu. Dakle iznošenje osobnih stavova, s kojima se dio ljudi slaže, a dio ne, ali treba li se ljude s kojima se osobno ne slažem maknuti iz svih sfera interneta ? Ne, jer postoji pravo na izražavanje mišljenja kao tekovina demokracije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2022 14:43 (Korny1603987).

0 0 hvala 0
16 godina
Korny1603987 kaže...

Nema drugih mreža. Sve su umrežene. Zbog iste izjave te brišu bez problema.

Nadalje, ako mogu cancelirati velika imena, što misliš kako im je teško maknuti nas male ljude sa mreža ? Doslovno im treba jedan klik, nema prava na žalbu, samo stigne vijest da si rasist i ženomrzac i kraj priče.

Nije da se ponosim, ali to mi se dogodilo i na redditu i na twitteru i na par ostalih mreža. A doslovno sam komunicirao na isti način kao ovdje na forumu. Dakle iznošenje osobnih stavova, s kojima se dio ljudi slaže, a dio ne, ali treba li se ljude s kojima se osobno ne slažem maknuti iz svih sfera interneta ? Ne, jer postoji pravo na izražavanje mišljenja kao tekovina demokracije.

Parlor i jos ti neki alternativni su isti/umrezeni? Isto se nekad pitam zasto se nikada ne spominje npr. diaspora? Postoji uvijek alternativa, ali bas uvijek, samo su ljudi ljeni... I sad ajmo mi natjerat facebook, twiter, itd.da bude ono sto mi hocemo umjesto da se preselimo? 

Naravno da mogu sutnit koga ih je volja, malima je lakse jer su manje bitni, manje "influenciraju" ( utjecu. Utjecatelji? )...

Eto vidis imas gdje iznositi svoje stavove i nisi maknut iz svih sfera interneta. Problem je mozda sto ljudi najpopularnije drustvene mreze smatraju svim sferama? Sto ti treba vise od bugovog foruma?

"pravo na izražavanje mišljenja kao tekovina demokracije" sa ovim se slazem ali dolazimo do onoga ali, koristis servis koji je u privatnom vlasnistvu i slazes se sa njegovim uvjetima koristenja koji odgovaraju demokratskim zakonima. Popularne javne mreze nisu javni servis, nazalost. Ali belebetam to generalno bezveze jer je tema vec toliko prozvakana da nema smisla. Poanta bi bila smetaju ti zakoni a ne sama popularna mreza....

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2022 15:50 (konjRR).
17 godina

U modernom svijetu određene društvene mreže imaju veliku socijalnu snagu i ako te od tamo izbace gubiš mnogo. Ako imaš neke političke ambicije račun na anekim opsurnim mrežama ti ne znači ništa, treba ti radni prostor u glavnim mrežama.

0 0 hvala 0
16 godina

Trebaju ti te mreze jer su popularne. Zasto su te mreze popularne?

0 0 hvala 0
17 godina
konjRR kaže...

Trebaju ti te mreze jer su popularne. Zasto su te mreze popularne?

ti "izopćeni" bijednici opasnih namjera nisu uopće uskraćeni ako ih se odstrani kao malicioznu nakupinu.

kao što smo vidjeli, društvene mreže im ne trebaju da sa rogovima na glavi uđu u kongres.

naprave linč na bilo kojem pojedincu ili skupini, čak državi.

ne valja im mreža sa koje se ukloni vođa agresivnog čopora koji je promatra rogate u kongresu i trljao ruke.

isti onaj koji savjetuje ispijanje domestosa.

odgovor na tvoje pitanje je jasan.. jako je dosadno biti solo debil, ali je uzbudljivo biti debil u čoporu debila i uzejavno se tapšat po crvenim vratovima na nekoj popularnoj mreži.

nema tu razlike od navijačko-huliganskog taloga. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
17 godina

Likovi kao Trump su ludi. Kažu štošta, ali zar se trebaju isključivati iz dekomratskih javnih trgova interneta ?  Ako Trump ili neki mali korisnik kažu nešto što se ne čini logično ili čak ako i može nekoga uvrijediti, zar je isključenje s mreže legitimno ?

1 0 hvala 0
16 godina

"isključenje s mreže legitimno" ako je u skladu sa zakonima i dogovorom koji si sklopio pristupajuci toj mrezi... 

Nevaljaju ti zakoni? Mozes ih mijenjati demokratskim postupcima... 

p.s. drustvene mreze koje najcesce spominjes pa pretpostavljam da mislis na njih nisu "javni trgovi" nego privatni, veoma privatni... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2022 18:31 (konjRR).

0 0 hvala 0
17 godina

Problem je što će određeni "moderatori" staviti nečiji komentar pod zabranjeno voće i onda si banan.

Recimo večernji list mi je udjelio milijun žutih kartona, a ponekad i više zaredom za isti komentar da me mogu banati na 3 dana. Piše samo da sam prekršio pravilo broj xy. I kada odem pogledati navedeno pravilo i opet pročitam u svom profilu svoj "zabranjeni" komentar, shvatim da nema logike niti kazna, niti prekršaj. I onda odem natrag na isti članak i vidim uredno komentare koji otvoreno vrijeđaju druge korisnike i njihove komentare nitko ne briše.

Nešto mi govori da moji komentari ubadaju u osinje gnijezdo, ako se moraju maknuti tako brzo.

I što, odeš na twitter i komentiraš neki otvoreno feministički članak ili drugi komentar. Dakle posta se članak s očiglednom mržnjom neke novinarke feministice prema muškima. Stavim sarkastični komentar kritike na navedeno (Tipa Željko Pervan kod nas ili Bill Burr za poznavatelje stranih stand up komedijaša). Svima je jasno što slijedi nakon toga. Smije se vrijeđati i omalovažavati na zapadnim društvenim mrežama, ali je bitno koga se cilja i tko je autor. Svaka kritika toga je zabranjena u bilo kojem obliku. I onda to zovu zapadnom demokracijom. Živimo u svijetu gdje se steže omča oko onoga što se smatra slobodnim govorom.

I sada taj lik Musk kupi tu neslobodnu javnu kuću zvanu Twitter, kaže narodu da će omogućiti javni diskurs u punom obliku i da neće glumiti osvetnika koji će promovirati ideologiju neoljevice (iliberalni liberali), i nastane kaos.

Celebritiji plaču da napuštaju twitter jer dolaze rasisti na platformu. Veliki sponzori otkazuju ugovore je feministi i dugine boje kreću puštati suze.

Radnici Twittera zelene i roze boje kose, s 10 tetovaža i bikovskim piercingom u nosu, plaču jer više ne mogu promovirati ideologije nego shvate da na twitteru samo trebaju raditi informatičari koderi.

Tko je od dežurnih hejtera Muska primjetio koji su sektori firme pali ? Pročitajte imena tih odjeljenja". Bilo je zaposleno tisuće ljudi koji nisu trebali uopće raditi na twitteru. Normalne informatičare koji samo rade onaj kostur i srž twitera neće biti otpušteni. Jedinu kritiku se treba putiti ako se ne poštuje radno pravo pri tome.

Nevjerovatan mi je ovaj vrli novi svijet gdje ljevičari žele paliti knjige, zabranjivati stare filmove, zatvarati ljude za izgovorene/napisane riječi, a oni desni, obično zadojeni mržnjom i uskog pogleda na svijet, promoviraju otvoreni dijalog i pravo na slobodu govora.  Stari kažu da se s godinama postaje desničar. Izgleda da ću i sam tako iako nisam vjerovao u navedeno.

3 godine
protjeran
Sve je dobro dok drugog koprive mlate...
17 godina

Živimo u doba licemjerstva. A ova američka igra koju predvodi njihova luda ljevica se očituje u medijima, vijestima, modernim filmovima, školstvu (od vrtića do njihovih fakulteta). 

Spoj partijskog sustava jednoumlja i romana Brave new world od Huxleya.

S druge strane tu smo mi Hrvati, a bogami kod nas ima i previše toga za komentirati (i postaviti pitanje tko sve mora u ćorku i vratiti pare).

EDIT: upravo sam čitao poruku koju su dobili ti otpušteni radnici. Dakle ti paćenici će biti plaćeni sve do 2.2. 2023. godine ili 3 mjeseca dobre plaće + dodatne "stimulacije" da si nađu drugi  angažman.

Dakle pada u vodu sve ono što su lijevi trolleri oplakali preko medija. Veliki Zločesti Musk i nije toliko loš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2022 22:17 (Korny1603987).
17 godina

samo 50% preko zakonske obveze koja ih štiti.

ništa spektakularno.. sa tih 50% se dodvorava medijima kako ipak nije toliko zao.

trenutno svakog dana gube 4M $.

danas se već vide učinci otpuštanja cijelog odjela zaduženog za algoritme marketinga.

svi kanali sa porno sadržajem, zatrpani su dječijim marketinškim addsima.

jedno sveopće rasulo koje jarca redneckse sa vilama i motikama uz povike Power to the people.

uvršten je i novi prijedlog verifikacije.. svi koji u bio navedu da su ovo/ono/on/ona/ono ili sve što se kosi sa Biblijskim naukom, verifikacijsku kvačicu će plaćat 16$.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Boli Muska pankreas. Tko hoće verifikaciju i plavu oznaku plaćati će 20 dolara. To je u redu. Nitko ne sili plaćanje, to je premium.

2 0 hvala 0
16 godina
torrente kaže...

samo 50% preko zakonske obveze koja ih štiti.

....

Ne razumijem zasto bi u kapitalizmu placao vise nego sto je zakonski obavezno?

Da firma nije privatna pa vlasnici dionica bi ga tuzili za protuzakonito trosenje novca  

Nije trebao to platiti ali valjda misli da mu je to dobra reklama? Glupo...

p.s. papak 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2022 10:00 (konjRR).
17 godina
syncmaster245b kaže...

Twitter je u zadnje 3 godine postao ko' nas HZ, i u principu ovaj potez ce vratiti Twitter broj zaposlenika na realan broj.

U tekstu ne pise sa kojih pozicija ce ljudi biti otpusteni, no s obzirom na Muskove prijasnje izjave, vjerojatno ce vecina, ako ne i svi fact checkeri bit otpusteni.

Fact checkeri... To bi kod nas u apsurdistanu bio Faktograf. Otvorio bi butelju vina kad bi netko raspustio tu neobrazovanu skupinu strumfova.

Truth in engineering.
3 godine
protjeran
Gemišt ik bevanda?
16 godina
torrente kaže...

znači, potopit će dosadašnji trud 400 000 pomno verificiranih računa, te će omogućit da bilo koja lokalna budala dobije verifikaciju za 8$ mjesečno.

naravno, ograničeni fantomi mu plješću... jer on tako ne ide zaraditi lovu, već se bori protiv botova.  kakva debilana.

eto kako lupaš gluposti, neće omogučiti bilo kojoj lokajnoj budali, i dalje će se morati proći kroz taj proces verifikacije kao i sada, samo ćeš to platiti

16 godina
torrente kaže...

uvršten je i novi prijedlog verifikacije.. svi koji u bio navedu da su ovo/ono/on/ona/ono ili sve što se kosi sa Biblijskim naukom, verifikacijsku kvačicu će plaćat 16$.

evo još gluposti, netko napiše tweet sa fake pričom i ti padneš na to 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice