IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 255.829
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: IPhone 6s
omomomomoomm kaže...

kakmo mu rapidno cijena pada pa to nije normalno. Mi s jabukom nemamo tih problema  :)

Iznad Galaxya S6 je vec 3 modela... iznas 6 ima samo 6s i to je to. Nema mu zasto padat cijena jer kod operatera takoder drzi brutalno cijenu. Mada opet, to vrijedi samo onima koji mjenjaju mobitele svakih 6mj... nama koji ih koristimo godinu i vise dana ne vrijedi bas nesto.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

Rekao bi blago Vama, ali platit za tako nešto 8000kn je van razuma. Ništa na ovom svijetu valjda nije toliko precijenjeno kao jabuka. A Samsungu opada jer isto pokušavaju precijenit, no na sreću nas zaljubljenika u tehnologiju cijene se nakon nekog vremena vrate u normalu. Uživajte 

16 godina
Samsung bi volio da svoje premium segment telefone moze cijeniti i prodavati kao Apple, ali ne moze. Ne vrijede toliko i to je to.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
IPhone 6s

Da li je netko koristio ovu mogućnost kupnje u t-com

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobitel-bez-gotovine/iphone 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sardax kaže...
Samsung bi volio da svoje premium segment telefone moze cijeniti i prodavati kao Apple, ali ne moze. Ne vrijede toliko i to je to.

A kao iPhone vrijedi tih novaca ? Aj molim te....  Samsung sam ima preveliki izbor modela. Da imaju 2 modela kroz 2-3 godine bez problema drzi cijenu applea. Svakim novim modelom cijena drugog pada, al tu se ne radi o jednom vec o 3 koja izlaze kroz pola godine, godinu dana. 

16 godina
SimeKZ kaže...
sardax kaže...

A kao iPhone vrijedi tih novaca ? Aj molim te....  Samsung sam ima preveliki izbor modela. Da imaju 2 modela kroz 2-3 godine bez problema drzi cijenu applea. Svakim novim modelom cijena drugog pada, al tu se ne radi o jednom vec o 3 koja izlaze kroz pola godine, godinu dana. 

Uopće je irelevantno što ti i ja mislimo. Apple prodaje 80 milijuna telefona godišnje sa visokom profitnom maržom. A govorimo o jednom, odnosno dva telefona koji u tom kolaču uzimaju 90%+. 

Samsungov flagship nije ni 10% toga, a o profitu da ne govorimo. 

Da je Samsung toliko dobar, a jeftiniji je od iPhone-a, onda bi ih trebao potući u prodaji. 

ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
IPhone 6s

Ja znam da sam promjenio puno telefona koristio android i windows ali s iphonom sam najzadovoljniji i radi toga mi nije zao dati malo vise love. Uz to imam i ipad i macbook i njihova sinkronizacija je najbolja. 

8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nani kaže...

Pozdrav svima. Molio bih vas za savjet. Sestra mi već par mjeseci misli kupit iPhone (vlasnica je iPhonea 4 s razbijenim ekranom) i cilo vrime čeka neku prigodu. Kako prigoda baš i nije pokucala na vrata otišla je do svog tele operatera (VIP) i zatražila ponudu. Ona je tamo već dugi niz godina (skoro od osnutka Vipa) i ima 'srebrni status' (pa šta god to značilo). Trenutno je na tarifi "savršena" koju plaća mislim 150 KN + 15 KN i ima sve unlimited. Ono što joj oni nude i za što vas molim komentar je sljedeće: tarifa bez granica XL+, mjesečna naknada 160 + 15 KN, jednokratno 2779KN te 24 x 100 što sve skupa dođe 5179 KN za 6s 64 GB. Trenutne cijene na njuškalu su waay over i naravno ovo bi joj malo lakše bilo plaćat nego npr. 4kKN odjednom. Da li netko zna ima li VIP običaj da pred/iza Božića ili NG nudi neke pogodnosti zbog čega bi se isplatilo još malo strpit. Podsjećam da joj je trenutni iPhone u dosta lošem stanju, em ekran em što se dosta često zamrzne. Može li ona, i na koji način još malo zivkat, pritiskat i sl da joj ponude bolju ponudu? Ne znam zašto ali mi se čini da je među nama forumaš koji je izjavio jednom da je radio ili još radi u VIP-u pa bi mi njegov savjet jako dobro došao. Svakako unaprijed se zahvaljujem svima na pomoći

