Pet godina stara Tesla Y je po svemu osim dizajnu i izgledu bolji auto.
Audi Q6 Sportback e-tron donosi veći doseg od osno
- poruka: 6
- |
- čitano: 4.581
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj brate usporedujes Teslu s Audi-em od 100 000€? jesi ti kad to vozio ili barem sjeo u nesto slicno? Razlika je tolika da kad sjednes u Teslu imas osjecaj da si sjeo u poljski wc
Ja zelim osnovne modele s opcijom vece baterije a ne da moras kupovat performance ili gt ultra turbo extended range long bla bla verzije da bi dobil vecu bateriju i to mi bas ide na zivce i samo jos jedan razlog koji me odbija od strujica
Daj brate usporedujes Teslu s Audi-em od 100 000€? jesi ti kad to vozio ili barem sjeo u nesto slicno? Razlika je tolika da kad sjednes u Teslu imas osjecaj da si sjeo u poljski wc
Tesla je ok auto, znaci nist posebno a Audi je overpriced. Taj Audi bez jedne sitnice dodatne opreme kosta 2x koliko kosta Tesla Y a tek kad ga natovaris na 3x cijenu od Tesle dobijes spimpan auto. Znaci losija oprema, losije performanse, losije sve u defalutnom paketu kostaju sigurno 2x koliko kosta Tesla i kao takav je Audi poljski WC.
Vozil sam Audi godinu dana i jedino kaj je kod njega fascinanto je koliko ljudi puse tu neku njemacku premium pricu.
Meni ovakvi auti izgledaju kao debele žene koje se trude biti jako seksi. Pa ne možeš biti i traktor i coupe istovremeno.
Overpriced smece... Po pitanju kvalitete audi vec godinama pada, a to sto za svaku sitnicu moras platit extra paket da i ne govorim...
Efikasnost mu je losa a i auto sam po sebi kasni 5 godina zbog Cariada i internog razvoja koji muci cijeli VW koncern.