Freelancer-Discovery RP 24/7

poruka: 120
|
čitano: 32.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kako se priključiti frakciji? Šutim

btw: ja sam Ficho na online

brb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Freelancer-Discovery RP 24/7

www.discoverygc.com

Odgovara sva pitanja.

A ako ne možeš naći, napravi thread i pitaj. Odgovore dobiješ vrlo brzo, većinom u roku par minuta.

16 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

Ja sam samo koristio heavy fightera,gunshipa i gunboata...i corsair sam :D

Nervira me sto se ne moze skupit nas par, i otici u npr. Liberty i kokati drotove tamo (ili oni nas) :D

A kako nemozes? Samo trebas imat neku RP osnovu,npr ja sam u Ageiri,kompanija koja proizvodi Trade Lane parts, na prvi pogled dosada do bola, ali svako malo se koljemo sa nekim, uglavnom sa Lane Hackerima ali Xenosi nalete i jos hrpa drugih. Nekad je i previse akcije pa se samo trudis da izbjegavas sukobe... Malo se ufuraj u RP i bit ce super, sve se da izbalansirati.
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 2:16 (Bocky).
16 godina
neaktivan

Ma zadnji put kad smo raidali, ostao sem bez veooma vrijednog armor upgrejda :D

Admin mi uzeo :D

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa, može biti dosta razloga za to, a ono što je 100% sigurno u tome slučaju je da si prekršio jedno od pravila, kojih stvarno nema uopće toliko puno, i sva su napravljena da održe RP duh.

Kao što je Bocky rekao, ne možeš ići raidati tek zato da bi se borio, doć tamo, reć "Engaging" i onda pew pew pew..

16 godina
neaktivan

Pa nesto slicno tomu sam radio..

Nisam bio sam, i nisam ja engageovo, nego sam cekao da mene "drotovi" iz libertya zaganjaju i napadnu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam stvarno tamo upao kao najveci n00b... Ali jbga,imam neki korektan odnos, i uvjek se sve da lijepim nacinom rijesiti. mikad nikakvih problema nisam imao zasada sto se tice pravila, ako nesto sumnjam da krivo radim onda pitam, ako nikog drugog vec tu osobu koju napadam cimam na pvt, svi su OK,  i onda se fino dogovorimo nesto da nam svima odgovara i da nam je zabavno...

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)

0 0 hvala 0
17 godina

Discovery je stvarno super,konačno se ufurao u RP i moram reći da je odlično,potjere kroz vise od 5,6 sustava,naganjanje,borbe..

Priključio se Orderu i oduševljen sam.Moram priznat da nisam mislio da ce biti tako zabavno!!

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drago mi je da čujem to. Btw Order je zakon hehe, možda im se jednog dana pridružim, al prezaposlen sam u CR trenutačno.
17 godina

Da,sve je to super,al tenutačno sam u potrazi fakcije kojoj bi se prikljucio s drugim charom kao trader,jer mi je potrebna lova,a s patroliranjem i naganjanjem se ne da zaraditi bas nesto puno.

16 godina
neaktivan

imam problema sa pronalaženjem FL Discovery servera pa ako netko ima ideju sta mogu jos isprobat, nek javi

cijeli opis problema na: http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=32111

0 0 hvala 0
17 godina

Stvarno neznam u čemu je problem,ak si pokušao sve ono navedeno tamo onda bi trebalo radit?!

Ja sam imao problema sa antivirusom,al nakon promjene istoga sve mi proradilo.

17 godina
neaktivan
Uz one druge prijedloge, potraž Global Server Workaround Mod, koji ti pronalazi sve servere uglavnom.

Al pazi na onaj tutorial za vistu, to može pomoći, i to sa antivirusom.
16 godina
neaktivan

Nije dovoljno da onesposobis AV ako je na crnoj listi, moras ga potpuno ukloniti iz sistema. Ja sam pokusao sve moguce nacine, ali nije radilo sve dok nisam deinstalirao Avast....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na kraju se ne radi ni o win firewallu ni av programu (nemam nijedan a winfw sam isključio) nego mi je kasda router nesta krivo podesen. imam komp i laptop -  na laptopu sve radi ok, na kompu uopce ne vidim servere..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozdrav.

prošel sam freelancer singleplayer, kupio titana našel većinu secreta i poslje sam nekaj malo igral pa mi je sad dosadilo i ja bi se prebacil na multiplayer.

ALI

kad u glavnom izborniku FL-a stisnem na multiplayer gore desno mi piše "connecting to global server..."

čekal sam pol sata i ništ. ne spaja se. provjeraval sam one iznimke firewalla kojima dopušta pristup internetu i sve je ok. al se i dalje ne spaja na servere.

našel sam u fl exe folderu program za direktnu vezu sa serverom al za to mi trba IP adresa servera, a to nemam.

kaj da radim?

RAKIA-connecting people

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moras imati mod manager..

uglavnom, na drugoj stranici ovog  topica grandmaster je sve fino objasnio, procitaj, slijedi uputstva i neces imati nikakvih problema...

Cujem da je dignut microsoftov global server nakon 3 godine pauze :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok registriran sam na forum. a onaj Discovery 4.84 mod treba instalirati u freelancer folder ili bilo gdje na komp i dal to uopće ima veze gdje se instalira?

RAKIA-connecting people

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo skines freelancer mod manager, pa onda discovery mod ubacis u nj..

evo link za dload mod managera http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons/Freelancer-Mod-Manager.shtml

kad to sve zavrsis, desni klik na ikonu flancera na desktopu, properties, i u path napisi ovo D:\Igre\Freelancer\EXE\Freelancer.exe -s82.113.48.5:2302

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 13:37 (Zlatan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok, super. sve radi.

di mogu nać neke hrvate?

RAKIA-connecting people

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

haha..nemam pojma..uglavnom znam da ima dosta ljudi na serveru sa prostora bivse jugoslavije..

sretno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iwek007 kaže...

ok, super. sve radi.

di mogu nać neke hrvate?

napravi temu na forumu od discovery-ja pod welcome gdje ces se predstavit..tam kazes od kud dolazis itd.vidjet ces po reakcijama da ima dosta hrvata na forumu.
također u toj temi možeš pitat sve živo kaj te zanima ili ti nije jasno u vezi discovery-ja...sretnoCool
17 godina
neaktivan

I pobrini se da se registriraš na forum, čitaj stvari, dosta ima za vidjeti, i pobrini se da pročitaš pravila, razumiješ zašto su tu, i da budeš svjestan da je to RP server, i da ljudima nije uvijek prioritet ići okolo i pucati nasumično, iako ima i dosta borbe na serveru. I svi tamo igramo, bez obzira jesmo li Hrvati, ili tko već.

0 0 hvala 0
17 godina

Javio mi se jedan problem.kad se pokušam spojiti na server jednostavno mi zašteka i nakon 20 sec mi izbaci onaj problem da se se može spojiti nesto zbog internet connection,necu sad to detaljno opisivati,valjda svi znate o cemu se radi.ponekad mi se sopji na server,al kad pokusam loadati char,tad mi izbaci ono "please wait,the operation is taking longer then expeceted,press esc to cancel"i nakon toga me ili izbacii van ili samo zasteka.to mi se događa vec jedno vrijeme i poludel bum jer ne mogu igrati tako.imam nod 32,al mislim da on nije problem,kad ga iskljkucim isto se događa.ljudi pomozite!postao sam ovaj problem na sluzbenoj stranici od disca al zasad nema odgovora!!Viče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"please wait,the operation is taking longer then expeceted" Ovo se obicno desava kad se izlogiras sa chara a nisi dockan,  (u svemiru) pa serveru treba 1 minuta da te izbaci iz memorije. Ali ako de dockas i onda mjenjas charove nebi smjelo biti problema...

0 0 hvala 0
17 godina

Da,Izlogiram se sa chara dok sam u svemiru,al ne svojom voljom,sjećas se one ikone kaj sam ti govoril da mi bljeska?e ona mi pocne bljeskati i par sekunda poslije izbaci me sa servera prije nek se stignem dockati.kad se pokusam ponovno spojiti opet mi to pise i nakon nekog vremena izbaci mi ovakakv prozor.To mi se vecinom događa navecer kad ima više igraca,mozda to ima veze...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 14:39 (tommy2103).
16 godina
neaktivan

Puca ti veza sa serverom... Meni se rijetko desavalo, ali jbga nekad se desi...

17 godina
Bocky kaže...

Puca ti veza sa serverom... Meni se rijetko desavalo, ali jbga nekad se desi...

A jbga,kak bas meni,od pocetka mi je bilo vecinom dobro a sad u zadnjih 2 tjedna koma,ne mogu igrat duže od pol sata u komadu.Viče
A pridruzio se Orderu i pocele zanimljive misije i sve super  i sad me ovo zayebe!
17 godina

grandmaster_b vidim uspio si vrbovat neke ljude na FL Smijeh

Sad ću i ja morat na Discovery opet.....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam ga prije par mjeseci isprobao "demo" verziju (i još uvijek isprobavam Namigiva) jer sam vidio da ga netko nahvalio kao jako dobru igru, a u vrijeme kad je izašao sam imao preslabi komp pa ga nikad nisam odigrao, pa me sad zanima ima gdje u HR da se kupi "puna" verzija da probam malo MP, našao sam ga u CroVortexu za 60kn, ali je privremeno nedostupan, tj. nema ga za kupiti

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice