Samo da kažem da ne budem mogao vozit CW, delam sutra..:(
I ja....sutra idem nešta radit pa moram biti odsutan....ma snaći ćete se bez nas jelda
I ja....sutra idem nešta radit pa moram biti odsutan....ma snaći ćete se bez nas jelda
a fak....e ljudi a đe je 4ucker......neki dan je bio a sad ga više nema
na moru
na moru
Ma vratio se..ali još tuguje..:P
A ako će biti poslije nekih 6, 7 naveče, možda bi i mogao..
jel se zna u koliko je sati cw?
nista od tog?
nista od tog?
Moram primjetiti da se klan raspada..
Aktivno voze možda petero ljudi, organizacija kvalif., war-ova i sl. je katastrofalna (sry 4ucker)...šteta..ali ja nastavljam voziti pod ovim imenom.
ja bih se htio pridružiti BUG.HR klanu za TMNF, aktivno vozim
otvorio sam prvi TMNF hrvatski community fanpage na facebooku pa se učlanite!
http://www.facebook.com/pages/edit/?id=120497891331287#!/pages/TrackMania-Croatia-Community/120497891331287
ja bih se htio pridružiti BUG.HR klanu za TMNF, aktivno vozim
otvorio sam prvi TMNF hrvatski community fanpage na facebooku pa se učlanite!
http://www.facebook.com/pages/edit/?id=120497891331287#!/pages/TrackMania-Croatia-Community/120497891331287
Klan je trenutno zatvoren (valjda)...trebao si doć na kvalifikacije...a uostalom možda upadneš preko nekog jer se klan raspada totalno...niko uopće ne vozi...eto jedino ja i par ostalih ljudi vozi...nitko ne vodi brgu o ničemu....a server nam je uvijek u qrcu
Desilo se jedno veliko big šit. Uskoro pakiram stvari, gasim internet, došao sam da vas pozdrav te reći da me nećete vidjeti dosta, dosta, dosta duuuuugo. :(
Ne bih pričao o tomu zašto ne, no eto, život je j*bena stvar i svašta se može desiti i iskrsnuti.
Adio društvo!
Desilo se jedno veliko big šit. Uskoro pakiram stvari, gasim internet, došao sam da vas pozdrav te reći da me nećete vidjeti dosta, dosta, dosta duuuuugo. :(
Ne bih pričao o tomu zašto ne, no eto, život je j*bena stvar i svašta se može desiti i iskrsnuti.
Adio društvo!
Di ideš
Adio društvo!
Di ideš
...nije bitno, kud idem, možda više i ne dođem na forum.
Adio društvo!
Di ideš
A u qurac izgleda da se 4uckeru život srozao..
Daj 4ucker reci kaj je bilo..
Vidim da ti nije do pričanja...sretno..
Gotcha! :D Nije mi ništa samo ne mogu biti online jer imam problema sa starim, dobio zabranu od dva tjedna interneta, ovo sam nekako uspio iskoristiti i "log"ati ste :D
Pa dobro dva tjedna..ali zašto si rekao nikada više na forum?
Pa dobro dva tjedna..ali zašto si rekao nikada više na forum?
A zayebava nas
4ucker-u yebem ti pol mozga aj sad na TM odmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Kaj kenjate da nitko ne vozi,pa ljeto pol ekipe je vani ili na moru ili jednostavno na otvorenom,ljudi renoviraju stanove ili kuce (kao ja npr. pa me nije bilo preko 2 tjedna)
Popravit ce se stanje,ne proricite apokalipsu,svaki pocetak je tezak
Kaj kenjate da nitko ne vozi,pa ljeto pol ekipe je vani ili na moru ili jednostavno na otvorenom,ljudi renoviraju stanove ili kuce (kao ja npr. pa me nije bilo preko 2 tjedna)
treba prićekat do kraja 8 mjeseca pa ćmo onda znat na ćemu smo dok se ekipa vrati s mora ili kud su već otišli
I sad ajmo svi na TM malo razbacat koju partiju: "Vozi miško dok je friško"
treba prićekat do kraja 8 mjeseca pa ćmo onda znat na ćemu smo dok se ekipa vrati s mora ili kud su već otišli
E jbg onda je škola..onda tek ne budem vozio (sad vozim)..
I sad ajmo svi na TM malo razbacat koju partiju: "Vozi miško dok je friško"
da al na koji server
E jbg onda je škola..onda tek ne budem vozio (sad vozim)..
kužiš problem
Jbte krešo banali te na redbullu...sry stvarno..
Jbte krešo banali te na redbullu...sry stvarno..
ma nek nađe nekog od boljih iz fasta negdje i zamoli ga da ga odbanaju...tak su i mene i ovaj je to riješio za 2 minute....nez sad tko je bio toćno
iwek glupaćo kad netko zove ban na tebe izađi iz servera ćim stigneš pa se nazad vrati za minutu
iwek glupaćo kad netko zove ban na tebe izađi iz servera ćim stigneš pa se nazad vrati za minutu
Jesam i nije htjelo....čak sam resetirao router i neće.....jbg šta ćeš