DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server

poruka: 217
|
čitano: 38.856
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ARMA II DayZ mod
14 godina
neaktivan

Taman skidam ARMA OA, mislio sam da je nisam pobrisao kada sam prestao DayZ mod igrat, pa ću se sutra* ujutru pridružit :)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 14:14 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server

Krenuo je Reichz na lagane izlete u unutrašnjost {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
17 godina

Server je danas offline jer mjenjamo hosting. Vilayer je nekorektan, toliko da su nam odmah na zadnjem restartu najavili da će u kratkom roku prekinuti host. Izgleda da je dvije sekunde jako bitno, osim kada trebaš dobiti povratnu informaciju da li postoji neki delay.

Server će biti aktivan najranije danas oko 21 sat, najkasnije sutra.

Što se pitanja oko igrača tiče: Ovo su još počeci, tek se grupira masa, koja je po meni veoma korektna i zabavna za druženje, pa sa veseljem čekam daljni razvitak odnosa u igri.

Što se tiče igre kolege i mene, mi smo nastavili neku rutinu sa drugog servera koji je bio podosta defanzivan - Mourinho stil - pa je obilaženje punktova helikopterom bio jedini način da pronađemo neku akciju. Građenje baze dojadi kad se zatvoriš kako spada, a nema nikog da te napadne.

Bilo bi idealno kada bi se u nekoj fazi uništile neke građevine ili otela oprema - jer bi to dodalo dinamičnost koja možda sada nedostaje.

Također, velika većina drugih servera na kojima smo igrali ima ratnu zonu oko Starog Sobora, primjerice mi smo pri prvom igranju Epocha pronašli Osprey, pa smo odmah krenuli u Sobor Trader, da bi 2 milisekunde nakon izlaska dobili 5.44 Dragunov metke preporučenom poštom u vugla. 

Kod nas je Sobor neka vrst Hrelića gdje se okuplja velik broj igrača.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dr4gon kaže...
Prelosa iskustva sam imao sa tim Off Road (Tan) vozilom: prvo ne stane nas trojica u isti, a drugo poginuo sam u istom, sto WYKS jako dobro zna {#}

Sve u svemu,  ne preporucujem ga nikako {#}

LOOOOL!

Bilo nam je super kako smo se tek na dolasku sjetili da ne stanemo svi, iako smo prešli cijelu mapu...

Ali ima onaj drugi Off Road gdje treća osoba sjedne iza u teretni prostor

A sudar je uzrokovao Skype! {#} Vidiš da nije dobro pričat na telefon dok voziš.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
wyks kaže...

Server je danas offline jer mjenjamo hosting. Vilayer je nekorektan, toliko da su nam odmah na zadnjem restartu najavili da će u kratkom roku prekinuti host. Izgleda da je dvije sekunde jako bitno, osim kada trebaš dobiti povratnu informaciju da li postoji neki delay.

Pretpostavljam da ste isli proc najjeftinije? To nikad ne prode dobro, znam iz iskustva poznanika...

1971- ∞
17 godina
Roko567 kaže...

Pretpostavljam da ste isli proc najjeftinije? To nikad ne prode dobro, znam iz iskustva poznanika...

Nismo išli baš na najjeftinije, nismo ni pretjerivali (što se vidi po 40 igrača), u principu u najidealnijim uvjetima nemamo ni kapaciteta za vodit 50+ men server.

Nije problem u resursu, nego to što ti ne mogu ili ne žele u najkraćem roku javiti da li je neki trenutni problem uzrokovan nekim njihovim štucanjem, jer da to jave zano bih je li moram ja ići u troubleshooting - koji se sastoji od cijelodnevnog testiranja svake pojedine skripte.

Inače na EpochMod stranici doslovno je svaki Hosting popljuvan pa se i ne možeš orijentirati prema nečemu što je provjereno dobro.

14 godina
neaktivan
Wyks, ma to smo se mi ciganili po soboru dok nismo isprobali gradnju i naucili osnove. Nebu ni nas vise bilo tam. Hrelic je goli qurac na kaj je ono licilo lol

Kak napreduje situacija sa serverom? Bas idem s posla i nabrijavam se na halanje kad ono kifla :(
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
14 godina
wyks kaže...

Inače na EpochMod stranici doslovno je svaki Hosting popljuvan pa se i ne možeš orijentirati prema nečemu što je provjereno dobro.

HFB hosting preporučam... Moji iz 16AA su imali tamo hostan EPOCH pola godine i nikad problema. Budući da planiram igrat na ovom serveru češće vrlo radio bi se pridružio nekoj ekipici.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
17 godina
Sale_ds kaže...
Wyks, ma to smo se mi ciganili po soboru dok nismo isprobali gradnju i naucili osnove. Nebu ni nas vise bilo tam. Hrelic je goli qurac na kaj je ono licilo lol

Kak napreduje situacija sa serverom? Bas idem s posla i nabrijavam se na halanje kad ono kifla :(

I dalje mi je bolje da je akcija tamo, nego u Chernu/Elektru jer će biti dinamičnije čisto iz razloga jer je na obali sa jedne strane more.

Ovisi o vremenu kad pokrenu server, jer se može raditi o sat-dva, a možda i ne tako brzo. Najkasnije sutra.

11 godina
neaktivan

Server je up!

Navali narode!

Reality is nothing more then a perfectly modeled fiction

0 0 hvala 1
12 godina
dj_renny kaže...
wyks kaže...

HFB hosting preporučam... Moji iz 16AA su imali tamo hostan EPOCH pola godine i nikad problema. Budući da planiram igrat na ovom serveru češće vrlo radio bi se pridružio nekoj ekipici.

Nemoj ekipici ako boga znaš, i ovako su igrači svrstani u tri grupe pa nema neke dinamičnosti

1971- ∞
14 godina
Roko567 kaže...

Nemoj ekipici ako boga znaš, i ovako su igrači svrstani u tri grupe pa nema neke dinamičnosti

Nije zanimljivo kad pucaju svi koje susretneš...{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
dj_renny kaže...
Roko567 kaže...

Nije ni zanimljivo kad je 10 ljudi na serveru, a od tih je 8 u tvom klanu... *kašljuc očaz *kašljuc

1971- ∞
13 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Budući da planiram igrat na ovom serveru češće vrlo radio bi se pridružio nekoj ekipici.

Ja sam trenutno "slobodan" dok mi ne dodju frendovi sa drugog servera, pa bi mi dobro došla pomoć za riješiti kakve misije. Samo me zovni kad vidiš da sam na serveru, nick mi je i tamo Reichz.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
14 godina
neaktivan
Weee...ja na kavi, upadam cim doma dodem :D
17 godina
Roko567 kaže...
dj_renny kaže...
Roko567 kaže...

Nije ni zanimljivo kad je 10 ljudi na serveru, a od tih je 8 u tvom klanu... *kašljuc očaz *kašljuc

Ispravak ... Nije ni zanimljivo kad je 10 ljudi na serveru, a od tih je 8 u klanu ... da nebi ljudi pomisli da si s nama ;)

BTW cesto nas spominjes po zadnjim postovima, ako imas sto god konkretno za rec slobodno se izjasni ;)

Berta kaže...

Par pitanja oko maintancea kako je zbog skripti svaki server specifican ne isplati mi se trazit po netu

- da li je potrebno odrzavati wire fence, metal panel, tanktrap, sandbag s obzirom da oni nisu dio modularnog sustava?

- ukoliko nije, zasto su nama nestali zadnji put?

- ukoliko je, zasto i dalje nemamo opciju da ih odrzavamo?

- da li je potrebno odrzavati metalne i betonske dijelove unutar modularnog sustava?

Hvala!

Ako moze odgovor na ovo!

Hvala!

[OčaZ]
12 godina

Da se krivo ne shvati nemam ja nista protiv vas vec spominjem kako nema toliko igraca kad uzmemo u obzir da je vecina u klanu

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Tek sam kupio ovu igricu, upravo preuzimam taj Epoch mod preko dayz comandera. Nisam prije nikada igrao ni dayZ ni Arma 2.

Nadam se da cete mi pomoci da se snadjem u igrici i serveru. A ja cu nastojati pomoci i vama koliko mogu. 

Hvala unaprijed. 

I btw, na 95% servera ne mogu uci , izbacuje poruku bad version. Do cega je to. 

Ab assuetis non fit passio.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako si prvi put skinuo ARMAu i OA u DayZ commanderu imaš ondje gore install/update i kada tu klikneš i odmah pri vrhu ARMA 2 koji trebaš updateat na zadnji stable build.

Nego kako dobiti steam overlay kada ulazim preko commandera?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 13:06 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Meni kad pokrenem preko Commandera otvori Arrowhead na Steamu i onda mogu imati overlay i sve što dolazi uz Steam, ali kada dva moja frenda pokrenu preko Commandera njima otvori baš DayZ Mod i onda ne mogu imati overlay. Isto tako, u Steamu im ne stoji da išta igraju dok meni piše da igram Arrowhead. Razlika između mene i njih je što ja imam Complete Collection, a oni Combined Ops u kojemu ne dobiješ par sitnih DLC-ova.

14 godina
neaktivan

Heh da kod mene je isti slučaj kao kod njih, progooglat ću kasnije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Reichz kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Meni kad pokrenem preko Commandera otvori Arrowhead na Steamu i onda mogu imati overlay i sve što dolazi uz Steam, ali kada dva moja frenda pokrenu preko Commandera njima otvori baš DayZ Mod i onda ne mogu imati overlay. Isto tako, u Steamu im ne stoji da išta igraju dok meni piše da igram Arrowhead. Razlika između mene i njih je što ja imam Complete Collection, a oni Combined Ops u kojemu ne dobiješ par sitnih DLC-ova.

Moraju otić u postavke commandera i označit "launch using steam".

A combined ops nije par DLC-ova nego samo obična arma 2 i operation arrowhead.

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 14:22 (Roko567).
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Dada, potpuno sam zaboravio na to da sam ja stavio da se pokreće preko Steama, ispričavam se.

To sam više manje i napisao, da se u Combined Opsu ne dobije par DLC-ova koji su uključeni u Complete Collection.

12 godina
Reichz kaže...
Roko567 kaže...

Dada, potpuno sam zaboravio na to da sam ja stavio da se pokreće preko Steama, ispričavam se.

To sam više manje i napisao, da se u Combined Opsu ne dobije par DLC-ova koji su uključeni u Complete Collection.

Joj jebeš me, ja pročitao "u combined ops DOBIJEŠ pad sitnih DLC-ova... Duboko se ispričavam.

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Ja kad stavim na commanderu da ulazi prek steama baca mi bad version. Jel zna netko zas?
14 godina
Sale_ds kaže...
Ja kad stavim na commanderu da ulazi prek steama baca mi bad version. Jel zna netko zas?

Zato što Steam pokreće verziju koja nije patchana, to jest ne pokreće igru iz expansions/beta kao dayz commander.

Baci pogled na: http://ss.universe.hr/ss/img165031.png

12 godina
Sale_ds kaže...

Moras oznacit i onu opciju ispod (Replace original arma2oa files with beta so steam works)

1971- ∞
17 godina

Dodana je Take Clothes Skripta, pa možete uzimati odjeću sa mrtvih tijela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
wyks kaže...

Dodana je Take Clothes Skripta, pa možete uzimati odjeću sa mrtvih tijela.

Planirao sam igrati na serveru ali vidim da nema smisla. 3 puta sam danas sa obale isao do unutrasnjosti samo zato da bi me AI ubio iz jednog metka iz AKM. Svaka čast na inicijativi i na svemu ali mislim da ću se vratiti na MGT server jer mi ide na živce da stalno umiram sa dobrim stvarima nako što se izyebem ko budala da skupim. Na brdu kod tradera u soboru mi je tijelo(full gear)... Tko ga nađe ima SUV sa par puški i na mom tijeli ima jedan dijamant ili neki vrag i nešto golda. Požurite prije restarta.

11 godina
neaktivan

Tri puta si umro?! TRI PUTA?! Pa to je nečuveno, zbilja.

Ja sam crko valjda 50 puta do sada i šta onda. Jebiga, ić sam na 20 naoružanih ljudi nije mačiji kašalj. 

Također ić sam na misije pored Sobora i onda reć da si tri put zaginuo nije ništa drugo nego sreća jer je koncentracija ljudi oko Sobora već takva da imaš dobre izglede dobit metak u vugla, pitaj samo Zmaja :p

Sretno na drugom serveru

Reality is nothing more then a perfectly modeled fiction
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ARMA II DayZ mod
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice