IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 255.863
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
IPhone 6s

Jel neko jos imo problema sa restartanjem?

Jailbreakan na 9.0.2, odjednom se samo restarta (ne respringa, bez safe moda) svakih dva-tri dana, nekad su artifakti na ekranu prije restarta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: IPhone 6s
Ma cak i 16GB je ok. Uzmes iCloud of 50 GB za 10 kn/mj i rjesio si problem :)
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
sardax kaže...
Ma cak i 16GB je ok. Uzmes iCloud of 50 GB za 10 kn/mj i rjesio si problem :)

Davat 10kn mjesecno za nesto sta na OneDriveu dobijes besplatno... i to 100gb. To vec moras skrenut dobro s uma.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

Koja je fora uzet iovako već preskup uređaj, plačat pretplate i za uređaj i za skupe tarife (nekima odgovaraju ali bogami nekima i ne a prisiljeni su) i još na to te neke ''skrivene'' naknade kao što je iCloud ako ti nije dost 16GB. To je jebeno reketaranje. + još malo bezahlen ako treba neka dobra aplikacija... Muzu li ga muzu...

9 godina
odjavljen
NorthBlue kaže...
Tvoja mišljena ili čija? Mislim da te prodajni rezultati demantiraju.

No po meni se ne isplati davati toliko više za 6s. Jedino ako nisi vezan sa ostalim uređajima (iPad,MacBook itd. )

Pa i dachia se puno bolje prodaje od S klase... KOji je bolji?

9 godina
odjavljen
Bash kaže...

Ove godine nisam uzimao Iphone iz Njemacke cim je izasao,ali evo me, danas je stigao i meni moj Iphone 6S iz Apple Storea. Znaci opet su uspjeli napravit najbolji Iphone,kao i svake godine do sad!

Hehhehe najbolji iphone? A neko je nekad i negdje napravio losiji telefon od prethodnika? ;)

17 godina
IPhone 6s

Meni su pak nudili 6S 16GB...

139kn u startu i posle plaćam 250kn mjesečno u to je uključena i rata za uređaj (85kn)..

600kn u startu i 235kn račun.

1200kn u startu i 200kn račun, u tim cijenama je uključena rata za uređaj..

Mislim da je tarifa XL a obuhvaća, neograničene minute prema svim mrežama, 50 poziva prema van i 4gb neta..

Odmah su bili široke ruke, dok ovi u Vip poslovnicama ne nude, neg daju samo ono kaj je regularno, ondnosno napisano na njihvoj stranici, a ak oćeš ono "ispod pulta", onda se zover SZK i veliš da nisi više zainteresiran i da su preskupi, e onda ti ponude pakete koji su prihvatljiviji..

S tim da sam obični korisnik bez statusa, srebrnog, zlatnog i sl..

Ovo kaj imaju na webu, to su astronomske cijene, al ak im priprijetiš da odlaziš, odmah ti nude pogodnosti malo žešće..

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 10:22 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Torent kaže...
NorthBlue kaže...

No po meni se ne isplati davati toliko više za 6s. Jedino ako nisi vezan sa ostalim uređajima (iPad,MacBook itd. )

Mda, iphone kao S klasa. A na temi iP6 postova o rasklimanim tipkama, raznim crvrčcima, podignutom staklu koliko hoćeš. Appleu i njegovom ekosustavu skidam kapu, nevjerovatno je uspješan, financijski i po  zadovoljstvu korisnika. No što se tiče kvalitete izrade u najboljem je slučaju prosjek. U najboljem. 

jaska jaska jaskaja
13 godina
zvonac kaže...

Meni su pak nudili 6S 16GB...

139kn u startu i posle plaćam 250kn mjesečno u to je uključena i rata za uređaj (85kn)..

600kn u startu i 235kn račun.

1200kn u startu i 200kn račun, u tim cijenama je uključena rata za uređaj..

Mislim da je tarifa XL a obuhvaća, neograničene minute prema svim mrežama, 50 poziva prema van i 4gb neta..

Odmah su bili široke ruke, dok ovi u Vip poslovnicama ne nude, neg daju samo ono kaj je regularno, ondnosno napisano na njihvoj stranici, a ak oćeš ono "ispod pulta", onda se zover SZK i veliš da nisi više zainteresiran i da su preskupi, e onda ti ponude pakete koji su prihvatljiviji..

S tim da sam obični korisnik 

Ovo kaj imaju na webu, to su astronomske cijene, al ak im priprijetiš da odlaziš, odmah ti nude pogodnosti malo žešće..

Jel se ovo odnosi na VIP ili TCom?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
9 godina
odjavljen
KRISTIJANJE kaže...
Torent kaže...
NorthBlue kaže...

Mda, iphone kao S klasa. A na temi iP6 postova o rasklimanim tipkama, raznim crvrčcima, podignutom staklu koliko hoćeš. Appleu i njegovom ekosustavu skidam kapu, nevjerovatno je uspješan, financijski i po  zadovoljstvu korisnika. No što se tiče kvalitete izrade u najboljem je slučaju prosjek. U najboljem. 

Vjeruj ako neko nije ljubitelj iphonea to sam ja ;) Ni u ludilu ne bih iphone uporedio sa s klasom ;) Uporedba je bila cim se bolje prodaje bolji je ;)

17 godina
KiX777 kaže...

Jel se ovo odnosi na VIP ili TCom?

Vip

13 godina
neaktivan
Cijena u vipu u szk za iPhone 6s je 260kn tarifa plus 150 kn je uređaj, ne znam od kuda si ti dobio za 85kn.

Upravo završio pričati sa njima.
[19xx]C3c1l
17 godina
C3c1l kaže...
Cijena u vipu u szk za iPhone 6s je 260kn tarifa plus 150 kn je uređaj, ne znam od kuda si ti dobio za 85kn.

Upravo završio pričati sa njima.

Zenska mi je spustila jos dole, odnosno prakticki prepolovila cijenu...

Znam kaj pricam valda, ujutro sam se s njima razgovarao..

Uglavnom meni bi bilo, 235kn sve skupa i 600 i jos neksj sitno odmah..

16 godina
IPhone 6s

prvo sam mislio uzet model sa 16 gb jer poučen prijasnjim iskustvima vise me nije trebalo.ipak sam uzeo 64 i tek sad vidim  koliko bi se zajebao da sam uzeo 16gb.

par aplikacija,nesto malo slika,pokoji video,dvije tri igre i vec sam daleko presoa tih 16gb tj 12 koliko je vec ustvari slobodno

bjezite od 16gb modela

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Ako ti je uz to tarifa ok, onda je dobra ponuda. Ima i druga opcija za kupivnu na rate :)

Pozdrav ekipa,dali je netko kupovao ovdje-- kupimobitel.hr na rate i kakva su vam iskustva?

10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Imao sam razgovor sa njihovom SZK posto cesto nesto prodajem...uglavnom ako se odlucis za kupnju, oni vrse provjeru posiljke prije preuzimanja a imas i ti opciju pregleda prilikom preuzimanja. Placanje je sigurnosno tako da sve ima svoj trag. Posto su novi nema jos puno oglasa, ljudi ne znaju za njih. Kupovinu je bolje obaviti kod njih nego za isti fon kod operatera jos imati i cca 200kn x 24mj kao nekakve tarife koja nije za nista :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Operateri opako deru tako da mi nisu opcija,probati ću kod njih uzeti ;)

16 godina
odjavljen
IPhone 6s

Pozdrav,

može li mi netko reću u čemu je fora sa ovim stock preglednikom fotografija... Jučer sam se pobacao sve fotografije (po folderima) u telefon samo da bi ih on razvstao onako kako njemu paše. Kod 90% fotografija niđe veze, sve je svrstao pod 2015 godinu npr. (a ima ih od 2010 do 2015).

Onda, zašto neke tj večinu fotografija ne mogu obrisat sa mobitela? Imam opciju izbriši ali ta kurcu svira, očito.

Ako je sve ovo tako i da se ne može mijenjati imali neka normalna photo aplikacija po kojoj imam slobodu raditi onako kako ja hoću a ne kako on misli da je najbolje.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Pitanje za vas koji imate i6s. Moze li se iskljuciti haptic feedback (vibracija) prilikom upotrebe force touch-a?

0 0 hvala 0
14 godina
robee1 kaže...

Pitanje za vas koji imate i6s. Moze li se iskljuciti haptic feedback (vibracija) prilikom upotrebe force touch-a?

Može se, upravo sam isprobao.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
Stolnik kaže...
robee1 kaže...

Kako ? i mene interesira

Ali da ne iskljucim kompletno vibracije,nego samo za force touch

Hvala

14 godina
wenclino kaže...
Stolnik kaže...
robee1 kaže...

Kako ? i mene interesira

Ali da ne iskljucim kompletno vibracije,nego samo za force touch

Hvala

Samo za 3D Touch se ne može isključit, ili sve ili ništa.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
11 godina
neaktivan
IPhone 6s

Posto nikako nisam imao Apple proizvod do sada, kako ovdje ide sa skidanjem glazbe na mobitel? Tj. da bi imao pjesme koje ne moram platit naravno.. Moram napravit Itunes racun ili..?

CR7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Kakvo skidanje glazbe?

Misliš prebacivanje s računala na telefon? Ide najnormalnije preko iTunesa.

Apple ID je nuždan ako želiš kupovati aplikacije, radito backup na iCloud i sl.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
IPhone 6s

Just sayin da ako stisnete ilitiga force touch desni rub ekrana pozovete task manager. Vidio negdje pa da podijelim.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

Just sayin da ako stisnete ilitiga force touch desni rub ekrana pozovete task manager. Vidio negdje pa da podijelim.

Desni?

10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Lijevi, pa vuces u desno.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
IPhone 6s

Lijevi dio ekrana, pardon... Dakle zahvatiš malo ekrana i malo bezela i voila!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

Lijevi dio ekrana, pardon... Dakle zahvatiš malo ekrana i malo bezela i voila!

Tak već da, pročitam poruku i mislim si opa, ima nekaj i s desne strane, idem probam i banana haha

17 godina
IPhone 6s

9.0.2 vs 9.2?

Jel ima poboljsanja spram 9.0.2 i dal je batka bolja na 9.2? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice