IPhone X - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.314
|
čitano: 498.736
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Meni osobno smeta sto nisu stavili opciju da nakon skena lica odmah otkljuca mob i ode na home screen, odnosno opciju da ne moras jos prstom povlaciti da ga otkljucas. Druga mala sitnica je sto nema postotka pored ikone baterije. Sve ostalo moze proci :)

Eh da, nisam lud za amoled, oled i ostalim polu proizvodima, vise sam za ips panel.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Znate li kako na njega da se automatski spremaju slike koje dobijem na mesinger? Sa vibera se spremaju nastimano na viberu ali sa mesingera ne,mada sam pokusavala naci tu opciju?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: IPhone X - [Rasprava]
Besana, zaključano ili nezaključano, potpuno ti je svejedno. Ja, npr. da bih upalio ekran i počeo nešto koristiti na iphoneu, moram jednom stisnuti home tipku. Ako telefon ima šifru, opet je isto, kad stisnem home tipku on mi skenira prat i ako je sve ok otključa. Znaci zakljucan ili ne , uvijek je jedan pritisak na home tipku tako da te zaključavanje otiskom prsta/lica uopće ne usporava i ne trazi nikakvu dodatnu radnju a donosi privatnost i otežava krađu, gubitak
Ja rekoh
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Da,to je tacno.Ja to govorim iz toga jer mislim da je osjetljiv i da se vremenom kvari

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Robee1: kada ne bi bilo povlačenja, telefon bi se otključao čim ga izmeš u ruku i otišao na home screen tako da bi svaki pogled na sat ili pokušaj gledanja obavijesti bio bezuspješan. Razmisli
Ja rekoh
9 godina
neaktivan
Ne kvari se uporabom. Otisak prsta je ti i tamo problematičan jer je tehnologija osjetljiva na vlagu i nečistoću na prstima, isto tako kod ljudi koji rade s abrazivnim stvarima se linije na pratima izgrebu pa ga to može zbuniti. Sken lica je bolji po tom pitanju jedino što ima ograničenje da ti glava mora biti u vidnom polju sustava koje nije 360. Mislim da ni to nije problem jer korištenje telefona uvijek znači gledanje u ekran tako da je to praktično neutralno, ne treba izvoditi nikakve čudne pokrete...
Ja rekoh
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

To je ok koristila sam ga jedno vece i radi super.Mislila sam da se kvari i da trosi bateriju pa sam zato iskljucila.Mada je bolje s njim super stvar

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Čuj, FaceID troši bateriju, kako da ne. Ali troši i korištenje telefona koje je uvijek u minutama ili satima dok sam taj sken traje djelić sekunde na početku i to je to
Ja rekoh
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Bas ti hvala na obasnjenju

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
Robee1: kada ne bi bilo povlačenja, telefon bi se otključao čim ga izmeš u ruku i otišao na home screen tako da bi svaki pogled na sat ili pokušaj gledanja obavijesti bio bezuspješan. Razmisli

Znam, slicno je i sa touchID na i7. Ako koristis touchID svaki klik na gumb odmah ga otkljuca. Naravno da necu klik napraviti sa malim prstom :) nego palcem koji je i memoriran za touchID. Prednost je sto na i7 imamo rise to wake no zgodnije bi bilo tap to wake.

Ugavnom svima nama nesto odgovara a nesto ne tako da...sve prazne price....nista nije savrseno ali X je odlican ako izuzmemo cijenu...

10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Mene je racocaralo ovo otlkljucavanje licem.Danas sam dala rodjaku da proba otkljucati i ne moze.kasnije sam ja dosla i gledaj  u njega-nista.Morala sam ga opet zakljucati da bi otkljucao.Druga stvar je sto se mora gledati direktno ispred pogleda sto mi je smor.Uglavnom  nije mi bas to top,vise kao neko razocarenje tako da sam ga opet iskljucila

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Besana kaže...

Mene je racocaralo ovo otlkljucavanje licem.Danas sam dala rodjaku da proba otkljucati i ne moze.kasnije sam ja dosla i gledaj  u njega-nista.Morala sam ga opet zakljucati da bi otkljucao.Druga stvar je sto se mora gledati direktno ispred pogleda sto mi je smor.Uglavnom  nije mi bas to top,vise kao neko razocarenje tako da sam ga opet iskljucila

Iz tvog opisa nije baš do kraja jasno što se TOČNO dogodilo. FaceID uči tijekom uporabe i prilagođava se promjenama. Ako daš nekom drugom da proba otključati svojim licem, to je neuspješan pokušaj. Ako te je tada zatražio unos lozinke NEĆEŠ je unijeti jer će on memorirati novo lice i spojiti ga s tvojim. Isto tako, za najbolje rezultate FaceID treba koristiti neko vrijeme ekskluzivno da bi on pohvatao što više značajki tvog lica. Ako ti se ovo čini komplicirano, i jest. Zašto? Pa zato da bi sistem automatski mogao pratiti promjene na licu poput brade, šminke, kose a da bi i dalje radio uspješno. Međutim, to te nije briga. Sve što trebaš napraviti je odustati od unosa lozinke u momentu kada netko drugi pokuša licem otključati jer će u protivnom pobrkati i tvoje lice.

Ukratko, sustav ima svoje što i kako koji se moraju ispoštovati da bi radio kako je dizajniran.

Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 10:06 (Feudalac).
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Eto od juce ga koristim i opet radi normalno.Tako da je sve ok.Zna li neko neku app kao ona stara tipkovnica da tri puta tipnes do slova c recimo.Ima neka type nine ali kosta 5 eura.Nedam toliko para.Zna li neko molim vas

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
robee1 kaže...
Prednost je sto na i7 imamo rise to wake no zgodnije bi bilo tap to wake.

X ima i jedno i drugo. Kad ga digneš u ruku, on drži upaljen zaključani ekran s obavijestima tako dugo dok gledaš u njega. Meni je to najbolje od svega :)

Ja rekoh
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Primjetih juce nesto.Telefon je bio u lezecem polozaju i zvonio normalno.Cim sam ga uzela u ruku i pocela da dizem zvono je prestalo ostala je samo vibracija

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Besana kaže...

Primjetih juce nesto.Telefon je bio u lezecem polozaju i zvonio normalno.Cim sam ga uzela u ruku i pocela da dizem zvono je prestalo ostala je samo vibracija

Tako je dizajniran. Da bar to imam na svom mobitelu...

Ja rekoh
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Jel to slucaj ko svih ili je do mog nesto?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hahahahahahahahahah komedija

2 0 hvala 0
14 godina
Ja sam jucer otvorio slavinu u kupaoni i tekla je voda. Vidio sam sa ju mogu okrenuti desno pa je tekla topla voda. To ne ful iznenadilo. Jel to kod svih tako ili su meni nesto zeznuli?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Besana kaže...

odi u settings>face id % passcode i zagasi attention-aware features

i bit ce ti normalno kad te neko zove

15 godina
neaktivan
N!NO kaže...
Ja sam jucer otvorio slavinu u kupaoni i tekla je voda. Vidio sam sa ju mogu okrenuti desno pa je tekla topla voda. To ne ful iznenadilo. Jel to kod svih tako ili su meni nesto zeznuli?

Obično je lijevo topla tako da ti zapravo jesu nešto zeznuli 

14 godina
Znao sam. Prokleti Apple!
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Besana kaže...

odi u settings>face id % passcode i zagasi attention-aware features

i bit ce ti normalno kad te neko zove

Hvala puno

12 godina
IPhone X - [Rasprava]

Zena ili trolla ili taj telefon nije za nju. 

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Zena ili trolla ili taj telefon nije za nju. 

Prešla s nokie 3310, sad joj je sve šokantno.

Ja rekoh
11 godina
IPhone X - [Rasprava]

Do sada sam vidjao samo bijele i nije mi bio nesto posebno, a jucer sam imao u ruci sivi (neka tamna nijansa) i to je sasvim nesto drugo, meni izgleda neusporedivo bolje u toj boji i cak mi se opcenito i sam mobitel svidio.

Na zalost i dalje je to previse novaca i ne vrijedi te novce.

Realno taj mob bi trebao cijenom biti otprilike kao Note 8 i onda bi vec bio interesantan.

Ako mu cijena jos padne, a vidim da pada mogao bi biti dobra kupnja....jednom.

0 0 hvala 0
14 godina
Meni je crni izgledao kao da je straznja strana od plastike, rub isto tako. Na bijelom se vidi da je u pitanju staklo i metal. Htio sam 256gb pa je trajalo malo duze dok sam ga dobio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone X - [Rasprava]

Za sve one koji se brinu, jesu uzeli novi ili nenovi gadget 

LINK; http://osxdaily.com/2018/01/27/determine-iphone-new-refurbished-replaced/

ATJ Lučko
Moj PC  
2 1 hvala 2
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Moze li mi neko preporuciti sa Ebaya neku zastitu za prednje staklo?Stavila sam neko ovdje ali se za 2 dana pocelo na coskovima puniti vazduhom.Vidjela sam nekada neku staklenu foliju kao savitljivo staklo  pa ako neko zna da mi da preporuku

0 0 hvala 0
13 godina

ako si iz Zagreba ili blizu, moja preporuka je Mobile outfitters u areni (to je to "savitljivo staklo") o kojem pricas. Ekipa koja tamo radi (a rade ih ja mislim2-3 samo) su profesionalci u stavljanju toga, meni su na ip8 stavili savrseno a taj njihov patent (clear coat - prednja strana) i izgleda bomba, a i ktome ako ti se da proguglat na netu, jako je fora stvar za zastitu jer ne daje nikakav bulk mobitelu, ne puca kao staklo, ide od ruba do ruba (doslovno, za razliku od ovih s ebaya) i imas dozivotnu garanciju tako da mos promjenit kad hoces iz bilo kojeg razloga (doduse moras platit jos 50kn ali jbg)

prednji clear coat dode 150kn, nije jeftino ali ako se vec radi o mobitelima od soma eura na vise stvarno je lijepo. moje preporuke

p.s ako ides to radit kod njih reci da si ih lajkala na fejsu i dobit ces 10% popust

https://www.facebook.com/MobOut/

Ficolinjo
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 20:08 (Ficolinja).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice