Silkroad _iNFERNaL_ Recruitment

poruka: 28
|
čitano: 6.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav ekipa ! evo za one koji igraju mozda na serveru Venus, ili oni koji se zele prebaciti na ovaj server pozivam sve da se prikljuce u guild _iNFERNaL_

ima nešto domaće ekipe bosanaca, najjaci lik trenutno je 79, spremni smo pomoći u farmanju i levelanju domaće ekipe, zato nemojte okljevati da se javite ingame _escaLator_ ,Bregava ili StandBack

Mozda nas trenutno malo ima, ali se svi drzimo zajedno....

Pozdrav svima

0 0 hvala 0
17 godina

Hej, hej, eto samo da te pitam, ima li ta igra kasnije uopce ikakvog smisla?

Naime igrao sam ju davno, sjecam se na lvl 6-8 negdje mi je doso lik i bacio lvl 40 bow s kojim sam bio imbaa i nafarmo si sav lvl 40 equipment do negdje levela 15 (nesto kupio, nesto nazico), i onda nisam imo sta radit do lvl 40. sjecam se farmo sam na nekoj livadi neke spirite i samo sam se pomico po 50ak metara do slijedece, jace skupine i onda opet farmo. Nisam nikada isprobo assassin mask, no rekli su da igra postaje zabavna poslije levela 50 iako su questovi rijetki i sve se uglavnom svodilo na farmanje, gore neg u WoW-u.

Dakle moje pitanje je, jesu li radili jos na igri, uveli vise questova i ima li doista sta za radit na visokim levelima, ili se sve svodi na zabavu tipa uzmi masku i konji noobove ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav prijatelju !Mislim da si nesto pobrkao sto se maske tice.. ne znam dali mislis na masku da izgledas kao Monster, ili maska neki skill? pošto sam više pri kineskim karakterima.... igra se svodi na slijedeće:

1. riješavanje questova, grindanje, hvatanje exp-a, skill exp-a. kada nemaš više questova onda nastaviš grindat monstere svog levela (ili par lvl jacih ukoliko mozes) da bi dobio veci level zatim novi quest.

2. nakon levela 21 odabireš si posao (lovac, trgovac, lopov), svaki je razlicit, kroz te poslove zaradiš gold, prodaja silka iz grada u grad s time da dobiješ 300% više golda od ulozenog

3. pristupanje jednom od guildova, _iNFERNaL_ je trenutno jedini domaći guild koji napreduje na Venus serveru

4. Fortress War (osvajanje kule koja je trenutno okupirana od strane guilda Avalon. Guild koji je zauzeo kulu dobiva gold od prodaje/preprodaje iz Jangan grada i to 10%
5. ne znam dali znaš, al joymax je nedavno uveo lvl 90 kao maksimalan, tu je nova odjeća 9D, novi skillovi, novo mjesto za 80+ monstere (Roc Mountain), tako ce uvest i lvl 100, lvl 110 itd....

znaci odgovor na tvoje pitanje je Da, uveli kompletno nove 9D iteme za sve charactere i nove monstere.
ukoliko nam se netko odluci pridruziti, pomoci cemo vam da nafarmate barem 100k sp-a sa gap 9 zatim udarate gap 0 i brzo levelovanje! znaci necete morat potrositi 7-8 mjeseci na solo farmanje, mi to odradimo za 2-3 tjedna.... ako nekog jos nesto zanima neka slobodno pita... Pozz

0 0 hvala 0
17 godina

Joj joj joj, sorry, pobrko sam 2 igre.... Silkroad biras dali ces koristit bow, blade ili spear tj. 2 varijante za sve od toga (vise physical ili vise magical - npr sword -> physical, blade -> magical ili kak je vec to islo)... Ono za sto sam te ja pito je druga igra... sad se ne mogu sjetit imena -> OT: isto neki japansko/korejsko/kinesko/whatever stil igre, ja sam igro tu zenu sa lukom i strijelom, sjecam se stalno smo trazili magove i vikali "speed me up nice mage" - magija koju dobiva na lvl 40 za ubrzavanje tj. daje brzo trcanje...

Ma kad sam igro dosta tih besplatnih MMORPG-a kako su dolazili i onda prestajo pa sad mijesam.

Silkroad mi je osto u finom sjecanju sto se same igre tice i ima dosta questova, no sad kad se sjetim mucio me lag tj.  cesto po 2-3 sekunde sam imo spikeove. takodjer cesto nisam mogo uci na server jer prvih par tjedana je ok onda postane full i tako ostane zauvjek. Ipak ako netko trazi promjenu od WoW-a Silkroad nije lose mjesto za to. Koliko se sjecam igra je dosta razvijena, svi likovi koje napravite imaju zanimljiv dibalo2-like sustav dizanja skilova, svi likovi dijele storage room i tako... probajte pa cete vidjet, meni se svidjela. Iako uglavnom se bazira na farmanju jednom kad se odabere posao postaje jako zanimljiva, naravno ne u ulozi trgovca xD -> sjecam se kad sam farmo neke low lvl mobove i prolazila karavana a ono 6 cloackanih figura iskace na cestu, pobije sve u karavani, sve nas i ode svojim putem sa "zaradnjenim" lootom

Btw sad me hvata nostalgija, vidjet cu, mozda dodjem gore, u tom slucaju se javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

okej stari, javi ako se budes odlucio igrat.. mi smo na venusu, infernal guild.... ja sam guild master _escaLator_ trenutno sam lvl 45 a najjaci igrac 79.ovo sto si ti napisao pretpostavljam da se nije radilo o farmanju. farmanje ti je kad imaš gap 9, i obicno se radi pri niskim levelima... zasto se farma  i što je gap ? gap je npt ako si ti lvl 20 a najjači skill level ti je 11, znaci razlika je je 9 i zove se gap....Ako igraš sa gapom dobivaš više skill pointova a manje char exp-a.

ljudi obicno rade greške pri početku igranja, jer se zadive većim igračima i silno žele što brže level. ako igraš gap 0 jako brzo leveluješ, u 2 dana mozes doci do 21 (ako si tolko lud), a kasnije kad dodjes do lvl 51, gap ti postaje sve veći i veći, jer nemaš dovoljn SP-a da podignes sve mastery-e i skillove, i normalno tu postaje otežano levelanje, jer sto ideš dalje, više exp-a moraš skupit da bi dobio level... zato se farma na pocetku da bi kasnije mogao igrat gap 0..

eo ja trenutno 0 gapiram, imam 70k sp-a. valjda ce bit dovoljno do levela 80, ne znam morat ću još izracunat. mozda da drzim neki manji gap 2-3 još malo.... eto toliko od mene za sada =)

pEaCe

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zaboravio sam napisati da više nije toliko teško ući u igru kao prije... u zadnjih 4 mjeseca, najduze sto mi je trebalo da udjem je 10 minuta sto je sasvim prihvatljivo u odnosu na prije kad se znalo oduzit i na 40 min.. Otkad su uveli Legend III Roc Mountain igra je sasvim dobila novi značaj i puno se lakše ulazi.

evo slika sa večerašnjeg Power Levela http://img217.imageshack.us/my.php?image=sro2008092900014902bh4.jpg
ne znam zašt mi ne rade html kodovi,jbg copy paste =)

pEaCe

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 0:09 (_escaLator_).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja igram silk i bas na tom serveru sada sam 25 lvl i jos sam upoznao lika iz rijeke koji je 28 lvl !!!nisam naisao na nase a i na nas guild !!

Evo javi mi se bit cu danas oko 17 h nick angel1981

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz svima

ovako svesam ovo procito, kao prvo malo mi smijesan ovaj jedan lik sto kaze "koji je cilj te igre" HAHAHA ali nije bitno... znaci zanimljiv mi je taj server ako se se malo pomoci oko plvl... jer isao sam na tri do sad servera, znas ono ajd dodji ima prijatelja pomoce nam malo ... hehe (samo puste price) i evo pre neki dan poceo sam na novom pozvao me jedan drug server TIBET ima nasih ljudi jbg... ali i oni snovim likovima ispocetka... znaci jedno mi nije jasno (PLACAJU TAXI DRUGIMA; A NECE SEBI SAMI DA POMAZU lolcina) a nebitno sto nama nece pocetnicima :D... e to je to na kratko mrsko mi svrljat vise nemam nista zanimljivo pisat ...

i vidio sam usput da je rekao za WOW (world of warcraft) e i ja tu imam acc na blizz al mi se vise svidja silk nego wow djjabe sto na wow-u imam 4 lika 70 lvl "SRO je sro pa nabicu i ja nekad na sro lvl velik :)

a za gold necu pitat na lvl 1 mogu sebi  skupit za 2 dana 2 miliona bar sam to skontao :D

hvala puno i posjeticu vas server nadam se da ce biti PLVp platicu i ako treba ali samo da je nash covjek, jer mi je onih turaka i egipcana na vrh glave, samo party daj gold i KICK ma.... im je.....

cujemo se na serveru ako udjem nick ce biti  (((    mede    ))) ili ako nemognem taj stvljam (((    oOmedeOo    )))

add me na msn sa tog servera VENUS micky_mehdin@hotmail.com  da bolje cujemo se o tom serveru :D ako je moguce

ajd pozz

mede
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2008 2:13 (mede).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mede kaže Bregava da te zna !! Dodji na Venus ako zelis, malo nam je nabolje krenilo sa guildom, 17 nas ima za sada (lvl 4guild), nešto stranca i dosta domaćih.. Uglavnom Hrvati i Bosanci za sada.. Sto se tice powerlevelinga spremni smo pomoči svima tko se dokaže da će igrati i da ga neće igra proći nakon 25og levela... javi se u igri _escaLator_ mi je nick

pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 13:15 (_escaLator_).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Silkroad _iNFERNaL_ Recruitment

eo neke slike da dodam.... prva slika govori da sam jedan od večih dilera magijskih kamenja na serveru :D a druga je tipičan fajt na penonima, 52 sam lvl i opalio relativno dobar ciritical =)

sro stall sro stall
penons fajt penons fajt
17 godina
neaktivan

Da li Silkroad može na vistu? Gdje god sam pogledo piše OS requirements for SilkRoad: Win98/98SE/Me/2000/XP , nema viste pa da je ne skidam s neta ak je nemogu igrat na visti.....

