Links-sastavljenje konfiguracije

poruka: 13
|
čitano: 3.184
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo danas kupio hd 5870 u liksa i budući da nisu to bas mali novci htio bi sacuvat garanciju.A da bi sačuvao garanciju po njihovim pravilima čini se da  ne smijem niti otvorit kutiju od grafe :) Salu na stranu. Oni kazu kako ce garancija vrijediti jedino ako njima dam da mi je ugrade u pc,a to me jako nervira.Trenutno kupujem i ostale komponente,ali ne sve u linksa jer su im cijene drugih stvari uzasne.I sada, može li mi itko reć koliko košta sastavljenje konfiguracije u linksa s obzirom na to da je pola drugih stvari kupljeno u drugim trgovinama jer se nimalo ne snalazim na njihovoj web stranici gdje su sve zakomplicirali s nekim glupim objašnjenjima.Također me dobro nasmijalo to što su napisali kako je ugradnja grafičke kartice veći zahvat za koji je potrebno 1 h vremena -.-

I recimo ja sutra  idem sam stavit graficku karicu u pc i ona tek tako neradi.Ja njima dođem i recem neradi mi a on bi me vjerovatno od{#} ,a ja bi grafu trebao bacit u smeće.

Ako imate koji prijedlog molim vas napsite jer neznam sta cu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 22:30 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Links-sastavljenje konfiguracije

ma tko ti je to rekao???

garancija vrijedi da ti ju i moja baba ugrađuje...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan

A oni su mi to rekli da trebam u njih, a na garanciji pise da treba biti ugrađen kod ovlaštene-stručne osobe,način od bilo koji firme ili osobe koja mi može izdat račun za ono što je napravila.Sad ja neznan na čemu sam.

0 0 hvala 0
15 godina

sliku garancije molim

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan

Evo slika al se nista nevidi jer je mobom slikano i to samo zadnji dio.Sutra kad skener spojim 2 strane cu ti skenirat na kojima blebecu o tome.

Ugl. posto se nevidi citiram najbitnije: "...proizvod je namjenjen za ugradnju iskljucivo od strane ovlaštene i stručne osobe...bla,bla,bla....Ugradnjom od strane neovlaštene osobe proizvod gubi jamstvo!"
I ja sam ih za to u trgovini pitao prije nego sam kupio karticu a oni su tada sebe postavili kao jedinu stručnu i ovaštenu osobu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 22:57 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Račun ti je garancija, a ne etiketa na kutiji od grafe

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ne vidi se apsolutno ništa...

ma to su oni samo htjeli još malo zaradit na tebi, samo ti stavi nju u komp i gotovo...

15 godina
neaktivan

Ma da imam konfu u koju bi je stavia , napravia bi ja to odavno ali budući da ostale komponente tek dobijam sljedeca 2 dana malo san razmislia o tim pacijentima pa sam tija pitat vas šta mislite.

0 0 hvala 0
15 godina

Ma oni su malo zbunjeni, dobit ces one naljepnice na kuciste samo ako ti oni komp sastavljaju, ti imas na svaku komponentu granciju posebno, a ako ti oni sastave, isto imas jos neku njihovu "dodatnu" iako ni sam ne znam cemu i ona.0

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
U roku od sedam dana od dana kupnje svaku robu mozes vratiti ako nisi zadovoljan
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

A moze neko rec samo koliko kosta sastavljanje u njih ,ponavljam-s obzirom da nisu sve komponente njihove.'

0 0 hvala 0
15 godina
razorst3 kaže...

A moze neko rec samo koliko kosta sastavljanje u njih ,ponavljam-s obzirom da nisu sve komponente njihove.'

Meni nisu nista naplatili, sad ako ti naplate, bit ce od 50-100 kun max!

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
15 godina
neaktivan

Uf, hrpica dezinformacija sa svih strana

1. Sumnjam da su ti to rekli u ducanu, nego zakljucak vadis sa distributerske naljepnice na kojoj to pise. Taj dio ignoriras. Iliti mozes sam ugraditi proizvod.

2. "Da ti moja baba ugradjuje" To nije bas tocno, iako se to u HR ne postuje, samo ovlaštene osobe bi trebale ugrađivati komponente (iliti pravne osobe sa registriranim područjem djelatnosti). Kao što rekoh, to se u HR ne prakticira, tako da opet, možeš sam ugraditi bez gubitka jamstva.

3. Račun je garancija, ali u nekim slučajevima je i ta etiketa jamstvo npr, ako želiš reklamirati proizvod kod uvoznika, tamo nejdeš sa linksovim računom, nego sa tim papirom.

4. Robu u roku od 7 dana možeš vratiti samo ako kupuješ na daljinu, a ako si kupio na licu mjesta, stvar je usluge pojedinog dućana, links to radi npr ako imaš ambalažu i sve kako treba.

5. Nemam pojma koliko košta, ali mislim da ako imaš više komponenata ništa, ali ako je samo grafička, sumnjam da će besplatno sve sastavljati, ali to najbolje pitaš njih.

6. Links ima aktivan forum, tamo ćeš dobiti sigurno najtočnije informacije

eto, nadam se da ti je jasnije, živio

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice