Audi Q6 Sportback e-tron donosi veći doseg od osno

poruka: 6
|
čitano: 4.581
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Audi Q6 Sportback e-tron donosi veći doseg od osno".
16 godina

Pet godina stara Tesla Y je po svemu osim dizajnu i izgledu bolji auto.

2 5 hvala 0
3 godine
suspendiran

Daj brate usporedujes Teslu s Audi-em od 100 000€? jesi ti kad to vozio ili barem sjeo u nesto slicno? Razlika je tolika da kad sjednes u Teslu imas osjecaj da si sjeo u poljski wc

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina

Ja zelim osnovne modele s opcijom vece baterije a ne da moras kupovat performance ili gt ultra turbo extended range long bla bla verzije da bi dobil vecu bateriju i to mi bas ide na zivce i samo jos jedan razlog koji me odbija od strujica

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Audi Q6 Sportback e-tron donosi veći doseg od
Boris grozni kaže...

Daj brate usporedujes Teslu s Audi-em od 100 000€? jesi ti kad to vozio ili barem sjeo u nesto slicno? Razlika je tolika da kad sjednes u Teslu imas osjecaj da si sjeo u poljski wc

Tesla je ok auto, znaci nist posebno a Audi je overpriced. Taj Audi bez jedne sitnice dodatne opreme kosta 2x koliko kosta Tesla Y a tek kad ga natovaris na 3x cijenu od Tesle dobijes spimpan auto. Znaci losija oprema, losije performanse, losije sve u defalutnom paketu kostaju sigurno 2x koliko kosta Tesla i kao takav je Audi poljski WC.

Vozil sam Audi godinu dana i jedino kaj je kod njega fascinanto je koliko ljudi puse tu neku njemacku premium pricu.

6 godina

Meni ovakvi auti izgledaju kao debele žene koje se trude biti jako seksi. Pa ne možeš biti i traktor i coupe istovremeno.

1 0 hvala 0
2 mjeseca

Overpriced smece... Po pitanju kvalitete audi vec godinama pada, a to sto za svaku sitnicu moras platit extra paket da i ne govorim...

Efikasnost mu je losa a i auto sam po sebi kasni 5 godina zbog Cariada i internog razvoja koji muci cijeli VW koncern.

Macbook Air 14 M2, Tesla Model Y SR, Cupra Born
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice