IPhone X - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.314
|
čitano: 499.124
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: IPhone X - [Rasprava]
Brada09:
Vezano za iOS 12, poluslužbena informacija je da je na redu peglanje, a da će novi fičeri ići asinkrono, kad su spremni a ne kad je predstavljanje novih modela.
Živi bili pa vidjeli
Ja rekoh
14 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Poz ma na iphone x mi je ova power tipka ma radi perfektno ali koda je u gornjem djelu meksa nego u donjem   A po sredini je normalna ... jel tako i vama ili

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Iclaud mi javlja da je memorija puna.Kako da stavim da se slike ne sinkaju sa icloudom? da ne moram sad kupovati vecu nadogradnju

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Odes na postavke iCloud i iskljucis photo sync

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Pise 

ukloni sa iphonea

preuzmi fotografije.

Ako stavim na ukloni hoce li mi se na mobitelu obrisati slike

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2018 14:32 (Besana).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ekipa kupio sam neke bluetooth slusalice preko alixpressa kostaju oko 200 kn,uglavnom spojim ih obje na bluetooth ali kada slusam muziku mogu samo slusati ili na jednoj ili na drugoj nemogu istovremeno ili ja to neznam namjestit,dali se itko kuzi u to? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
Pogledaj tamo pod review, ima jedan specifičan set tih Bluetooth slušalica koje imaju taj problem. Vrati ih nazad.

Jel su možda ove? Prodaju se na Amazon pod sličnim imenom

http://www.tomtop.com/p-pa4184b-2.html #TOMTOP

1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Uspio sam al hvala ti svejedno,vazno je da se ne spaja jedna po jedna na mobitel nego ima sistem u uputama,spoje se prvo jedna sa drugom i onda kao jedno se spoji sa mobitelom i to je to onda

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Odes na postavke iCloud i iskljucis photo sync

Pise 

ukloni sa iphonea

preuzmi fotografije.

Ako stavim na ukloni hoce li mi se na mobitelu obrisati slike

Molim te reci mi da znam 

14 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Jel ma ko kvrcanje iz gornjeg zvucnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Mislim nije tobstrasno na youtube nista samo kad zvoni nelodija otvaranje koda malo šušti iz gornjeg zvucnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nebi trebalo jako krckat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Odavno nismo flejmali ovdje pa da pitam...

Ste vi primijetili da na GSMAreni među top 10 nema ni jednog jedinog iPhonea? Ne sjećam se da sam ikad to vidio prije. Bit će da stvarno pada interes za tim telefonima

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Da toliko pada interes da vi hejteri nikad necete dozivjeti da se ijedna firma bolje prodaje od applea od pametnih satova do mobitela,i stalno ce vas to kopkati kako nema fukncije kao android (beskorisne koje 95% ljudi ne koristi) a bolje se prodaje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Da toliko pada interes da vi hejteri nikad necete dozivjeti da se ijedna firma bolje prodaje od applea od pametnih satova do mobitela,i stalno ce vas to kopkati kako nema fukncije kao android (beskorisne koje 95% ljudi ne koristi) a bolje se prodaje

lol, zašto bi me kopkalo kako se koji mobitel prodaje? Šta, ti doma napraviš slavlje kad Apple objavi godišnja financijska izvješća? Zoveš tamburaše i to? 

Čisto mi je zanimljivo da tako pada interes. Prvo sam pomislio "ajde, bio je MWC nedavno" i to pa su sve novi mobiteli, ali nisu baš. Ima stari GS8, ima nekih jotova, Mi Mix... Ali iPhoneta niđe.

8 godina
neaktivan
Cini mi se da ne pada kad je tebi glavna preokupacija

1 0 hvala 0
10 godina
Prodaja ne ide kao što se i očekivalo jer je postavljena cijena previsoka. Ova sad koja je na njuškalu je ta po kojoj se treba prodavati u dućanu. Nemam ništa protiv hardvera, čak mi je i zub simpatičan.

Ali iOS 11, jao. Koristim iPad na dnevnoj bazi i nekad bi ga zviznuo u zid. Kaskaju u softveru debelo. Nadam se da će iOS 12 donijeti nešto novo i drugačije.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja neznam sta svi pricaaju o tom ios11 da nevalja pa ljudi moji meni softver radi savrseno znaci ,nikakve greske nemam a kamoli da mi dode da ga bacim u zid

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...
Ja neznam sta svi pricaaju o tom ios11 da nevalja pa ljudi moji meni softver radi savrseno znaci ,nikakve greske nemam a kamoli da mi dode da ga bacim u zid

Meni je recimo iOS 11 radio losije na dva iP8+ nego recimo Note 8, sto mi je zacudujuce. Cim googlam za iOS 11 izbaci hrpu ljudi sa problemom, ali tako mi je bilo i na iOS 10 dok nije izasao 10.3.3, tako da treba pricekati dok Apple to ne rijesi. A sad uvijek ima ljudi koji se javljaju da im dobro radi, za svaki mobitel tako

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Odavno nismo flejmali ovdje pa da pitam...

Ste vi primijetili da na GSMAreni među top 10 nema ni jednog jedinog iPhonea? Ne sjećam se da sam ikad to vidio prije. Bit će da stvarno pada interes za tim telefonima

A gle, dok je najpopularnija nokia 6, onda znaš da ranking na gsmareni nema veze sa stvarnom prodajom i interesom kupaca. Možda je razlog tomu što za većinu ovih proizvoda google izbacuje arenu kao prvu, najrelevantniju stranicu, dok je kod Applea arena četvrta ili koja već a apple.com je prvi. Možda su tome krivi i sami proizvođači zbog organizacije svojih stranica, google ranking se može vrlo lako poštimati ako ti je to cilj. Trebao bi im biti; suludo je da Samsung nije prvi kad tražiš podatke o njihovom telefonu/proizvodu.

Ja rekoh
10 godina
Znam da sam gledao da gsmarena ima najviše posjetitelja iz Indije pa tako da bi njihova ekonomska situacija opravdala ranking mobitela.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

A gle, dok je najpopularnija nokia 6, onda znaš da ranking na gsmareni nema veze sa stvarnom prodajom i interesom kupaca. Možda je razlog tomu što za većinu ovih proizvoda google izbacuje arenu kao prvu, najrelevantniju stranicu, dok je kod Applea arena četvrta ili koja već a apple.com je prvi. Možda su tome krivi i sami proizvođači zbog organizacije svojih stranica, google ranking se može vrlo lako poštimati ako ti je to cilj. Trebao bi im biti; suludo je da Samsung nije prvi kad tražiš podatke o njihovom telefonu/proizvodu.

Ništa od toga ne objašnjava zašto je prije 2-3-4-5 godina uvijek bio jedan Apple mobilni gadget (kad je bio iP6 aktualan i obični i Plus) na tom popisu u ovo vrijeme.

NorthBlue kaže...
Znam da sam gledao da gsmarena ima najviše posjetitelja iz Indije pa tako da bi njihova ekonomska situacija opravdala ranking mobitela.

Baš ti i ne drži vodu teorija, uz ovo što rekoh gore, činjenica je da su većinom high-end mobiteli. Bar pola njih.

10 godina
Ma jasno, al je X duplo skuplji skoro od svih Android-a kad gledamo cijene u dućanu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Feudalac kaže...

Ništa od toga ne objašnjava zašto je prije 2-3-4-5 godina uvijek bio jedan Apple mobilni gadget (kad je bio iP6 aktualan i obični i Plus) na tom popisu u ovo vrijeme.

Malo su ti čudni podaci. Iphone ti je u ovo doba na GSMAreni godinama nepostojeći. Kad se gleda cijela godina, samo u vrijeme petice je bio peti, najveći uspjeh. Broj jedan su par tjedana nakon predstavljanja novog modela i to je to.

Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Malo su ti čudni podaci. Iphone ti je u ovo doba na GSMAreni godinama nepostojeći. Kad se gleda cijela godina, samo u vrijeme petice je bio peti, najveći uspjeh. Broj jedan su par tjedana nakon predstavljanja novog modela i to je to.

12.03.2016.

12.03.2015.

10 godina
Evo kolega Mirko, tu ti he statistika, sjećanje me dobro služi. Najviše posjetitelja iz Indije :

https://www.alexa.com/siteinfo/gsmarena.com

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone X - [Rasprava]

Koliko vidim po YT-u, uskoro bi mogla na svijetlo dana izaći i RED varijanta X i ostatka obitelji, osobno bih bio iznimno zainteresiran kada bi se to i dogodilo u skoroj budućnosti  !! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
NorthBlue kaže...
Ma jasno, al je X duplo skuplji skoro od svih Android-a kad gledamo cijene u dućanu.

Od samsunga s9 plus nije duplo skuplji, a i nije bolji mobitel. Ja imam s9 plus a buraz ima iPhone x.. Iskreno iPhone je ok, ali isto sucelje ko da drzim iPhone 4s u ruci.. Mobitel za ljude od 50 godina pa nadalje.. Salim se

U biti oba su mobitela dobra, dodje dan kad mi se svidja jednostavnost iPhone, a dodje dan kad ja preko Androida mogu sve bas a buraz ne, dosta stvari.. 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com ili http://www.next-tv.ml/narudzba/
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2018 13:57 (manipulator).
8 godina
neaktivan
Bio u tele 2 pogledao s9 i usporedio ekran sa mojim iphone x... sami procjenite sve se jasno vidi (full brightness na oba)

2 2 hvala 0
8 godina
neaktivan
Prikaz boja i bjele ne usporedivo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice