Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 365.678
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo nekidan sam se registriro na game.co.uk i sad me zanima za te bodove jel prvo moram narucit karticu pa onda mogu skupljat bodove ili mogu bez kartice skupit bodova i onda sa karticom kasnije kad je naručim ostvarit popuste?

Kad se nešto naručuje nevidim nigdje da moram upisat broj pošte?!Šta treba upisat pod frendly name?

BF:BC2 nick: Sapko Add Me!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 17:51 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Game.co.uk - pitanja i odgovori
red_bull kaže...
Hrvojestr kaže...

evo da i ja nešto pitam..naručujem sada fm 2011 koji košta 30 funti...pre order je..e sad..postoji mogućnost od carinjenja....jel se može ko na nekim web shopovima kao da se šalje kao poklon...jel carine to ????

cijeli sistem ti funkcionira na principu srece... ako imas srece da ti ne otvore posiljku , neces platiti carinu. puno vece sanse da se t0 dogodi je da narucis u nekom vecem gradu sa velikim protokom robe kroz carinarnicu. jednostavno sve ne stignu otvarat.. moja iskustva sa stavljanjem oznake"poklon": mozes samo namamiti carinike da otvaraju i pogledaju posiljku..tu je i naravno granica od 160 kn koju roba nesmije prijeci. ako je skuplja platit ces carinu ako ti otvore i provjere posiljku. good luck!!!

e puno hvala...živim u Zagrebu i cijena igre je točno 300kn sa poštarinom....nemam previše iskustva s carinjenjem robe tako da neznam..ili da pričekam da igra dođe u Hrvatsku...jel ako mi carine za te novce sam mogao i ovdje kupiti..stvarnoo sreća :D

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
16 godina

vec sam 2put narucivao igrice preko ebaya, i svaki put je cifra bila oko 350 kn total, postar bez beda donio na kucnu adresu. nikakve carine, porezi, nista. a i frend mi je nedavno ko poklon poslao 3 igre, i opet nista od darivanja drzavi.

1 0 hvala 0
17 godina
Gunner11 kaže...

Evo nekidan sam se registriro na game.co.uk i sad me zanima za te bodove jel prvo moram narucit karticu pa onda mogu skupljat bodove ili mogu bez kartice skupit bodova i onda sa karticom kasnije kad je naručim ostvarit popuste?

Kad se nešto naručuje nevidim nigdje da moram upisat broj pošte?!Šta treba upisat pod frendly name?

Trebaš naručiti karticu, odmah s tom istom narudžbom bodove dobiješ (ako si nešto dodatno naručio).

A bodove možeš koristiti tek kad ti kartica dođe doma pa je registriraš u njihov sustav.

Tak je barem meni pisalo sad kad sam je naručio.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Trebaš naručiti karticu, odmah s tom istom narudžbom bodove dobiješ (ako si nešto dodatno naručio).

A bodove možeš koristiti tek kad ti kartica dođe doma pa je registriraš u njihov sustav.

Ja sam naručio i dobio odmah 32 boda... i mogao sam ju registrirat pola sata nakon narudžbe... znači kad se narudžba proknjiži kartica je funkcionalna...

17 godina
smrad06 kaže...
TomoR kaže...

Ja sam naručio i dobio odmah 32 boda... i mogao sam ju registrirat pola sata nakon narudžbe... znači kad se narudžba proknjiži kartica je funkcionalna...

A je, i moja je sad proradila.

15 godina
neaktivan

Naručujem dvije igre, jedna za mene, jedna za frenda odjednom.

Sebi naručujem COD7 (preorder), a njemu ETW Gold.

Zanima me dal će ETW doć prije pošto je odmah dostupan ili moram čekat da cod izađe pošto je preorder, pa će onda obadvije doć?

Pošto ću preorderat COD, dolazi za 22 dana, dal to znači da će za 22 dana biti kod mene ili da će ga tad tek poslati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jep, poslati će ovu koja je dostupna odmah, a COD kada izađe.

COD će ti poslati dan-dva prije izlaska, odnosno točno na vrijeme da bi na dan izlaska bio kod kupaca iz UK. Na tvoju žalost tvoj će primjerak tebi doma stići par dana kasnije.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

Moja preproruka bi ti bila da odvojeno kupuješ igre. zašto??

Manja mogućnost da ti država nabije poreze i slično

Zato uvijek pošiljke odvojeno :)

Sad je na tebi kako ćeš :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 10:02 (Hrvojestr).
17 godina
neaktivan
U ovom slučaju to mu ne igra ulogu jer će ionako ovo biti split order budući da je jedna igra već dostupna a druga tek treba biti.
16 godina
neaktivan

Da..i to šta kažeš :)))

Koliko se čeka ova reward card..

I zanima me ima na checkoutu ovo kao da šaljem kao poklon..koliko mi se isplati na pisati kao poklon kada kupujem igru od 30 funti...jel bolje da napišu ili kako to već ide

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisam pokušavao nikada tako da ne znam hoće li imati utjecaja na carini. Probaj.
14 godina
neaktivan

Bok ekipa.Evo ja novi na forumu pa da podjelim svoja iskustva.

Narucio sam igricu Final Fantasy XIV sa game co 1.10.2010. Dosao mi mail da mi igrica poslana 4.10.2010.

Eto,danas je vec 18.10.2010. i jos nisam dobio igricu. Isao sam na postu,nemaju pojma...

Ne znam sto da radim.Inace sam iz Rijeke pa ako mi tko moze rec kako kontaktirati carinu i gdje je uopce u rijeckom podrucju carina za postanske pakete.

Inace,to mi je prva igra koju sam narucio preko njih i odmah s***je. Mršti se

zuLu

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam kako ti je tako je i meni bilo kada sam od njih narucio dzojstik z Xbox360 :D To mi je inace bila prva narudzba sa neta i svaki dan sam zvao postu da vidim da nije dosao paket XD sacekaj jos par dana trebalo bi ti doci do kraja sedmice mozda cak isutra :D Meni j eposiljka u BiH stigla za nekih 16 dana :D

14 godina
neaktivan

Hehe,drago mi je da nisam jedini :) Inace kolektorsku ediciju igre sam platio 360kn sa postarinom. Kod nas je u Algoritmu obicna verzija 350kn.lol..

zuLu

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S vremenom se naviknes na ta kasnjenja i odugovlacenja :D Kompanija ima dosta zadovoljnih kupaca i skoro nikakvih problema sto se tice posiljki sve  probleme rjese u veoma kratkom roku jer imaju dobar customer support :D Tako da just relax :D

17 godina

Evo, samo da kažem, nisam više siguran koja su im pravila točna ali neka se zna.

Prošle godine mi nije bila došla jedna igra, ali po tadašnjim uvjetima je trebalo čekati 45 dana kao međunarodni kupac da se možeš žaliti. Riješili su žalbu vrlo brzo i poslali mi ponovno istu igru koja je došla za 3-4 radna dana.

A ovog ljeta u 8-om mjesecu sam naručio dva paketa po dvije rabljene igre za PS3, koje se nisu pojavile kod mene doma. Ja čekao 45 dana; a kad ono ispalo po novim pravilima treba se javiti između 28-og i 45-og dana od datuma isporuke kao međunarodni kupac, nakon toga više ne priznaju.

S obzirom da sam ja u međuvremenu pisao njima nekoliko puta na nekoliko strana (s različitim subjectima) od jedne strane sam dobio odgovor da je prekasno i oni više ništa ne mogu. No, na drugoj strani (valjda drugi interni odjel) su mi rekli da će mi isplatiti novce natrag na račun. Još mi se ne vidi na računu, ali znam da će i banka još jedno vrijeme čuvati te novce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uf,tebi bome nije dosta tih igara doslo.Da mi je samo znat di se to izgubi.Ispadne iz aviona? heh

zuLu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZuLu kaže...

Uf,tebi bome nije dosta tih igara doslo.Da mi je samo znat di se to izgubi.Ispadne iz aviona? heh

hehe postari deru codove i ostalo..

jokaCRO ingame
17 godina
red_bull kaže...
ZuLu kaže...

hehe postari deru codove i ostalo..

Pa, pošto sam u ZG, pitao sam na svojoj lokalnoj pošti šta bi to moglo biti (ovi lokalni ne proslijeđuju poštu, već samo zaprimaju); rekoše da najvjerojatnije netko na Branimirovoj to otvori i uzme si...

S obzirom da službenog praćenja pošiljaka izgleda nema čim izađe iz UK, pitanje gdje to završi...

BTW, ako netko zna kako kod nas interno radi pošta/carina, da li se ikako po broju pošiljke iz UK može saznati da li je neka od tih pošiljaka uopće došla do HR.

Inače, ponovno nešto naručio prošli tjedan, pa da vidimo šta će sada biti...

16 godina
neaktivan

nemoj previse brinut.. doci ce. a ako i ne stigne imas od 28-45 dana da prijavis da nije stiglo i poslat ce ti ponovo ili vratit pare..

ja sa narucio par igara i sve su stigle 5. dan od slanja

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan

Evo konacno sam i ja uhvatio vremena da narucim karticu :D nadam se da ce brzo doci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Trebao si kao ja napravit,platio sam download werziju igre skinuo je za par sati dobio cd key i evo več 2 dana igram

dejanceeeeeeeeee
16 godina
dejan1471 kaže...

Trebao si kao ja napravit,platio sam download werziju igre skinuo je za par sati dobio cd key i evo več 2 dana igram

već dva dana igraš CoD: BO? Belji se

15 godina
neaktivan

Sad se bojim naručivat kad vidim da vam ne dolaze igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

Ma dođu one u HR, samo je pitanje gdje zaglibe kod nas... To je moja pretpostavka i ispričavam se ako sam koga uvrijedio...

Osim toga, uglavnom naručujem PS3 igre koje su čak i 50% ili više posto jefitinije nego kod nas; a da ne govorim koliko imaju dobar izbor rabljenih igara.

Ja nemam namjeru odustati od njih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 21:31 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

nemaš razloga za strah, meni je fallout 3 došao u 7 radnih dana (11 dana sveukupno).

Ako ne dođe, prijaviš pa će ti doći.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan

pozzzz

zanima me ja sam u ponedjeljak naručio reward card....nije bitno kad dođe nego gdje mogu vidjeti broj kartice da kupim igru na nju još dok nije stigla kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

pozzzz

zanima me ja sam u ponedjeljak naručio reward card....nije bitno kad dođe nego gdje mogu vidjeti broj kartice da kupim igru na nju još dok nije stigla kartica

možeš vidjeti na kartici :D

(i nigdje drugdje)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan

aa ok onda..mislio sam da mogu na mail dobiti broj kartce prije nego šzo mi fizički dođe da mogu kupovati :D ali čini se da se moram još malo strpiti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice