Trazim COD4 klan

poruka: 9
|
čitano: 4.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Trazim COD4 klan

Evo zabrijal sam za cod4 pa bi se htio pridruziti u neki klan.level 38,21 h igranja,2600 ubojstva,2800 smrti,odlican sa assault oruzjima,ne kampam,tj.ne koristim uopce snajp,streak 20,najdraza mapa wet work,76 killa na districkt-u.molil bi ljude dobre volje koji primaju nove clanove da me kontaktiraju na xfire-u:mrborla.Pozz

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 10:51 (Borla).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trazim COD4 klan

Znaš kako se kaže; Ne tražiš ti klan, klan nađe tebe.

hmda
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trazim COD4 klan

više manje po forumima neces dobit nikakvu pomoć.otiđi na pub igraj rasturaj ispituj dali netko regruta,al kolko sam ja upucen i kolko sam vidio dosta likova regruta na pubu,ajmo reci dosadni su kolko bindaju i spamaju,otidi na neki hrvatski server i pokaži se{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trazim COD4 klan

Nije da gledam sate, al 43 je ipak malo puno premalo {#}

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: Trazim COD4 klan

da barem 150+++

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
Trazim COD4 klan

za klan bi trebao imat minimalno 250+ h i igrat promod...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
RE: Trazim COD4 klan
djdomi kaže...

za klan bi trebao imat minimalno 250+ h i igrat promod...

ma ok ja kazem minimum minimuma ako je dobar a KDR mu nije nesto...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
Trazim COD4 klan

ima HC clanova al meni je to bezveze....skupi bar 150h igranja promoda ima klanova koji tako regaju...moj frend ima jedan takav -.-"

xDDD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trazim COD4 klan
Gle, mi smo relativno. Tj, ne relativno nego bas NOVI i mladi klan. Regrutiramo sve zeljne igre i druzenja. Uskoro planiramo otvoriti i servere, stari smo tj dana (imali smo 8-9 clanova do sada, ali jbg decke su odvukle bolje ponude). Nasi zahtjevi: Sati: 0 (izraz i nacin brojanja sati je precijenjen. Ljudi ostave ukljucen cod na spectator modu i sati idu i idu. Najednom imas 2500 h a niti jedan kill.) Skill: low + Ostali zahtjevi: igranje coda u clanu minimalno 15-20 h tjedno u Clan Angels of Hell su dobrodosli svi, bez obzira na rasnu, vjersku i ostale pripadnosti. XF tisk0

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice