Znaci znam za jedan provjeren sajt na kojem trenutno mozete igrati league of legends i call of duty za stvarne novce. Registracija je besplatna i cak ne morate trenutno nista ulozit jer vec par tjedana su svi eventovi free entry u cilju da se privuce cim vise ljudi.Isto tak dobitak u slucaju pobjede nije posebno velik ali s vecim brojeme ljudi bilo bi vise eventata i bolje placenih normalno Jedino sto vam treba poslije je visa kartica ako si mislite novce slat preko paypal-a na svoj racun. Trenutno su aktivne igre league of legends na pc-u i call of duty bo2&mw3 na ps3 odnosno x360. Ja osobno igram cod na ps3 i uspio sam finu lovicu skupit kroz godinu dana, s obzirom da je sajt jos u beta fazi i da nema tak puno ljudi pa je manje evenata i vise nego zadovoljan sam zasad. Isto tak je moguce( ako bude sve vise ljudi) se prijavit za marshall-a odnosno da organizirate eventove i budete placeni za to. U buducnosti se jos planiraju starcraft 2 i gran turismo eventovi a vjerojatno i jos koja multiplayer igra ako bude popularna naravno. Ako mislite da ste dobri u ovim igrama i htjeli bi zaradit nesto love sa strane ili đeparac, javite mi se na pm jer na forumu ne smijem oglasavat.
Pozdrav