Pa to je odlična ponuda! Reci mi je li ti sestra VIP stisnula da će preć u nekog drugog operatera pa su joj dali takvu ponudu ili je samo došla tamo i pitala za ponudu? Ja bi kroz ovih nekoliko dana trebao otići u VIP-a pa bi mi bilo odlično da mi ponude nešto tako,jer sam i ja također već dugi niz godina tamo samo ne znam je li imam taj 'srebrni status'.

CR7
12 godina
SimeKZ kaže...
omomomomoomm kaže...

kakmo mu rapidno cijena pada pa to nije normalno. Mi s jabukom nemamo tih problema  :)

Iznad Galaxya S6 je vec 3 modela... iznas 6 ima samo 6s i to je to. Nema mu zasto padat cijena jer kod operatera takoder drzi brutalno cijenu. Mada opet, to vrijedi samo onima koji mjenjaju mobitele svakih 6mj... nama koji ih koristimo godinu i vise dana ne vrijedi bas nesto.

To je problem isključivo Samsunga, što štancaju 5 modela godišnje za koje žele da budu top.

bubimir13 kaže...

Rekao bi blago Vama, ali platit za tako nešto 8000kn je van razuma. Ništa na ovom svijetu valjda nije toliko precijenjeno kao jabuka. A Samsungu opada jer isto pokušavaju precijenit, no na sreću nas zaljubljenika u tehnologiju cijene se nakon nekog vremena vrate u normalu. Uživajte 

Gdje to iPhone 6s košta 8000 kn?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 16:16 (Syke).
13 godina
Syke kaže...
SimeKZ kaže...
omomomomoomm kaže...

To je problem isključivo Samsunga, što štancaju 5 modela godišnje za koje žele da budu top.

bubimir13 kaže...

Gdje to iPhone 6s košta 8000 kn?

To sam i naveo kao problem Samsunga.

16 godina

Znam samo da ih je zvala jednom na tel prije nego je otišla u Vip centar. Ona je stvarno od samih početaka njihova pretplatnica i od tu taj 'srebrni' status?! Također su joj u Vip centru rekli da nazove jedan broj (ne znam sad koji, valjda njihovu podršku) jer joj samo oni tamo mogu ponudit bolju ponudu (tako nešto). Ona je zvala i ovo su joj ponudili, ja sam joj savjetovao da im kaže kako ima dobru ponudu drugdje i da se misli ... Bilo kako bilo, mob je naručen (nisu ga imali u centru) i trebao bi sutra stići. iP 6s 64 GB, rozi 

Još nešto, kad je zadnji put bila u centru, oni su samo na PC-u pogledali što ima odobreno i to proknjižili. Ne znam zašto je morala tu ponudu dobit od teh službe a ovi u centru joj nisu to mogli ponudit? Nije to bio nikakav partner već Vip centar u City-u u ST-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 18:30 (nani).
13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Ove godine nisam uzimao Iphone iz Njemacke cim je izasao,ali evo me, danas je stigao i meni moj Iphone 6S iz Apple Storea. Znaci opet su uspjeli napravit najbolji Iphone,kao i svake godine do sad!

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja imam 6s sa samsungovim chipom koji se navodno pregrijava i ima 2h koristenja manje baterije.. Nakon prvog punjenja do 100%, u sat i pol vremena koristenja mobitela(messenger,fb,instagram,internet..) mi je potrosio 12%. Sto vi mislite o tome?
''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 1 hvala 0
13 godina
cod2playahhh kaže...
Ja imam 6s sa samsungovim chipom koji se navodno pregrijava i ima 2h koristenja manje baterije.. Nakon prvog punjenja do 100%, u sat i pol vremena koristenja mobitela(messenger,fb,instagram,internet..) mi je potrosio 12%. Sto vi mislite o tome?

12 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

ja mislim da ćeš tek za 2 tjedna moći sudit o bateriji...

