Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.782
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM
Imam par pitanja.
1. Je li bolje da oni sastave komp ili je bolje sam sastavljati, ako oni sastave, hoće li oni komp i testirat(da vide radi li sve normalno)
2. Hoću li sa kompom dobiti i kutije od komponenata(grafe, proca itd.) -to mi je zanimljivo gledat :D
3. Nešto sam čitao o instalaciji OS, postoji li mogućnost da oni inst. OS i plaća li se to?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Acquisitum Magnum - ADM
dv14 kaže...
Imam par pitanja.
1. Je li bolje da oni sastave komp ili je bolje sam sastavljati, ako oni sastave, hoće li oni komp i testirat(da vide radi li sve normalno)
2. Hoću li sa kompom dobiti i kutije od komponenata(grafe, proca itd.) -to mi je zanimljivo gledat :D
3. Nešto sam čitao o instalaciji OS, postoji li mogućnost da oni inst. OS i plaća li se to?

Da, da, da i da.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
R3ap3r kaže...

Evo odg mi je lik u roku od po ure nakon šta san posla ljutit i opširan mail. Odma su odjedanput naručili novu matičnu da stiže danas i da je odma čin dođe šalju Overseason. Ljutit mailovi čuda čine.

Nema to veze sa ljutitim mailom, nego sa time sto je Danko fer i korektan covjek i sto bi ti to isto napravio bez da si slao bilo kakve mailove.

Bitno je da si ti covjeka proglasio idiotom zato sto nije ti iste sekunde pozvonio na vrata sa drugom plocom.

U biti sve ovo vise govori o tebi nego o bilo kome drugome.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
14 godina
protjeran
dv14 kaže...
Imam par pitanja.

ovako je meni is amda bilo:

1.Pa sastavis komponente koje hoces i neka ti oni sloze,jer kupovanje kompjutera kojeg su oni slozili tj imaju u ponudi je sranje.

2. kutije ne (barem ja nisam dobio) nego cdove za instalirat ona cuda,par skripta tj sranja za citanje :)

3.Uvijek mozes pricat da ti instaliraju krekiranu verziju (koliko sam ja vidio sve cine da bi prodali :))

15 godina
BlaBlaLaLa kaže...
dv14 kaže...
Imam par pitanja.

1.Pa sastavis komponente koje hoces i neka ti oni sloze,jer kupovanje kompjutera kojeg su oni slozili tj imaju u ponudi je sranje.

2. kutije ne (barem ja nisam dobio) nego cdove za instalirat ona cuda,par skripta tj sranja za citanje :)

3.Uvijek mozes pricat da ti instaliraju krekiranu verziju (koliko sam ja vidio sve cine da bi prodali :))

prvo si krvio skužio :) ja naravno biram komponente ali neznam je li bolje da oni sastave ili da sam sastavljam(ali izgleda da je bolje da oni jer ja nemam baš iskustva)

mogu li ih tražiti da mi pošalju kutije?

15 godina

Ja sam slagao sam, tako da ne znam 100%, ali frend je uzeo da mu oni slože i dobio je kutije. Još smo išli sve to bacat kasnije..:P

Ali napomeni im za svaki slučaj.

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pitanje.

Kako se bliži kupovina PCa, a ja uzimam bez PDVa komp imam jedno pitanje.

Ništa vezano za PDV nego mi je u interesu kompletan PC s periferijom kupit tamo tako da tražim povrat samo preko jednog računa.

Što se tiče periferije. U slučaju da dodje do kvara da li ja plaćam poštarinu za slanje popravljene robe nazad. Razumno mi je da ja pošaljem i platim put do ADM-a jer moja je krivnja što sam iz ST-a.

Gledajuć s te strane pametnije bi mi bilo potrošit 20% više pa kupit u Linksa.

Ili jednostavno da njima pošaljem MAIL.   DONE čekam odgovor.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 0:52 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dv14 kaže...
BlaBlaLaLa kaže...
dv14 kaže...
Imam par pitanja.

prvo si krvio skužio :) ja naravno biram komponente ali neznam je li bolje da oni sastave ili da sam sastavljam(ali izgleda da je bolje da oni jer ja nemam baš iskustva)

mogu li ih tražiti da mi pošalju kutije?

Komponente koje si ti odabrao ce ti sloziti ali naglasi im to u mailu.Kutije...posalji mail pa vidi sto ce reci jer slanje kutija ti je bespotrebno ja mislim,jer kad im reces da oni sloze komp doci ce ti sve u jednom paketu tj kuciste,cdovi za maticnu itd....i nekoliko skripta,racun.

15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Da..ja mislim da je frend išao sam po komp, pa je zato imao i kutije..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Hrvati....

naucite se da kad nesto placate to je vase, i nema smisla da bude tude...

na kupovinu preko 2.000 kuna imas besplatnu dostavu, pa kulturno neka lijepo sve zapakiraju i posalju zajedno sa kutijama.

Ako trazis slozenu konfu, lijepo neka posalju sve papire i cde u kutiji od maticne, a sve ostale kutije neka takoder posalju... to je tvoje, i kasnije ti biraj sta ces s njima...

potpis :D
15 godina
Hacker-ri kaže...
DamageHigh kaže...

Hrvati....

naucite se da kad nesto placate to je vase, i nema smisla da bude tude...

na kupovinu preko 2.000 kuna imas besplatnu dostavu, pa kulturno neka lijepo sve zapakiraju i posalju zajedno sa kutijama.

Ako trazis slozenu konfu, lijepo neka posalju sve papire i cde u kutiji od maticne, a sve ostale kutije neka takoder posalju... to je tvoje, i kasnije ti biraj sta ces s njima...

potpuno se slažem

ako sam kupio konfu nevidim razloga zašto mi nebi poslali kutije, cd-e i ostale gluposti iz kutija

sad sam baš ADM-u poslao mail

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ok, nisam sve čitao pa neznam dali je to već netko pitao, ali evo, dali se kod ADM-a može kupovati net-bankingom preko onog njihovog žiro računa kojeg imaju na njihovoj stranici?

EDIT: Nema veze, našao sam odgovor!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 16:39 (Sejki32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

greška??(cijena)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 22:40 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

šalju vam nove stvari na servis? tko je tu lud?

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
17 godina
teo7 kaže...

greška??(cijena)

Greška.

i5 2400 je u ADM-u 1490 kuna.

14 godina
neaktivan
teo7 kaže...

greška??(cijena)

greška.

to je cijena i7-ice 2600

16 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

evo idem uplatit pare na racun za novi komp,a nemam printer pa me zanima 

sta iz ponude da prepisem 

tj sta je bitno

Hvala

CyberPunk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

evo idem uplatit pare na racun za novi komp,a nemam printer pa me zanima 

sta iz ponude da prepisem 

tj sta je bitno

Hvala

Od prilike prepisi:  Broj ponude

Žiro račun na koji ces uplatiti

I to je ja mislim to.

And Justice For All....
16 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

trebalo je jos i poziv na broj   (broj ponude)

----------------------------

moram ih pohvaliti u cetvrtak dosle komponente i "nesto" nije bilo uredu sa maticnom plocom.

U subotu im ju vratio i u roku 30 min dobio novu

Svaka ima cast.

CyberPunk
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 4:28 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Jesu im cijene iste kad odem kod njih nešto kupiti kao i ove na web shopu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
indy500 kaže...

da i jako cesto osvjezuju web

tj cim im nestane neka komponenta oni je maknu sa weba iz ponude

CyberPunk Protocol 7
17 godina
indy500 kaže...

Jesu.

Samo imaj u vidu da su to cijene za plaćanje gotovinom.

Za plaćanje karticama cijene idu gore.

http://www.adm.hr/payment.php

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
koji su sve mogucnosti placanja(i ako platim ono sranje po pouzecu kolko je to dodatnih para)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Cro_Gunner kaže...
koji su sve mogucnosti placanja(i ako platim ono sranje po pouzecu kolko je to dodatnih para)

http://www.adm.hr/payment.php?osCsid=825d6b920e42a497bbfb29fa5598aaa0

...
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

evoga vratio se iz dučana i bio sam u protisu i adm i preporučujem svakom da rađe otiđe u adm jer puno više savjeta prijedloga možeš dobit u adm-u nego u protisu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo po prvi put kpujem u adm-u. Znaci dobio sam ponudu, onaj poziv na broj to i ziro račun. To je sve ok. Sad me interesuje sta da stavim pod model i opis paćanja ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Acquisitum Magnum - ADM
Digital26 kaže...

Evo po prvi put kpujem u adm-u. Znaci dobio sam ponudu, onaj poziv na broj to i ziro račun. To je sve ok. Sad me interesuje sta da stavim pod model i opis paćanja ?

kakav model i opis placanja?

ja sam samo zapisao ime firme,poziv i ziro racun na papir i otisao u finu 

uplatio 

i za 2 dana stigle komponente

animehr.com
15 godina
Digital26 kaže...

Meni to sve ona teta u Fini ispuni tak da nemam brige.

And Justice For All....
17 godina
teo7 kaže...

evoga vratio se iz dučana i bio sam u protisu i adm i preporučujem svakom da rađe otiđe u adm jer puno više savjeta prijedloga možeš dobit u adm-u nego u protisu ;)

Protis je prije svega web shop, a da su im prodavači mrtva puhala, jesu. :)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
17 godina
moderator
Digital26 kaže...

Vjerujem da si već platio, ali kako ti nitko nije odgovorio na tvoje konkretno pitanje, evo mog odgovora, možda pomogne nekom drugom.

Model označava način zapisa poziva na broj, prema specifikaciji Fine.  Taj model je potreban kod obrade velikog broja uplata, kako bi svaka sigurno sjela na svoje mjesto (npr. računi za plin, vodu itd.)

Brojka u modelu označava koliko će znamenaka, crtca itd. imati "poziv na broj".

Kada na ponudi nije strogo upisan model, tada  "poziv na broj" može biti bilo kakav broj do 12 znamenaka, ali kod plaćanja netbankingom treba upisati "0" (bez navodnika) kako bi softver znao da iza toga ne mora provjeravati oblik "poziva na broj". Drugi slučaj je kada pod "model" upišeš "99" - tada u "pozivu na broj" ne smije biti ništa upisano, mora biti prazno.

Polje "opis plaćanja" je sasvim proizvoljno i možeš pisati što god želiš, a služi da bi tebe podsjetilo što si ono platio, a ponekad i onaj tko je dobio uplatu prema tom opisu može saznati što je to plaćeno, ali to nije pouzdano kao "poziv na broj".

Znači - kad nemaš model plaćanja, a imaš neki poziv na broj - pod "model" upiši "0", a kad nemaš niti poziv na broj, pod "model" upiši "99". Opis - ako ti nije zadano na ponudi,  upiši nešto sebi za podsjetnik (broj ponude ili npr. HDD WD320)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 11:47 (Aron).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice