Play games for money (PC, PS3, X360)

poruka: 1
|
čitano: 660
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Play games for money (PC, PS3, X360)

Znaci znam za jedan provjeren sajt na kojem trenutno mozete igrati league of legends i call of duty za stvarne novce. Registracija je besplatna i cak ne morate trenutno nista ulozit jer vec par tjedana su svi eventovi free entry u cilju da se privuce cim vise ljudi.Isto tak dobitak u slucaju pobjede nije posebno velik ali s vecim brojeme ljudi bilo bi vise eventata i bolje placenih normalno Jedino sto vam treba poslije je visa kartica ako si mislite novce slat preko paypal-a na svoj racun. Trenutno su aktivne igre league of legends na pc-u i call of duty bo2&mw3 na ps3 odnosno x360. Ja osobno igram cod na ps3 i uspio sam finu lovicu skupit kroz godinu dana, s obzirom da je sajt jos u beta fazi i da nema tak puno ljudi pa je manje evenata i vise nego zadovoljan sam zasad. Isto tak je moguce( ako bude sve vise ljudi) se prijavit za marshall-a odnosno da organizirate eventove i budete placeni za to. U buducnosti se jos planiraju starcraft 2 i gran turismo eventovi a vjerojatno i jos koja multiplayer igra ako bude popularna naravno. Ako mislite da ste dobri u ovim igrama i htjeli bi zaradit nesto love sa strane ili đeparac, javite mi se na pm jer na forumu ne smijem oglasavat.

Pozdrav

0 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice