A da, eto i nakon 7 godina ajfon radi savrseno, kamera je zastarijela, ali i tako za ozbljne stvari uzmes pravi fotic. Za ovako usput uspikati slika je sasvim zadovoljavajuca. Sve ostalo radi 👌
evo i dalje nakon 7 g. Redmi 4 Prime (plebejski Android, ali metalni) radi, ali ne - upališ ga i on radi, nego ga punica svakodnevno koristi...
Android 6-ica gore, hrpu toga više ne možeš instalirati na njega, ali - Viber radi, dopisuje se s unukama, Waze radi - navigira punca, za poslikat (i slati unukama na Viber) - isto radi...
a propos sranja po Ajfonu bez iskustva rada na njemu - imao prvi "pravi" Ajfon - 3 GS - 2 tjedna na odmoru i čekao da mi se Nokima 5800 XM vrati sa servisa - i odmah ga prodao, jer je bio za....c !!!
Taj je baš bio šugav, ali bit je da mi inače nikako nije sjela sva ta njegova funkcionalna filozofija...
A od ljudi okolo mene najviše za Ajfonima plače balava fufa, bedasta ko noć, a jedan mladac se samo kune u Ajfone i veli da vrijedi tih novaca, samo onda cvili jer ne želi dati lovu za podatkovni promet pa hopsa od WiFia do WiFia-a...
Kako vele, nije bolest samo ono što boli...