Apple zauzeo osam mjesta na listi top 10 najprodav

poruka: 41
|
čitano: 12.690
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple zauzeo osam mjesta na listi top 10 najprodav".
15 godina
Re: Apple zauzeo osam mjesta na listi top 10 najpr
bus kaže...

A da, eto i nakon 7 godina ajfon radi savrseno, kamera je zastarijela, ali i tako za ozbljne stvari uzmes pravi fotic. Za ovako usput uspikati slika je sasvim zadovoljavajuca. Sve ostalo radi 👌

evo i dalje nakon 7 g. Redmi 4 Prime (plebejski Android, ali metalni) radi, ali ne - upališ ga i on radi, nego ga punica svakodnevno koristi...

Android 6-ica gore, hrpu toga više ne možeš instalirati na njega, ali - Viber radi, dopisuje se s unukama, Waze radi - navigira punca, za poslikat (i slati unukama na Viber) - isto radi...

a propos sranja po Ajfonu bez iskustva rada na njemu - imao prvi "pravi" Ajfon - 3 GS - 2 tjedna na odmoru i čekao da mi se Nokima 5800 XM vrati sa servisa - i odmah ga prodao, jer je bio za....c !!!

Taj je baš bio šugav, ali bit je da mi inače nikako nije sjela sva ta njegova funkcionalna filozofija...

A od ljudi okolo mene najviše za Ajfonima plače balava fufa, bedasta  ko noć, a jedan mladac se samo kune u Ajfone i veli da vrijedi tih novaca, samo onda cvili jer ne želi dati lovu za podatkovni promet pa hopsa od WiFia do WiFia-a...

Kako vele, nije bolest samo ono što boli...

Ju je je? Je ju je!
13 godina
neaktivan
TibzzX kaže...

Moj najveći problem s iPhoneom je cijena rabljenih. To mi je WTF na kubik, ljudi za iPhone X traže 200€. To je uređaj star cca. 5 godina, u kojem svemiru vrijedi više od 70€?

Cura je nekidan uzela iPhone 12 Mini, 128GB s novom originalnom baterijom za 380€. Ima dosta tragova korištenja, ja za takav mob ne bih dao preko 250€. Uzeo sam prošle godine malo rabljeni Realme GT 5G za cca. 270 eura s preko godinu dana garancije.

Jednostavno ne mogu progutati tu Apple ekonomiju, za uređaje stare 2 godine dati 50% cijene novog je po meni čista ludost.

I ekonomija novih (Appleova) i polovnih (to nema veze s Appleom) uređaja je ista. Cijenu određuje tržište tj. koliko je netko spreman platiti za nešto.

7 godina

ak je nekom puno dat 700 800 eura za mobitel

cekajte da cujete da neko daje 40 50 60 k eura za auto a ima slicnih auta za kupit za 4 5 6 k eura

ne rade u US ili zapadnooj europi ljudi za hr place. svabo ce potrosit 700 eura kao hrvat nekad 700 kn

1 1 hvala 0
16 godina
registracija kaže...

ak je nekom puno dat 700 800 eura za mobitel

cekajte da cujete da neko daje 40 50 60 k eura za auto a ima slicnih auta za kupit za 4 5 6 k eura

ne rade u US ili zapadnooj europi ljudi za hr place. svabo ce potrosit 700 eura kao hrvat nekad 700 kn

potrošit ću i ja, ali ne (više) na mobitel bilo koje marke. Davno je prošlo doba kad su ove spike koje se ovdje prežvakavaju po tisućiti put bile relevantne jer je stvarno neki uređaj štekao a neki drugi za xy više para nije, pa se govorilo "kolko para, tolko muzike".
Sad i ovi na pretplatu za kikiriki odrađuju sve funkcije na koje su ljudi navikli. Meni i dalje savršeno radi S9+ pa kad god od firme dobijem novi, samo prosljeđujem ili tutnem u oglasnik. 

8 godina
neaktivan
BlueMax:

Samsung SE natječe s Appleom. Svaka im se reklama za S seriju referira na iPhone ili njegove korisnike.

Međutim, za one kojima je bitno pokazati da imaju i mogu, objašnjavati da imaju S seriju je poniženje. Samo kažeš iPhone. Djeci u prvom razredu osnovne se zacakle oči kad ga vide. A prepoznaju ga i u futroli, bez brige.

Jednom, postavljam deking liku koji je multimilijunaš. Ne koristi iPhone, nije ga uzeo ni djeci. Mislio bi, samozatajan, skroman lik. Ali, vozi se jeep, bmw audi, jede u najboljim restoranima, pije samo probrano vino. Kućna pomoćnica, vrtlari i tako redom. drvo koje sam ugradio je najskuplje dobavljivo, lokacija je posh. A veli njegova mala, gle tata, i majstor ima iPhone.

Ako možeš, uzmi si i vozi. tako je svejedno…
Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2023 7:41 (Feudalac).
5 godina
Feudalac kaže...
BlueMax:

...

Ako možeš, uzmi si i vozi. tako je svejedno…

Ako želiš i možeš. Znam da je nekome ko je zaljubljen u Apple neshvatljivo da možeš kupiti Iphone a ne želiš... Postoje i takvi.....

13 godina
neaktivan
Samsung želi stvoriti dojam da se natječe s Appleom. U biti se najviše natječe sa samim sobom jer se i Android tržište polariziralo na način da jedna grupa kupaca bira koji će Samsung kupiti dok druga gleda dobiti najviše specifikacije za novac. Ja sam nekad (nakon prelaska s iPhonea) bio u ovoj drugoj grupi i kupovao najbolji Android flagship na tržištu dok danas biram najjeftiniji Samsung koji zadovoljava moje potrebe. Pretpostavljam da će mi sljedeći mobitel biti neki Samsung iz A3x serije (x ovisi koliko će ovaj A72 raditi). Do prije 7-8 godina imalo je smisla dati 1000€ za mobitel. Danas je pitanje ima li smisla dati i 300€.
Ono što kod Samsunga košta 300€ kod Kineza košta 250€ ali dat ću tih 50€ razlike za Samsungov software I nadogradnje. Više od toga ne bi.

0 0 hvala 0
5 godina
BlueMax kaže...
Samsung želi stvoriti dojam da se natječe s Appleom. U biti se najviše natječe sa samim sobom jer se i Android tržište polariziralo na način da jedna grupa kupaca bira koji će Samsung kupiti dok druga gleda dobiti najviše specifikacije za novac. Ja sam nekad (nakon prelaska s iPhonea) bio u ovoj drugoj grupi i kupovao najbolji Android flagship na tržištu dok danas biram najjeftiniji Samsung koji zadovoljava moje potrebe. Pretpostavljam da će mi sljedeći mobitel biti neki Samsung iz A3x serije (x ovisi koliko će ovaj A72 raditi). Do prije 7-8 godina imalo je smisla dati 1000€ za mobitel. Danas je pitanje ima li smisla dati i 300€.
Ono što kod Samsunga košta 300€ kod Kineza košta 250€ ali dat ću tih 50€ razlike za Samsungov software I nadogradnje. Više od toga ne bi.

Koji mobitel je prije 7 8 godina uopste kostao 1000 EUR? Tada su se flagsipi kupovali po 500 550 EUR....

13 godina
neaktivan
Posmatrač kaže...

Koji mobitel je prije 7 8 godina uopste kostao 1000 EUR? Tada su se flagsipi kupovali po 500 550 EUR....

Unsurprisingly, the Galaxy S6 edge will be more expensive: €849 (32 GB), €949 (64 GB), and €1,049 (128 GB). We should expect prices to be similar in the US, thus starting at $699 for the Galaxy S6 32 GB, and going close to a grand for the Galaxy S6 edge 128 GB.

Galaxy Note 6 i Xperia Z5 Premium su bili i skuplji.

16 godina
neaktivan

.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2023 11:40 (torrente).

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Posmatrač:

Meni je tako svejedno što drugi imaju. Smeta me licemjerje kad počnu kenjati da je apple precijenjen a imaju stvarne fetiše i razbacuju se novcem na razne druge načine samo kako bi pokazali da imaju. više od drugih. Uzmi si što ti paše, a što se mene tiče, sigurno zbog toga neću biti gladan ili imati prazan bon na mobitelu kako obično misle i govore oni koji nemaju ajfon ali imaju točno određeni brend majica, čukica i slično.
Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice