E, sad kad genijalci krenu da oni bi televizora, ali da ne bi ugrožavali svoju privatnost i gledali reklame. Nešto ja bih uslugu badava, ali ne bi reklame.
Besplatni 55" televizor, u zamjenu za prikaz rekla
- poruka: 14
- |
- čitano: 19.494
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fali vam opcija "Toliko mrzim reklame da bi dao 500 USD da ih ne vidim na tom TVu dokle god radi".
Anyway, što nije to netko već nudio, nešto jako slično? Možda neki set top box ili tako nešto? Isto je bilo, evo ti hw i pristup libraryu sadržaja ali imaš povremeno traku sa reklamama koja se ne da maknuti?
Stavi se tabletić na donji ekran i win-win, baka sretna te lijep i oku ugodan detalj koji će ukrasiti i najsivije prostore.
Uređaj se "dobije" uz vezanu kreditnu kariticu, ako se ne držiš uvijeta, skidaju ti 500$ s računa.
HDMI ulazi su otovreni za alternativne sadržaje. Ali, Telly smije prikazivati reklame i na velikom ekranu i to u svakom trenutku. Da, i kad je TV ugašen. Zapravo, tek onda je zabavno upaliti reklame. Stvar ima mikrofon i "čuje" kad je neko u sobi. Ugrađena kamera ima šiber za pokriti ju.
Nez koliko bi ovo upalilo u SAD-u koji ima ohoho kupovnu moć i tamo TV možeš nabavit za siću. Na balkanu bi mogla bit druga priča, pogotovo s umirovljenicima.
Mada,kako njima objasnit taj deal, da TV "svira" i kad ga ugasiš
Pun kufer mi je reklama i ovako, kamoli uzimati tv da me dodatno gnjavi s reklamama. To nije besplatni tv, to je mučitelj od tv-a. Usput, kako na xiaomi Mi box S staviti adbloker, da me reklame ne gnjave dok gledam neki koncert, film ili nešto slično. Na računalu mi adblokler radi savršeno, ali za prošetati se YT ne da mi se paliti računalo, nego idem preko Mi box S.
Pun kufer mi je reklama i ovako, kamoli uzimati tv da me dodatno gnjavi s reklamama. To nije besplatni tv, to je mučitelj od tv-a. Usput, kako na xiaomi Mi box S staviti adbloker, da me reklame ne gnjave dok gledam neki koncert, film ili nešto slično. Na računalu mi adblokler radi savršeno, ali za prošetati se YT ne da mi se paliti računalo, nego idem preko Mi box S.
Bok, učo
pod postavkama Androida potraži Privatni DNS, i tamo upiši:
one.one.one.one
ili
dns.adguard.com
kao DNS servere (adrese)