Znam tu svu priču oko web shopova i da ne drže kod sebe sve artikle i da dosta toga ovisi o samim dobavljačima.
Kupujem novi komp, odabrao centro.hr zbog željenih komponenti jer oni skoro jedini imaju baš sve jer želim kupiti sve na jednom mjestu.
I sad jedno par mjeseci slažem komponente, pratim cijene i sl. Naravno da kod dosta njih piše da treba provjeriti raspoloživost (jedno vrijeme za jedan proizvod, pa za drugi). OK, jasno mi je to i logično. I sad želim naručiti i platiti, te pošaljem zahtjev da mi pošalju ponudu da platim. Nema problema ako moram čekati da dobave robu nakon što platim, ali ja dobijem odgovor da od zatraženih 6 komponenti 4 njih nisu uopće dobavljive i to je to. Komponente su svaki dan na webu, cijene upravo tih komponenti se mijenjaju iz dana u dan (+/-) i kako onda nisu dobavljive? I da nisu dobavljive, tom logikom nikad neću moći kupiti željene komponente jer će uvijek unutar onih koje ja odaberem, barem 1-2 biti nedobavljive. Kao što sam rekao, komponente koje pratim nekoliko mjeseci, ni jednom nisu bile sve raspoložive/dobavljive, pa sumnjam da će biti i u buduće.