Channel 1 bit će prvi televizijski kanal s voditel zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 7.187
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Channel 1 bit će prvi televizijski kanal s voditel".
16 godina
Re: Channel 1 bit će prvi televizijski kanal s vod
Marko :D kaže...

Video što si linkao je interesantan jer prikazuje točno da ne znaš o čemu pričaš, pa da ti objasnim.

Nemoj molim te.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
6 godina
Eto malo da zasolim, par stvari zašto mi se mađarska politika sviđa samo za Mađare i zašto mi se Orban ne sviđa. Opasan je za sve susjedne zemlje, sjećate li se njegove zastave sa velikom Mađarskom do Rijeke. Također šire "mađarsko vlasništvo" u Baranji, dijele ogromne poticaje Mađarima po Slavoniji i Baranji, pretežno ratarstvo i stočarstvo kupuju, kao i zemlju za obrađivanje, (ali isto radi i onaj srpski kriminalac i tajkun po istočnoj Slavoniji kupuje prehrambenu industriju malo po malo, recimo idu od vrata do vrata vlasnicima dionica naših poljoprivrednih zadruga i pokušavaju kupiti dionice a i zemlju za obrađivati, tako da je već dosta kupio silosa, zadruga i zemlje, a radnici srpske nacionalnosti postaju povlašteni po tim firmama).

A Orban mi se sviđa kao trgovac i što radi za Mađare, od prijateljstva sa Rusijom imaju Mađari koristi. Rusi tamo grade nuklearne elektrane (ako se nešto nije promijenilo), kupuje ruski plin po povlaštenoj cijeni tako da njihova industrija ne ispašta kao europska (koja je pred kolapsom) , grade se tvornice čak i litijskih baterija...

A vijesti su bljutave svugdje (čast iznimkama), čitam ono u komentarima da Orban i Vučić posjeduju sve medije u svojim državama. Ono razmišljam dali je igdje drugačije, mislim sve je to u nijansama. Isto kao i izbori kod nas, ne smijem svašta pisati kako se vode izbori u RH u manjim sredinama i koliko tu bude prekršaja 🤫 Isto i što au Plenki i Uršula demokrati 🤥Možda bolje da da ovakav UI voditelj vodi vijesti, barem ima manju plaću i može raditi 24 sata na dan 🤖
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.12.2023 23:11 (ajimerej).

1 0 hvala 0
16 godina
millennial kaže...

Ne znam, koliko sam čuo cilj specijalne vojne operacije aka SVO je bio denacificirati, demilitarizirati, natjerati Ukrajinu na proglašenje neutralnosti, postaviti "svoju" vladu i osigurati pripojene pokrajine. Ne vidim da je još iti jedan od tih ciljeva ostvaren. Pa kako sam već rekao, živi bili pa vidjeli. eh kako mi dobro dođu ovi Yu filmići. 

Sve ti je rekao Joe Biden.

2 godine govori: " We will support Ukraine as long as it takes" bez prestanka.

Prosli tjedan: "We will suport Ukraine as log as we can",

Demantij/korekcija iz Bijele kuce, kao sto su znali prije kada bi nesto bljeznuo, do danas jos nije dosla.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
16 godina
ajimerej kaže...
 Opasan je za sve susjedne zemlje, sjećate li se njegove zastave sa velikom Mađarskom do Rijeke. 

:-) Nema on vojske koje bi se trebalo bojati. 

Imaju susjede Austrijance koji nisu NATO. Mogli bi Mađari tamo ušetati bez da aktiviraju ostale iz NATO-a. Samo nemaju čime.

Čak da im i Rusija pomogne, tamo imaju jak obavjštajni centar, već bi im i austrijska vojska bila problem.

6 godina
@Syncmaser ma ne vjerujem ja Amerima s tim pričama, imaju oni i previše oružja, novca i agencija (cia inih ali i vojnih savjetnika) koji mogu potajno bez političkog znanja slati oružje, financirati i obučavati Ukrajince. Samo na tamo neki Afganistan su spržili što oprali valjda 2 000 000 000 000 dolara, a za Ukrajinu će i više novca isprintati. A vojni proračun za iduću godinu im je skoro 850 000 000 000 dolara.
Mi ne možemo ni zamisliti kakvi se sada špijunski ratovi događaju, tvrda i meka diplomacija, vjerojatno ćemo jednog dana ako ne mi, naša djeca gledati filmove o tome a povjesničari analizirati događaje.
13 godina
Marko :D kaže...

@Marko :D cestitke na samaranju ove rusofilne budale kojoj si priredio skolicu u vise navrata o tome kako se vodi jedna argumentirana rasprava, a da se prisjetimo, doticni je zapoceo sa:

"Objasni. Ako mi izvalis onu standardnu "sta ja tebi imam pojasnjavati...." "

Takvi su mi najjaci. Ocito je da rapravlja inace s ljudima koji mu ne pariraju nikako (mladji brat/sestra,deda/baba.), jer na NITI JEDAN argument nije imao odgovor.

Dakle, ono sto je htio reci je: "Objasni mi... ali ne tako da ja nemam odgovor na to"

Nemoj na takve trositi svoje dragocjeno vrijeme. Mislim ono sve je jasno ponavlja se ko i svaki drugi rusofil,

tipa:
-rat je izgubljen
-orban je super, jer = he said this and that
-shera video koji je podjeljen od valjda svakog rusofila na twitteru (a ne zeli staviti isti takav sa tucker carlsonom i ruskim dnevnikom, doslovno video na istu foru.)

itd itd.. da nema 15 godina staza na forumu ja bi bez zajebancije mislio da je bot.

I Marko, samo da ponovim nesto od rusofila, "apsolutno jasno iz tvojih upisa, da si doista neinformiran.", ne zeli ti rec di i kako si ti to "neinformiran", ali "neinformiran" si. Cisto ti ponavljam jer se nadam da si shvatio da se na takve ne trosi vrijeme. Svaka cast izuzetcima, tj onima koji udju u raspravu pa su spremni odradit tu neku diskusiju bez klasicnih strawmana..

a sad bez zajebancije, Marko, jos jednom svaka cast, ako si iz Zagreba ili ako nisi a budes kad u ZG-u, imas pivu i cevape ili kaj god po tvojem izboru, i to ne kazem samo tako, ponuda vrijedi., a do tada keep defending the truth, keep defending democracy. 

Try and fail, but never fail to try.
10 godina
protjeran
Channel 1 bit će prvi televizijski kanal s voditel

Mirooooooooooooooo lockajjjjjj 

Moj PC  
3 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Millennial:

Ma s kojim je to NATO državama Rusija bila okružena? Litvom i Latvijom kaj skupa imaju veličinu grada Zagreba. Sa Gruzijom i Ukrajinom im se kompletno zatvara evropski dio Rusije uključujući izlaz na more. Odmah je predviđeno da će to dovesti do rata, pametniji evropski vođe su bili protiv te eskalacije. Ali zapad je jači, Putin je diktator tako da mozak nije potreban, sve je u redu jer je putin, dakle diktator, dakle u krivu po defaultu i u svemu. Eh, takav način razmišljanja dovodi do ubojstava zbog jedne grane kaj ide preko međe, krivog pogleda i slično. Samo naprijed, forsiraj svoje viđenje aituacije
Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice