Mislim da je vecina vas vidjela a neki i isprobali battlefield 3 betu...Sto reci o igri nego da su dobar posao odradili (mada ovi bugovi i sl price-koja igra ih nema?) I sada dok jos igra nije ni izasla u full izdanju, zanima me ima li zainteresiranih da osnujemo Battlefield 3 klan, zamolimo hcl.hr za hosting i domenu(pogledao sam, oni nude 4free), nadjemo igrace, i mozda sponzora nekoga za server, drzimo to sve i uzivamo u jednoj od fenomenalnih pucacina.
Eh da, zaboravio sam napomenuti. Svi vi koji biste htjeli igrati Battlefield 3, a niste jos preorder-ali cd key, ja vam mogu preorder-ati na jednoj stranici, mislim da je cak odavde sa balkana za 130 HRK, i osobno sam sebi preorderao za te novce.
Zainteresirani za klan, neka pisu postove, a za keyeve meni u privatnu poruku
Lijep pozdrav svim gamerima!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
Pa ima hrpa ljudi koji ni ne znaju sto je klan.
Oni koji znaju su vec u nekom ;)
Sto je to klan?
Kakve su koristi od njega naspram igranju solo?
Zasto bi se prikljucio ljudima koje ne poznam?
Da li se to placa?
Koje bi bilo ime klanu...
I slicno.
Pisi, privuci ljude.
Npr, meni je ovo prva online multiplayer igra u zivotu.
A kamoli da sam nekad bio clan u nekom klanu.
dovoljno da budeš na bug bf3 serveru(kad se otvori)i kao da si u klanu,masa forumaša je bila na bc2 a i na bf3 će biti.slušalice na glavu i squad ekipu nađi i rokaj.
dovoljno da budeš na bug bf3 serveru(kad se otvori)i kao da si u klanu,masa forumaša je bila na bc2 a i na bf3 će biti.slušalice na glavu i squad ekipu nađi i rokaj.
Slažem se!
Ja sam ZA - što se tiče ključa nisam nigdje vidio da je 130 kn-ja sam naručio al je 280 kn
Svi zainteresirani pp ili me dodajte na originu GPUlan