A što ako bi naručivao nešto ovako?Jel bi morao onda plaćati carinu ili samo cijenu gamepada i dostavu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što ako bi naručivao nešto ovako?Jel bi morao onda plaćati carinu ili samo cijenu gamepada i dostavu?
Meni je u BiH dosao nakon 15 dana nisam platio ni carinu ni porez samo sam platio carinski pregled oko 1,5e :D
Po svemu sudeći, trebao bi proći bez carine.
Jel tako da kad uzmem black ops na Game.co.uk,mogu igrati i SP,i MP i Zombie mod?
I kad ja uzimam,jel ja na carinu trebam ići ili meni dodje na adresu?
Sry zbog spama!
Naravno da možeš sve to igrat, to je orginal igra. Stiže na adresu koju upišeš kad plaćaš. Ako ocarine igru nema nikog kod kuće da plati carinu, igra te čeka u pošti. Ako si kod kuće platiš carinu i to je to. Ako carine uopće bude bilo, ne vjerujem da će je biti ako živiš u Zagrebu.
Ok hvala,samo što ja živim u Brčkom!u BiH,a meni je rekao @D3VIL da nema carine ako je vrijednost artikla ispod 150km?
Ok hvala,samo što ja živim u Brčkom!u BiH,a meni je rekao @D3VIL da nema carine ako je vrijednost artikla ispod 150km?
E pa onda nema carine, neznam kakvi su zakoni u BiH. Ali vama navdno igre prije stižu nego nama u Hrvatskoj.
Ne brini ako si dobre srece neces ni carinski pregled platiti 3.1 km :D meni su sve igre do sad dosle bez ikakvog placanja najcesce postar ostavi ispred vrata :D
Ako Bog da,mogu mislit kakav je osjećaj,ono vraćam se iz grada,ili iz škole,kad ono ispred vrata mi Black Ops,il kad poštar bude donosio Black ops,pa kad dodje na vrata!heheheheh
evo jedno pitanje koje je postavljeno tisucu puta.
s kojim karticama mogu placati na game.co.uk?
Kako se koriste ovi voucheri sa Lucky gamera? Npr., dobijem mail sa kodom, otvorim stranicu, kažu mi "Bravo, osvojio si voucher za 5 funti"... i što sad? :) Jer prilikom claimanja vouchera nisam ulogiran ni u game.co.uk ni u lucky gamer stranicu, kako "dokažem"/iskoristim taj voucher?
Imaš prilikom checkouta dolje kućicu za upisivanje vouchera.
Samo da kažem da je meni danas stigo Black Ops koji je naručen prošle srijede, poslan prošlog četvrtka. Poštar mi ga je ostavio na kućnome pragu, bez carine.(Ozbiljno točno na kućnom pragu)
Kao sto sam rekao uz malo srece docekace te pred vratima :D nadam se da ce i Price proci isto :D
Samo da kažem da je meni danas stigo Black Ops koji je naručen prošle srijede, poslan prošlog četvrtka. Poštar mi ga je ostavio na kućnome pragu, bez carine.
Ista priča s mojim DA:U, koji je naručen i poslan 18.11.
Znam da tu negdje piše, i pretražio bih da imam vremena, ali sam stvarno u žurbi i trebao bih sutra za sutra znati slijedeće informacije:
Da li se za Game mogu iskoristiti: Hypo Alpe Adria Visa Charge-Classic, ZABA Maestro od tekućeg i od Istarske Kreditne Banke Maestro MB card isto od tekućeg.
Hvala unaprijed!
Bump!
Kao sto sam rekao uz malo srece docekace te pred vratima :D nadam se da ce i Price proci isto :D
hehehe,u petak ću naručit,a otprilike sljedeće sedmice će doći (Čekam da mi pare legnu na račun pa da onda tek uzmem!
hehehe,u petak ću naručit,a otprilike sljedeće sedmice će doći (Čekam da mi pare legnu na račun pa da onda tek uzmem!
ja narucim u cetvrtak ili petak u utorak me postar obraduje :D stvarno su brzi XD sad sve dvoumim da li da preorderujem AC novi ili ne XD
ja narucim u cetvrtak ili petak u utorak me postar obraduje :D stvarno su brzi XD sad sve dvoumim da li da preorderujem AC novi ili ne XD
Ja kad sutra naručim,nadam se da će stići također u utorak!
Visa electron, visa delta, Mastercard, Maestro (mislim da samo ak si iz UK) i Solo (kaj god to bilo)
već tri tjedna čekam black ops!
llol, taman kad sam ovo napisao dođe poštar s igrom. samo oderali me na carini. 100 kn sam morao dati poštaru. nakraju me kostalo isto kao da sam kupio ovdje..
Visa electron, visa delta, Mastercard, Maestro (mislim da samo ak si iz UK) i Solo (kaj god to bilo)
di je najpovoljnije napravit visu electron ili neku drugu debitnu karticu
mora si?jel tako da je bilo jace od tebe?
mislim da su svugdje gotovo iste...
go for PBZ and ERSTE ako hoces da budes siguran da ce svugdje prolaziti...
I da... ako nemaš 18, moraš povesti jednog roditelja...
a koliko kosta otvaranje racuna i kartice?
jel se treba misecno uplacivat odredeni iznos banci?
Pitanje, gdje bi ovo mogao vidjeti:
Great news, one or more of your friends has won you a prize and because you recommended them
you are also entitled to the same prize!
a koliko kosta otvaranje racuna i kartice?
jel se treba misecno uplacivat odredeni iznos banci?
Ak si student ne košta te ništa . Inče ti je vođenje računa nešto manje od 10kn mjesečno.
Ak si student ne košta te ništa . Inče ti je vođenje računa nešto manje od 10kn mjesečno.
a ako idem u srednju skolu?
Devizni ti je ako ne radiš nikakve transakcije na njem besplatan... ako radiš i jednu transakciju onda ti je 4.5 - 6 kn mjesecno... (ispod eura)...
Nema veze ideš li u srednju, na fax ili radiš...
TO JE DEVIZNI:..