Pozdrav ljudi, u ED-u sam kupio mobitel prije 2 mjeseca i u ta 2 mjeseca mob je bio 4 puta na servisu zbog problema sa kamerom.
Nakon što je završio 4. put na servisu zaključak servisa je bio da je uređaj neispravan i da bi bilo najbolje da ga reklamiram. ED-u sam poslao 8 mailova, na nezz ni ja koje sve adrese, preporučenu reklamaciju i čak sam išao i osobno u Kovinsku.
Zanima me da li je još neko imao iskustva oko povrata novca i koliko dugo im treba da bi mi odg na reklamaciju ili ću ih nakon 15 dana morat prijaviti Državnom inspektoratu i kolko to sve zajedno traje.
Naime već sam se raspitao kod zaštite potrošača i kod pravnika, i imam pravnu osnovu za povrat novca i čak za podizanje privatne tužbe.
Imaš ovdje na dnu stranice pdf koji si skini isprintaj i popuni. Detaljno im navedi datume, opiši sve i pošalji im poštom, ali preporučeno s povratnicom. To ti je dokaz da si im poslao, vjerujem da će onda dati novce, ako se to ne riješi ni tada... Pišeš prijavu ministarstvu gospodarstva, priložiš im dokaz da si im slao upit, možeš isprintati i prepisku preko maila i onda opet čekaš...