Vezano za iOS 12, poluslužbena informacija je da je na redu peglanje, a da će novi fičeri ići asinkrono, kad su spremni a ne kad je predstavljanje novih modela.
Živi bili pa vidjeli

Poz ma na iphone x mi je ova power tipka ma radi perfektno ali koda je u gornjem djelu meksa nego u donjem A po sredini je normalna ... jel tako i vama ili
Iclaud mi javlja da je memorija puna.Kako da stavim da se slike ne sinkaju sa icloudom? da ne moram sad kupovati vecu nadogradnju
Odes na postavke iCloud i iskljucis photo sync
Pise
ukloni sa iphonea
preuzmi fotografije.
Ako stavim na ukloni hoce li mi se na mobitelu obrisati slike
Odes na postavke iCloud i iskljucis photo sync
Pise
ukloni sa iphonea
preuzmi fotografije.
Ako stavim na ukloni hoce li mi se na mobitelu obrisati slike
Molim te reci mi da znam
Jel ma ko kvrcanje iz gornjeg zvucnika
Mislim nije tobstrasno na youtube nista samo kad zvoni nelodija otvaranje koda malo šušti iz gornjeg zvucnika
lol, zašto bi me kopkalo kako se koji mobitel prodaje? Šta, ti doma napraviš slavlje kad Apple objavi godišnja financijska izvješća? Zoveš tamburaše i to?
Čisto mi je zanimljivo da tako pada interes. Prvo sam pomislio "ajde, bio je MWC nedavno" i to pa su sve novi mobiteli, ali nisu baš. Ima stari GS8, ima nekih jotova, Mi Mix... Ali iPhoneta niđe.
Meni je recimo iOS 11 radio losije na dva iP8+ nego recimo Note 8, sto mi je zacudujuce. Cim googlam za iOS 11 izbaci hrpu ljudi sa problemom, ali tako mi je bilo i na iOS 10 dok nije izasao 10.3.3, tako da treba pricekati dok Apple to ne rijesi. A sad uvijek ima ljudi koji se javljaju da im dobro radi, za svaki mobitel tako
Odavno nismo flejmali ovdje pa da pitam...
Ste vi primijetili da na GSMAreni među top 10 nema ni jednog jedinog iPhonea? Ne sjećam se da sam ikad to vidio prije. Bit će da stvarno pada interes za tim telefonima
A gle, dok je najpopularnija nokia 6, onda znaš da ranking na gsmareni nema veze sa stvarnom prodajom i interesom kupaca. Možda je razlog tomu što za većinu ovih proizvoda google izbacuje arenu kao prvu, najrelevantniju stranicu, dok je kod Applea arena četvrta ili koja već a apple.com je prvi. Možda su tome krivi i sami proizvođači zbog organizacije svojih stranica, google ranking se može vrlo lako poštimati ako ti je to cilj. Trebao bi im biti; suludo je da Samsung nije prvi kad tražiš podatke o njihovom telefonu/proizvodu.
A gle, dok je najpopularnija nokia 6, onda znaš da ranking na gsmareni nema veze sa stvarnom prodajom i interesom kupaca. Možda je razlog tomu što za većinu ovih proizvoda google izbacuje arenu kao prvu, najrelevantniju stranicu, dok je kod Applea arena četvrta ili koja već a apple.com je prvi. Možda su tome krivi i sami proizvođači zbog organizacije svojih stranica, google ranking se može vrlo lako poštimati ako ti je to cilj. Trebao bi im biti; suludo je da Samsung nije prvi kad tražiš podatke o njihovom telefonu/proizvodu.
Ništa od toga ne objašnjava zašto je prije 2-3-4-5 godina uvijek bio jedan Apple mobilni gadget (kad je bio iP6 aktualan i obični i Plus) na tom popisu u ovo vrijeme.
Baš ti i ne drži vodu teorija, uz ovo što rekoh gore, činjenica je da su većinom high-end mobiteli. Bar pola njih.
Ništa od toga ne objašnjava zašto je prije 2-3-4-5 godina uvijek bio jedan Apple mobilni gadget (kad je bio iP6 aktualan i obični i Plus) na tom popisu u ovo vrijeme.
Malo su ti čudni podaci. Iphone ti je u ovo doba na GSMAreni godinama nepostojeći. Kad se gleda cijela godina, samo u vrijeme petice je bio peti, najveći uspjeh. Broj jedan su par tjedana nakon predstavljanja novog modela i to je to.
Koliko vidim po YT-u, uskoro bi mogla na svijetlo dana izaći i RED varijanta X i ostatka obitelji, osobno bih bio iznimno zainteresiran kada bi se to i dogodilo u skoroj budućnosti
!!
Od samsunga s9 plus nije duplo skuplji, a i nije bolji mobitel. Ja imam s9 plus a buraz ima iPhone x.. Iskreno iPhone je ok, ali isto sucelje ko da drzim iPhone 4s u ruci.. Mobitel za ljude od 50 godina pa nadalje.. Salim se
U biti oba su mobitela dobra, dodje dan kad mi se svidja jednostavnost iPhone, a dodje dan kad ja preko Androida mogu sve bas a buraz ne, dosta stvari..