tell me and I will tell you

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

_escaLator_ ako mozes stavit termine kad budes online.. jer ja sam najvise u SRO 9h-12h pretezno i od 23h-... pa nekad do ujutru zaglavim :D

mede

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ej mede poslao sam ti PM ingame, pa odgovori u igri kad procitas..... u cavesima smo sada :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ovako poceo bi igrat venus ako bi mi neko moga zagarantirati da ce mi pomoci oko lvl-inga vec sam igra svijet Saturn bio sam lvl 70 i popio ban pa ako mi iko moze pomoc u plvlingu nek mi se javi ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_escaLator_ kaže...

ej mede poslao sam ti PM ingame, pa odgovori u igri kad procitas..... u cavesima smo sada :D

ok procitao sam.. i thx sto si se javio..
ovako napravio sam sad lika i bice dosta online, tj. bice u igri na serveru Venus, znaci ako mi wisper tuj sam .  xD eheh

nick ce biti   _mede_  , a i poslao sam ti poruku ingame..

ajd pozz
mede
16 godina
neaktivan

E ljudi ja se javljam dobrovoljno u guild! Ndam se da je dobro organiziran a ako i nije možda ja mogu malo pomoći sa svojim idejam! Baš igram na Venusu!Namigiva Vidimo se!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav! javi se ingame Dr_Cypher ili PeGy_xBoW. malo kasnim sa odgovorom nisam dugo pratio rubriku ^^

16 godina
neaktivan

poz svima!!

zanima me znate li koliko ova igra troši? Nemam veliki promet, al me ipak zanima..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

po mom iskustvu igra jede oko 1,5mb po satu i to kad si u hotanu. ne preporučam ti igru na ičem što ima uplink manji od 512kb jer će lagat za poludit.

pitanje za ove dečke iz infernala: jel još iamte taj svoj guild i jel još primate domaće ljude? ja trenutno igram na alexu (lvl76 wizz/bard i lvl90 force blade) al nema tamo domaćih ljudi pa bi prešao na venus. a i koliko sam čuo da avalon mete pod s ostalim guildovima pa da to malo promijenimo. ak smo mogli na laexu srušit u fw najveću botersku, sun guildu možemo i na venusu fly-a, Nightbloom i ostale...

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
neaktivan

Evo da se i ja javim.Igrao sam Sro na Venusu prije negdje 4 mjeseca i doso sam do lv 45 s oko 6 k sp...,Bio sam noob sto se tice ovog sp faramnja,pa me to sada jebe no imam gap oko 3-4 (ko se sjeca s full skillovima up) Europe 2 hs / cleric . Postoji li jos infernal?,ako postoji mogu li se joinat?Moram priznati da sam koristio loader da udem na server ali nisam koristio nikakva sra***  kao nude ^^,invs crac*,swear filter.Koristio sam agbot mozda 1 dan da vidim ima li od toga ista no skuzio sam da je cisto sranje to botanje i nauco sam to na svojoj kozi...Za samo oko 3-4 sata botanja posto sam murderer s onim bugom s petom / Avalon me addo/izbacio iz guilda /na listu botova(grrr) a islo je ljepo pt farmanje u Karaokamu :)... 

Cod4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ima nekog da igra na venusu mozda? dosta se stvari promijenilo od mog zadnjeg posta, al i dalje nas ima na serveru.neki su odustali, neki nisu i nece. ugl ako ima neki iskusni silkroadash da zeli startat,il promijenit server nek mi se ovdje javi ili na private

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a, jel mi mozete objasniti kako se uopce ulogirat u igru kad su serveri 24/7 puni ko šipak, nema šanse da se ulogiram, a baš bih poćeo igrat, već dva dana se nemogu ulogirat -.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni takoder

7 dana mi je na kompu ali se nijednom nisam uspio ulogirati

Sramim se

tateK
17 godina
protjeran

evo, pošto planiram (krećem) igrat ponovo, zanima me jel se popravio onaj lagg i masovno čekanje da se uđe u server?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima li koga da pegla jos?Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

normalno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

normalno

server?

16 godina
neaktivan

pozdrav svima. evo nakon duzeg vremena jedno javljanje vezano uz igru Silkroad online.

guild se davnih dana nažalost raspao, neki su odustali zbog server traffica, neki prešli na Iris server. na Venusu je postalo živo dosadno pa sam na Iris serveru

ovo je moj novi guild http://www.rev6.com/search/guild/Iris/OutlawZ.html trenutno držimo Jangan fortress, ime u guildu mi je _Se7veN_ i lik mi je lvl 80 (ne 77 kao što je prikazano na rev6).

Trenutno si farmam kineza, jer ovog lika nisam imao s čim nafarmat pa ako netko treba pomoc pri farmu moze mi se slobodno obratit.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice