Croherze RPG/DM SA:MP

poruka: 1
|
čitano: 4.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Croherze RPG/DM SA:MP

Pozdrav!

Imam dopuštenje od moda da reklamiram najbolji Balkanski SA:MP server! Ako neki od moda pomisli da lažem, neka slobodno pita "Lazarus Long"!

U to se možete uvjeriti tako da se registrirate na njihov Gaming Community i vidite da smo prvi na Balkanu oborili rekord! 500/500 igrača online istovremeno!

Da ne duljim, sve o serveru možete pogledati na njihovom forumu! Neda mi se sada pisati sve čega ima na serveru kada imate sve na forumu...

Uglavnom, napravio sam ovu temu zato da počnete igrati na ovom serveru jer je najbolji na Balkanu iako mislim da malo ljudi ovdje igra SA:MP... Postoji još jedan razlog, ako dovedem 10 aktivnih igrača i Vi kažete da sam Vas ja doveo i jednog dana imate 100 sati igre meni se otvaraju vrata za Staff team odnosno pozicija Gamesage-a ili Admina na serveru ;) naravno, i Vi dobivate nagradu ako dođete do 100 sati igre i 6. Lvl-a, nagrada mora biti realna!

Ukoliko želite početi igrati na ovom serveru pošaljite mi privatnu poruku da se dogovorimo i bilo bi odlično da imate Skype kako bih Vas lakše naučio igrati na ovom serveru!

IP adresa: 78.46.79.68:3022

Owner: Tony Soprano

Evo Vam i trenutni statsi servera da vidite kako je aktivan:

HostName: CH RP/DM Novi client: sa-mp.com[0.3d]
Address: 78.46.79.68:3022
Players: 286 / 500
Ping: 33
Mode: 3.6 CHRP by djuro
Map: www.ahoh.de

Nadam se da ćete mi se obratiti, to bi me usrećilo!

Hvala!

Rekord ;) Rekord ;)
Game experience may change during online play.
Moj PC  
1 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice