Apple navodno želi promijeniti ciklus predstavljan

poruka: 4
|
čitano: 2.247
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple navodno želi promijeniti ciklus predstavljan".
17 godina

Ja pročitao Cirkus... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Kada bi barem rasporedili da jedne godine predstave jeftinije a druge skuplje ?! 

Znam da je to teknički teško izvedivo, ali živi(li) se uvijek u nadi !!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Apple navodno želi promijeniti ciklus predstav
ATJLučko kaže...

Kada bi barem rasporedili da jedne godine predstave jeftinije a druge skuplje ?! 

"Navodno razmatraju razdvojiti predstavljanje različitih modela na dva zasebna događaja – prvi u rujnu 2026., a drugi početkom 2027. godine." Ups.

14 godina
Re: Apple navodno želi promijeniti ciklus predstav
movie kaže...
ATJLučko kaže...

"Navodno razmatraju razdvojiti predstavljanje različitih modela na dva zasebna događaja – prvi u rujnu 2026., a drugi početkom 2027. godine." Ups.

Zajebavanje je to kupaca sa strane svih brandova, generalno govoreći! 
Da nije pohlepe konzumerističkog društva, sasvim bi u redu bilo predstavljati verziju OSa svakih četri godine, mobilnih gadgeta svake dvije! 
Kada bi uzimali novi gadget svakih četri godine, dobivali bi uvijek siguran, ispeglan i ispoliran sustav, a koliko bi samo sa brojevima uštedjeli tek glavešine?! Ali ne, pojedinci "žive samo sada i danas", tako i percipiraju zaradu! 

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice