Kako se priključiti frakciji?
btw: ja sam Ficho na online
Kako se priključiti frakciji?
btw: ja sam Ficho na online
Odgovara sva pitanja.
A ako ne možeš naći, napravi thread i pitaj. Odgovore dobiješ vrlo brzo, većinom u roku par minuta.
Ja sam samo koristio heavy fightera,gunshipa i gunboata...i corsair sam :D
Nervira me sto se ne moze skupit nas par, i otici u npr. Liberty i kokati drotove tamo (ili oni nas) :D
Ma zadnji put kad smo raidali, ostao sem bez veooma vrijednog armor upgrejda :D
Admin mi uzeo :D
Pa, može biti dosta razloga za to, a ono što je 100% sigurno u tome slučaju je da si prekršio jedno od pravila, kojih stvarno nema uopće toliko puno, i sva su napravljena da održe RP duh.
Kao što je Bocky rekao, ne možeš ići raidati tek zato da bi se borio, doć tamo, reć "Engaging" i onda pew pew pew..
Pa nesto slicno tomu sam radio..
Nisam bio sam, i nisam ja engageovo, nego sam cekao da mene "drotovi" iz libertya zaganjaju i napadnu :D
Ja sam stvarno tamo upao kao najveci n00b... Ali jbga,imam neki korektan odnos, i uvjek se sve da lijepim nacinom rijesiti. mikad nikakvih problema nisam imao zasada sto se tice pravila, ako nesto sumnjam da krivo radim onda pitam, ako nikog drugog vec tu osobu koju napadam cimam na pvt, svi su OK, i onda se fino dogovorimo nesto da nam svima odgovara i da nam je zabavno...
Discovery je stvarno super,konačno se ufurao u RP i moram reći da je odlično,potjere kroz vise od 5,6 sustava,naganjanje,borbe..
Priključio se Orderu i oduševljen sam.Moram priznat da nisam mislio da ce biti tako zabavno!!
Da,sve je to super,al tenutačno sam u potrazi fakcije kojoj bi se prikljucio s drugim charom kao trader,jer mi je potrebna lova,a s patroliranjem i naganjanjem se ne da zaraditi bas nesto puno.
imam problema sa pronalaženjem FL Discovery servera pa ako netko ima ideju sta mogu jos isprobat, nek javi
cijeli opis problema na: http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=32111
Stvarno neznam u čemu je problem,ak si pokušao sve ono navedeno tamo onda bi trebalo radit?!
Ja sam imao problema sa antivirusom,al nakon promjene istoga sve mi proradilo.
Nije dovoljno da onesposobis AV ako je na crnoj listi, moras ga potpuno ukloniti iz sistema. Ja sam pokusao sve moguce nacine, ali nije radilo sve dok nisam deinstalirao Avast....
na kraju se ne radi ni o win firewallu ni av programu (nemam nijedan a winfw sam isključio) nego mi je kasda router nesta krivo podesen. imam komp i laptop - na laptopu sve radi ok, na kompu uopce ne vidim servere..
pozdrav.
prošel sam freelancer singleplayer, kupio titana našel većinu secreta i poslje sam nekaj malo igral pa mi je sad dosadilo i ja bi se prebacil na multiplayer.
ALI
kad u glavnom izborniku FL-a stisnem na multiplayer gore desno mi piše "connecting to global server..."
čekal sam pol sata i ništ. ne spaja se. provjeraval sam one iznimke firewalla kojima dopušta pristup internetu i sve je ok. al se i dalje ne spaja na servere.
našel sam u fl exe folderu program za direktnu vezu sa serverom al za to mi trba IP adresa servera, a to nemam.
kaj da radim?
moras imati mod manager..
uglavnom, na drugoj stranici ovog topica grandmaster je sve fino objasnio, procitaj, slijedi uputstva i neces imati nikakvih problema...
Cujem da je dignut microsoftov global server nakon 3 godine pauze :d
ok registriran sam na forum. a onaj Discovery 4.84 mod treba instalirati u freelancer folder ili bilo gdje na komp i dal to uopće ima veze gdje se instalira?
Prvo skines freelancer mod manager, pa onda discovery mod ubacis u nj..
evo link za dload mod managera http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons/Freelancer-Mod-Manager.shtml
kad to sve zavrsis, desni klik na ikonu flancera na desktopu, properties, i u path napisi ovo D:\Igre\Freelancer\EXE\Freelancer.exe -s82.113.48.5:2302
ok, super. sve radi.
di mogu nać neke hrvate?
haha..nemam pojma..uglavnom znam da ima dosta ljudi na serveru sa prostora bivse jugoslavije..
sretno..
ok, super. sve radi.
di mogu nać neke hrvate?
I pobrini se da se registriraš na forum, čitaj stvari, dosta ima za vidjeti, i pobrini se da pročitaš pravila, razumiješ zašto su tu, i da budeš svjestan da je to RP server, i da ljudima nije uvijek prioritet ići okolo i pucati nasumično, iako ima i dosta borbe na serveru. I svi tamo igramo, bez obzira jesmo li Hrvati, ili tko već.
Javio mi se jedan problem.kad se pokušam spojiti na server jednostavno mi zašteka i nakon 20 sec mi izbaci onaj problem da se se može spojiti nesto zbog internet connection,necu sad to detaljno opisivati,valjda svi znate o cemu se radi.ponekad mi se sopji na server,al kad pokusam loadati char,tad mi izbaci ono "please wait,the operation is taking longer then expeceted,press esc to cancel"i nakon toga me ili izbacii van ili samo zasteka.to mi se događa vec jedno vrijeme i poludel bum jer ne mogu igrati tako.imam nod 32,al mislim da on nije problem,kad ga iskljkucim isto se događa.ljudi pomozite!postao sam ovaj problem na sluzbenoj stranici od disca al zasad nema odgovora!!
"please wait,the operation is taking longer then expeceted" Ovo se obicno desava kad se izlogiras sa chara a nisi dockan, (u svemiru) pa serveru treba 1 minuta da te izbaci iz memorije. Ali ako de dockas i onda mjenjas charove nebi smjelo biti problema...
Da,Izlogiram se sa chara dok sam u svemiru,al ne svojom voljom,sjećas se one ikone kaj sam ti govoril da mi bljeska?e ona mi pocne bljeskati i par sekunda poslije izbaci me sa servera prije nek se stignem dockati.kad se pokusam ponovno spojiti opet mi to pise i nakon nekog vremena izbaci mi ovakakv prozor.To mi se vecinom događa navecer kad ima više igraca,mozda to ima veze...
Puca ti veza sa serverom... Meni se rijetko desavalo, ali jbga nekad se desi...
Puca ti veza sa serverom... Meni se rijetko desavalo, ali jbga nekad se desi...
grandmaster_b vidim uspio si vrbovat neke ljude na FL
Sad ću i ja morat na Discovery opet.....
ja sam ga prije par mjeseci isprobao "demo" verziju (i još uvijek isprobavam ) jer sam vidio da ga netko nahvalio kao jako dobru igru, a u vrijeme kad je izašao sam imao preslabi komp pa ga nikad nisam odigrao, pa me sad zanima ima gdje u HR da se kupi "puna" verzija da probam malo MP, našao sam ga u CroVortexu za 60kn, ali je privremeno nedostupan, tj. nema ga za kupiti