Jel si ti IKAD u svom (predpostavljam jos malom) životu čuo za sarkazam?
Jel si ti IKAD u svom (predpostavljam jos malom) životu čuo za sarkazam?
da naravno sto nemozemo se malo nasmijati
Uh, oprosti, ucim vec 4h i fakat sam zivcan i nemam vise koncentracije. Tek sam sad skuzio komentar. Sorry.
koliko tocno dode posta za 1 igru(bitno je da me 100% ne carine pa da se ne grizen svaki dan)
2.95£
2.95£
ta posta je uvijek takva?
evo sad problem imam 2 adrese pa me zanima mogu li ja birati na koju salju?
kad pisem adresu ide li u ovakvom formatu
Trg Pere Perića 3/2(posto je broj 3 a 2 kat)
a druga je Perićeva 5 ili ?
jeste već preorderali sa game.co.uk? zanima me kak stvari stoje kad se preordera, dal igra dođe koji dan prije, dal dođe na release date ili kasni par dana? preorderao sam wow cataclysm pa se nadam da neće stići tjedan dana kasnije
jeste već preorderali sa game.co.uk? zanima me kak stvari stoje kad se preordera, dal igra dođe koji dan prije, dal dođe na release date ili kasni par dana? preorderao sam wow cataclysm pa se nadam da neće stići tjedan dana kasnije
Šalju 2-3 dana prije izlaska. Kad stigne, to ovisi o brzini tvog poštanskog ureda, carine i ostalih igrača upletenih u priču.
Šalju 2-3 dana prije izlaska. Kad stigne, to ovisi o brzini tvog poštanskog ureda, carine i ostalih igrača upletenih u priču.
ma to se i nadam da neće neko njesra bit od strane pošte
ITS HERE!!!!11!!
Nije mi jasno kako netko može igrati FPS na konzoli. Ali tko voli nek izvoli.
Vjeruj mi, i ja sam tak mislio dok nisam probao. Naviknes se brzo na gljive.
Ja sam se naviknuo pomocu Just Cause 2. Igra ne inzistira u pocetku tolko na pucnjavi kolko BO pa mi je dala vremena da se naviknem. Istina, jos imam malih problema s ciljanjem ali ispeglat ce se to tjekom igre. I da, hvala.
Off topic ste!
Ja naručio Black Ops u Petak (prošli),poslana mi je u Subotu (prošlu),još nije došla a mojih 90km otišlo k njima! :(
Hoće li mi doći?
Ja naručio Black Ops u Petak (prošli),poslana mi je u Subotu (prošlu),još nije došla a mojih 90km otišlo k njima! :(
Hoće li mi doći?
Doce nemoj da brines :D a i ako ne dodje vratice ti pare :D Meni nije doslo par stvari iz Kine vjerovatno zbog guzvi pred praznike :D
Phhhpppp,,ufffffff
Jbg!!!
Joj,jest mi dosadno bez igrice,čekam već sedmicu,
OnTopic:
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Left-4-Dead-2/~r343030/
Pogledajte kako je skupo,a na steamu duplo jeftinije,i više!
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Battlefield-Bad-Company-2/~r346521/
POPUST
Vec 2 dana narucujen Cataclysm, i odbija mi banka
"04/12/2010 Unfortunately your bank declined to authorise payment. Please contact your bank, or call 0871 200 1221 for assistance."
Ovo je vec drugi put, kod njih sam nekoliko igara uzea vec, neman pojma sta se dogada, bia san u banci[PBZ] ujutro i govore da e sve uredu sa karticom.
Iman osjecaj da su ukinuli placanje sa Visa Electron jer je vise nevidin na help pagu, nju san bia koristia.
Ima iko ikakve ideje?
evo danas došla igra sve uredno nakon 6 radnih dana ocarinjeno 66,70kn ovo je moja druga narudžba i oba dvije su ocarinjene(SC i GoW 3). Čini mi se da stvarno nemam sreće s carinom(živim na području varaždina)
samo bih pitao dal može neki link što se sve carini i koliki je dodatni porez na pismenu pošiljku. hvala!
Meni su varazdinci 1 igru carinili, mamicu im.
Ja naručio 26.11.2010 još nije stigla???
ŠTA JE OVO?
Još samo nek mi carine i mamicu ću im
Platio onu Black Ops 90km,i još nije došla, a ako me ocarine
(Živim u Brčkom pa ako je ko imao iskustva a da je iz Bosne mogu li mi reći da li ću platit carinu,čuo sam to već al ono kužiš,,,,nemogu objasnit ali recite)
ŠTA JE OVO?
(Živim u Brčkom pa ako je ko imao iskustva a da je iz Bosne mogu li mi reći da li ću platit carinu,čuo sam to već al ono kužiš,,,,nemogu objasnit ali recite)
proslo je 8 radnih dana trebalo bi ti stici u roku 2 tjedna tako da se strpi.I meni je god of war 3 stigao za 2 tjedna pa se nisam žalio.
ŠTA JE OVO?
proslo je 8 radnih dana trebalo bi ti stici u roku 2 tjedna tako da se strpi.I meni je god of war 3 stigao za 2 tjedna pa se nisam žalio.
Jesu'l ti šta carinili?
Al si nestrpljiv, kad dođe dođe. Možda ti carine, a možda ne. Uglavnom strpi se malo.
ŠTA JE OVO?
Jesu'l ti šta carinili?
Nisu ja sam iz Vukovara da nebi došlo do neke zabune.
Kakav je ovo thursday madness? Ima Bad Company za 9 funti
i meni je to malo cudno kako tako jeftino jer sa postarinom dode oko 105kn
Upravo sam upikno 2 komada, pa sto bude.