A baterija? Ni riječ o tome? Bude izdržala dulje od dan i pol?
Apple Watch se približava desetom rođendanu pa se
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.265
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inace se baterija tako brzo puni da je to mozda i nevazno, doslovno skines, odes oprat zube ili dok doruckujes, baterija je puna 😀
Inace se baterija tako brzo puni da je to mozda i nevazno, doslovno skines, odes oprat zube ili dok doruckujes, baterija je puna 😀
Ne lazi ovaj napaceni narod! Apple pise 45 minuta do 80%. Ne znam koliko si dugo peres zube ali ja sam za tri minute gotov i ne doruckujem!
45 minuta? nema šanse, napuni mi se za 15tak minuta, možda jer punim na jačem punjaču od tableta.
Baš sam ostao i ja iznenađen jer mi je nekad bio na 10%kad se aktivira podsjetnik, a treba mi sat i baš samo malo stavim na punjač, u čas posla je pun, da sam se i sam čudio kako brzo ga napuni.
A baterija? Ni riječ o tome? Bude izdržala dulje od dan i pol?
mislim da je ista situacija kao i s mobitelima. cilj je izdrzat cijeli dan sto zadovoljava potrebe bubam 80% kupaca
Ne laze. Doslovno u 25-30min skoro je pun 100%. Nenormalno brzo se puni, a nekako svako drugo jutro ga punim sa svim upaljenim osim always on.
već imam ručni sat,
bateriju sam promejnio ... jednom.
naštimao vrijeme svakih cca 6 mjeseci.
već imam ručni sat,
dretva nije rucni sat nego apple watch
već imam ručni sat,
Imam i ja, cca 15 godina, nikad bateriju mijenjao i punio, ima solarno dopunjavanje, al nije smartwatch 🙃