13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Šta je to nešto Vip smanjio cijenu Iphonea 6s

Sad je 6s 16GB u tarifi L+, 1499kn.,a u M+ 2199kn... koliko vidim u TELE 2 je i dalje cijena oko 2500kn

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Nezn vise nit ne pratim te operatere kako god da se uzme svi su debelo preskupi. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Nezn vise nit ne pratim te operatere kako god da se uzme svi su debelo preskupi. 

Ja znam pogledat ne zato što bi nešto na taj način kupio.,nego čisto informativno da vidim kretanje cijena. Na Vip-u sam tražio 950XL pa je još nema i naletim na Iphone...

14 godina
neaktivan
R36 kaže...

Šta je to nešto Vip smanjio cijenu Iphonea 6s

Sad je 6s 16GB u tarifi L+, 1499kn.,a u M+ 2199kn... koliko vidim u TELE 2 je i dalje cijena oko 2500kn

Da, ali je rata sada 150kn umjesto 100kn, kao i u tele2.

Imaš u tcom-a na rate za 180kn/24mj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 12:25 (dRoID).
16 godina
Nocas mi je tel pojeo 8% a noc prije cak 30%. Prije toga mi nije pojeo ni 1% tijekom noci. Ima netko slicnih problema?
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Dali si radio nove instalacije? Ono sto moze najvise utjecati na bateriju je Facebook i msg. Iskljuci background osvjezavanje svega.

0 0 hvala 0
16 godina
Obrisao sam facebook i skype(mislim da ovaj jos vise sisa bat) ali mi je svejedno skinuo 8% preko noci. Sve ostalo kao i prije. Vidim po netu da se ljudi zale da nakon zadnjeg osvjezenja imaju isti bat drain preko noci
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nani kaže...

Znam samo da ih je zvala jednom na tel prije nego je otišla u Vip centar. Ona je stvarno od samih početaka njihova pretplatnica i od tu taj 'srebrni' status?! Također su joj u Vip centru rekli da nazove jedan broj (ne znam sad koji, valjda njihovu podršku) jer joj samo oni tamo mogu ponudit bolju ponudu (tako nešto). Ona je zvala i ovo su joj ponudili, ja sam joj savjetovao da im kaže kako ima dobru ponudu drugdje i da se misli ... Bilo kako bilo, mob je naručen (nisu ga imali u centru) i trebao bi sutra stići. iP 6s 64 GB, rozi 

Još nešto, kad je zadnji put bila u centru, oni su samo na PC-u pogledali što ima odobreno i to proknjižili. Ne znam zašto je morala tu ponudu dobit od teh službe a ovi u centru joj nisu to mogli ponudit? Nije to bio nikakav partner već Vip centar u City-u u ST-u

Evo da vam opišem moju situaciju(vip korisnik bez ugovorne obveze).

Kako je u tcom ponuda za ip6s bila povoljnija za nekih 1200kn zvao sam vipovu službu za korisnike i pitao ih mogu li mi dati nekakvu ponudu. Rekli su da će upit prosljediti nekoj svojoj službi.

Nakon dan-dva zovu me i pitaju što me interesira(XL+ tarifa i ip6s 64GB). 

I tako dobijem ponudu: 275kn(tarifa+dodatne naknade+rata za mobitel) mjesečno + 1300kn odmah. Nakon toga sam imao nekoliko dana da realiziram ponudu u vip centru. Tako da sam se nakon godine dana vratio u tabor apple. Nani imaš pivo od mene.

I sad pitanje da li koristite kakvu zaštitu za ekran?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 10:39 (dRoID).
12 godina
neaktivan
Pozdrav zanima me sta mislite o T-com ponudi za 0kn i 180kn mjesecno? Cini mi se kao super ponuda...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Ako ti je uz to tarifa ok, onda je dobra ponuda. Ima i druga opcija za kupivnu na rate :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
To nije isto lose,ali opet moram kupovat bonove i neku opciju uključit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Uzmi to za 180kn i od bonbona bon,meni su oni predobri jer je cura kod njih. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

180kn je fon x 24mj i + tarifa?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Bez tarife,samo fon ;)

0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 6s

Bjezi od 16gb modela... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice