Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.577
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Acquisitum Magnum - ADM

Dali ti vidiš na toj sastavljenoj konfiguraciji neku nekompatibilnost?

2gb DDR2 800 Mhz na GIGABYTE EX58-UD3R Namigiva

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
boxer kaže...

To je meni rekel stari da kupimo,a ja njemu velim da i7 nejde uz 2 Gb RAm-a,nego 3 ili 6 i DDR3,a ne DDR2.

AMD
17 godina

Ma to je sigurno greška prilikom pisanja, nevjerujem da su tako složili konfiguraciju.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Neznam zasto su ljudi skepticni na Online shopove... kao racunaju ne vidim prodavaca pa me moze zeznit... A ljude iz HG spota ili vemila si gledao non stop pa vidi kako su ga zabili svojim kupcima...

Mislim da Diskont24, ADM i ostali radi i vise nego dobro... A to sto nekad zeznu nekakvu narudzbu... jbg... tko radi grijesi... bitno je da izlaze u susret nakon pogreske i rijesavaju sve probleme promptno...

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
15 godina
emerik kaže...

Da,ali su one naljepnice i piše ako ovo skinete gubite garanciju.Ja mislim da bi trebalo biti za svaku komponentu posebno jer nisam ja kupil kompjuter kojeg su oni složili i prodaju pod nekim imenom.

Ja mislim da bi najjednostavnije bilo da se kontaktiraš s njima i kažeš da su ti rekli da imaš garanciju na svaku komponentu pa ti nije jasno imaš li ili ne? Mislim da je to puno bolje nego da sam otvaraš i kojim slučajem izgubiš garanciju ako su se oni zajexali.

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja ih moram pohvaliti... Dečki su stvarno super... Ja odabrao komponente, oni lijepo slozili 2. dan... Kablove lijepo poslagali... Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 10:37 (Krmic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Krmic kaže...

Ja ih moram pohvaliti... Dečki su stvarno super... Ja odabrao komponente, oni lijepo slozili 2. dan... Kablove lijepo poslagali... Smijeh

A kak si dobil garanciju?

AMD
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Krmic kaže...

A kak si dobil garanciju?

Na svaku komponetu posebno...

16 godina
Krmic kaže...
emerik kaže...

A su ti stavili onu naljepnicu na stranice od kućišta?

AMD
17 godina
emerik kaže...
Krmic kaže...
emerik kaže...

Pa dobro daj čitaj sve postove! Čovjek je lijepo napisao da se ne usudi otvoriti kućište jer bi morao strgati naljepnice pa se boji da ne izgubi garanciju.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
Igor kaže...

Pa dobro daj čitaj sve postove! Čovjek je lijepo napisao da se ne usudi otvoriti kućište jer bi morao strgati naljepnice pa se boji da ne izgubi garanciju.

A gde je taj post?

AMD
15 godina
protjeran
emerik kaže...
boxer kaže...

To je meni rekel stari da kupimo,a ja njemu velim da i7 nejde uz 2 Gb RAm-a,nego 3 ili 6 i DDR3,a ne DDR2.

u pravu ste,odmah sam to uočio,ali mislim da je u pitanju tipfeler,jer je očito daploča podržava ddr3...a tip je već u poslu predugo da bi takvu grešku u slaganju napravio

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Izbrisao sam dio posta u kojem sam to napisao, jer je netko prije mene napisao da se nazove adm i da se pita dali se moze otvoriti... Btw. imas gore 2-3 post na ovoj str. gdje je takoder covjek pito dali moze otvoriti da pocisti prasinu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 12:02 (Krmic).
17 godina
neaktivan
Krmic kaže...
emerik kaže...

Izbrisao sam dio posta u kojem sam to napisao, jer je netko prije mene napisao da se nazove adm i da se pita dali se moze otvoriti... Btw. imas gore 2-3 post na ovoj str. gdje je takoder covjek pito dali moze otvoriti da pocisti prasinu...

Sve ovisi kako ste se dogovorili u ADMu... ako nista niste rekli, vjerojatno su stavili garanciju na cijelu konfu (njima jeftinije i jednostavnije a i manje rizicno).

Ako ste napomenuli drukcije to mora pisati na racunu, ako ne pise u roku od 14 dana od 1.1 imate pravo to promjeniti ili zahtjevati promjenu bez ikakvih razloga...

potpis :D
16 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Eto naručio i ja fino kod njih grafičku,ram i matičnu! Potvrdio narudžbu,nazvao kažem oće stić to meni sutra a on probat ćemo upakirati valjda stignemo poslati! Mogu reći samo predobra trgovina a osoblje ljubazno nema da te odhebe ili tako kao vemil!

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 14:13 (Robi959).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ja sam kupio pc prije skoro godinu dana ali nije jos tocno proslo i sad sam saznao za neki hardverski problem i trebao bih odnjet na servis , nisam komp otvarao ni nista i zanima me sta da radim ako sam izgubio garanciju , jel ima nekog spasa?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ako nije proslo godinu dana od kuppovine i ako nisi otvarao kuciste (cak i ako jesi) garancija ti vrijedi...

Failure is always an option...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Scorpyo kaže...

Ako nije proslo godinu dana od kuppovine i ako nisi otvarao kuciste (cak i ako jesi) garancija ti vrijedi...

Ma nisam otvarao kuciste, ali neznam gdje sam ostavio jamstveni list tocno, pa me zanima jel mogu ikako dokazati to bez jamstvenog lista?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
17 godina
lucky_look kaže...
Scorpyo kaže...

Ma nisam otvarao kuciste, ali neznam gdje sam ostavio jamstveni list tocno, pa me zanima jel mogu ikako dokazati to bez jamstvenog lista?

Bojim se da ne mozes, ali ne bi tvrdio. Ipak govorimo o ADMu a oni su maksimalno fer prema kupcima. Najbolje da ih nazoves i vidis sa njima.

Failure is always an option...
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Scorpyo kaže...

Pa ako su ti ga oni prodali, morali bi oni u svom kompu negdje imati račun za taj komp, te po tome vidjeti da je garancija još uvijek aktualna.

I see offline people!
17 godina
Sused kaže...
lucky_look kaže...
Scorpyo kaže...

Pa ako su ti ga oni prodali, morali bi oni u svom kompu negdje imati račun za taj komp, te po tome vidjeti da je garancija još uvijek aktualna.

Tako sam i ja riješio i to u propalom HGspotu. Izgubio sam garantni list, ali oni su vidjeli da garancija još vrijedi i dobio sam drugi fotoaparat.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Šta je to sa admom dosta su poskupili najjeftinija ddr 3 memorija 800 kn wtf? zar nebi trebale cijene padat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cvjetko kaže...

Šta je to sa admom dosta su poskupili najjeftinija ddr 3 memorija 800 kn wtf? zar nebi trebale cijene padat.

cijena US dolara je jako porasla u zadnjih 10-ak dana. Zbog toga sada sve komponente imaju nešto veće cijene u odnosu na mjesec ranije.

15 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...

neke cijene padaju neke se dižu,sve ovisi o potražnji i ponudi.

evo baš sam sad pogledao komponente koje sam prije mjesec dana kupil,ram je poskupio 20 kn,cijena napajanja je pala 10 kn...

Duh Sveti....
16 godina
odjavljen
nkdz kaže...

cijena US dolara je jako porasla u zadnjih 10-ak dana. Zbog toga sada sve komponente imaju nešto veće cijene u odnosu na mjesec ranije.

To kod nas ne drzi vodu i to ne samo u it-u.

17 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

ja da danas svoju konfu kupujem došla bi me dosta skuplje,memorija,grafe,matične svemu cijena raste

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kada odaberem placanje na rate pise cijene se uvecavaju za 7-10% dal je to za svaku komponentu posebno ili za ukupni iznos?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cvjetko kaže...

svaku komponentu posebno ili za ukupni iznos?

Ako je u postocima, onda ti je isto.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Npr jel to ide ovako komp mi dodje 7000 kn +10%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo imam i ja pitanje. Da li kad kod njih naručuješ oni ti slože konfu ili ti donesu svaku komponentu posebno pa da sam slažeš?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice