Video što si linkao je interesantan jer prikazuje točno da ne znaš o čemu pričaš, pa da ti objasnim.
Nemoj molim te.
Video što si linkao je interesantan jer prikazuje točno da ne znaš o čemu pričaš, pa da ti objasnim.
Nemoj molim te.
Ne znam, koliko sam čuo cilj specijalne vojne operacije aka SVO je bio denacificirati, demilitarizirati, natjerati Ukrajinu na proglašenje neutralnosti, postaviti "svoju" vladu i osigurati pripojene pokrajine. Ne vidim da je još iti jedan od tih ciljeva ostvaren. Pa kako sam već rekao, živi bili pa vidjeli. eh kako mi dobro dođu ovi Yu filmići.
Sve ti je rekao Joe Biden.
2 godine govori: " We will support Ukraine as long as it takes" bez prestanka.
Prosli tjedan: "We will suport Ukraine as log as we can",
Demantij/korekcija iz Bijele kuce, kao sto su znali prije kada bi nesto bljeznuo, do danas jos nije dosla.
:-) Nema on vojske koje bi se trebalo bojati.
Imaju susjede Austrijance koji nisu NATO. Mogli bi Mađari tamo ušetati bez da aktiviraju ostale iz NATO-a. Samo nemaju čime.
Čak da im i Rusija pomogne, tamo imaju jak obavjštajni centar, već bi im i austrijska vojska bila problem.
@Marko :D cestitke na samaranju ove rusofilne budale kojoj si priredio skolicu u vise navrata o tome kako se vodi jedna argumentirana rasprava, a da se prisjetimo, doticni je zapoceo sa:
"Objasni. Ako mi izvalis onu standardnu "sta ja tebi imam pojasnjavati...." "
Takvi su mi najjaci. Ocito je da rapravlja inace s ljudima koji mu ne pariraju nikako (mladji brat/sestra,deda/baba.), jer na NITI JEDAN argument nije imao odgovor.
Dakle, ono sto je htio reci je: "Objasni mi... ali ne tako da ja nemam odgovor na to"
Nemoj na takve trositi svoje dragocjeno vrijeme. Mislim ono sve je jasno ponavlja se ko i svaki drugi rusofil,
tipa:
-rat je izgubljen
-orban je super, jer = he said this and that
-shera video koji je podjeljen od valjda svakog rusofila na twitteru (a ne zeli staviti isti takav sa tucker carlsonom i ruskim dnevnikom, doslovno video na istu foru.)
itd itd.. da nema 15 godina staza na forumu ja bi bez zajebancije mislio da je bot.
I Marko, samo da ponovim nesto od rusofila, "apsolutno jasno iz tvojih upisa, da si doista neinformiran.", ne zeli ti rec di i kako si ti to "neinformiran", ali "neinformiran" si. Cisto ti ponavljam jer se nadam da si shvatio da se na takve ne trosi vrijeme. Svaka cast izuzetcima, tj onima koji udju u raspravu pa su spremni odradit tu neku diskusiju bez klasicnih strawmana..
a sad bez zajebancije, Marko, jos jednom svaka cast, ako si iz Zagreba ili ako nisi a budes kad u ZG-u, imas pivu i cevape ili kaj god po tvojem izboru, i to ne kazem samo tako, ponuda vrijedi., a do tada keep defending the truth, keep defending democracy.
Mirooooooooooooooo lockajjjjjj