Instar informatika

poruka: 517
|
čitano: 390.790
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Instar informatika

Ma nije moj pc..JAvio sam se na oglas za grafu..

PA me nesto kopkalo i nazvo instar i pitao ..

Sve su komponente navede na racunu i jos pise 36mj garancija na grafu..

I sad kao second hand buyer te grafe ne znam sta da radim..

gigabyte je grafa

R33mba#2892
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Instar informatika

ako je navedena na racunu, a datum garancije nije prosao..... zamoli ga da ti objasni kako ti to TOCNO nemas garanciju, zbog cega?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Instar informatika

Odmah su se nadovezali da je pc kup,jen kao cjelina , jedan dio i da kao zasebni djelovi ne vrjede za reklamaciju, negfo im se mora donjet cjeli pc..

a NE ZNAM KAKaV  JE msi PO GLOBAL SUPPORTU.

Tako da sam odustao

R33mba#2892
10 godina
R3nchi kaže...

Odmah su se nadovezali da je pc kup,jen kao cjelina , jedan dio i da kao zasebni djelovi ne vrjede za reklamaciju, negfo im se mora donjet cjeli pc..

a NE ZNAM KAKaV  JE msi PO GLOBAL SUPPORTU.

Tako da sam odustao

ok, mozda vise i nije bitno, no samo napomena da su komponente na racunu iskazane odvojeno znaci i da je garancija za svaki odvojena, nema tu cjeline....

Ima razlike izmedju kompjutera kupljenog u instaru, s tvojim odabirom komponenti koje su oni slozili, i instar kompjutera, poput instar gamer ili neke konfiguracije.

oni su vjerovatno  (ne znam kako rade, gadjam bezveze) medjuskladisnicu napravili tako da su spojili sve komponente u cjelinu, ako su ga sastavljali, da serviser opravda svoje vrijeme, i "otpusten" je kao gotov proizvod komada 1, u kojeg su ugradjene te i te komponente, a prodaja je izdala racun na kojem je vidljiva svaka komponenta.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
16 godina
Necu dad lijepiti slike racuna jer nisu moje.. nema veze
R33mba#2892
17 godina
msi je ok, prosao bi i da se i njima javis, al bitno je da imas na računu naglašenu graficku karticu iz koje se vidi da je msi, ako pise neznam links gaming pc bez vidljive graficke normalno kako ostvariti jamstvo ako se ne vidi ništa... doduše npr logitech je oko takvih stvari susretljiv, dovoljno je serijski i preko njega sve riješe, traze racun al izadu i u susret bez racuna
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
16 godina
Instar informatika

ma kazem jednostabvno se nisam htio natezati i naruco sam si novu za maltene istu lovu.

ok nije isti brand al nema veze.

Ja sam perije 10g maletne piso xfx mail (5700 model imo visok hot spot) i bili su voljni da im saljem u kinu

da poprave, Al carinom mi se nije dalo zajeb..

R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice