Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.547
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

evo nemam opcije None uopce..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone 6 - Rasprava
ATJLučko kaže...
ProTeinZ kaže...

napravio sam novi apple id na US, ali me trazi da utipkam podatke od kreditne, a nemam opcije None.. kako to promjeniti? 

Koliko se meni čini, negdje bi trebalo pisati ili "escape" ili "not important", odnosno, postoje "important" polja i ona koja to nisu, a podatke od kartice mi se ne vidi kao "important"!!!! 

Ja ću učiniti onda novi Yahoo mail račun za USA Apple ID, pa ti javim kako sam ja prošao!

Najpraktičnije je kroz itunes da se kao hoće neka aplikacija preuzeti pa kad pita apple id tada ga kreirati, meni je tako uspilo bez kreditne za USA apple id više puta

14 godina
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...
ProTeinZ kaže...

napravio sam novi apple id na US, ali me trazi da utipkam podatke od kreditne, a nemam opcije None.. kako to promjeniti? 

Koliko se meni čini, negdje bi trebalo pisati ili "escape" ili "not important", odnosno, postoje "important" polja i ona koja to nisu, a podatke od kartice mi se ne vidi kao "important"!!!! 

Ja ću učiniti onda novi Yahoo mail račun za USA Apple ID, pa ti javim kako sam ja prošao!

Najpraktičnije je kroz itunes da se kao hoće neka aplikacija preuzeti pa kad pita apple id tada ga kreirati, meni je tako uspilo bez kreditne za USA apple id više puta

radi, puno hvala :)

11 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

pozz, 

ljudeki kako vam se ponasa 4G na iP6 ? jel vam jede bateriju, kao sto meni moj nazalost radi. 

znam da mogu prebaciti na 3G, al' nije to to :'D sve u svemu stavio danas 9.0.2 pa cemo vidjeti kako ide . . . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Na svakom mobitelu 4g jede bateriju jos ak uz to imas full svjetlinu pada ko ludo.

1 0 hvala 1
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

prati li netko EverythingApplePro  youtube channel?

dakle lik je u ovih par videa sto sam vidio unistio desetke iphone.sto S sto starih sestica.sve u svrhu nekakvih testiranja kji bas i nemu smisla po meni.

nije mi jasno jel ih dobija ili koji qurac?! vrijednost potrosenih telefona u par videa 100k kuna :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ja ga pratim ni meni nije jasno. Ono kad je neki dan isprobavao maske i bacao mobitele sa 20metara unistio ih je bar 10 i sumnjam da je koji bio 16gb nego sve skuplje varijante. Lik ima para samo neznam jel od youtuba ili jednostavno od necega drugoga.

al da je dobar youtuber to stoji gledam svaki njegov video

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Na svakom mobitelu 4g jede bateriju jos ak uz to imas full svjetlinu pada ko ludo.

gledao sam neke videe, po youtune kako malo smanjiti potrosnju baterije na iOS 9 i tako. sve mi je pogaseno osim sto je ukljucen 4G.

svjetlina mi je manje od pola. nikad je ne koristim preko pola. cak ni pjesme ne slusam na njega a imam model od 64gb. mislim da bi ga to totalno unistilo. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 16:23 (siick_bubble_gumm).
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

bugs everywhere 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ProTeinZ kaže...

bugs everywhere 

Gdje i kako si ulovio "taj" bug???? 

Ovo je moje, minutu prije skrinšotano!!!!

ATJ Lučko
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

Vjerovatno neki bug. Meni neće ukloniti jedan mail.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

kako ljudi dekodirati ovaj iphone 5s iz amerike koji sam dobio, 100 eura mi traze u servisima, to je stvarno preskupo. Postoji li neki drugi nacin???

0 0 hvala 0
16 godina
Bonjasky93 kaže...

kako ljudi dekodirati ovaj iphone 5s iz amerike koji sam dobio, 100 eura mi traze u servisima, to je stvarno preskupo. Postoji li neki drugi nacin???

Pa nemaš druge...to je takva zaštita...probaj nać unlock code jeftinije na netu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Uvjeren sam da ste svi neštrpljivi u dolasku iOS-a 9.1, pa da malo začinimo temu, obzirom su već odavno "Beta verzije" vani kod dewelopera! 

Pa stoga, jedna mala anketa u svezi glede malog mede!

2 Očekujem ga u ovom mjesecu!
1 Ne očekujem ga prije studenog!
1 Sigurnije sredinom studenog!
0 Kraj ovog, početak idućeg mj.!
0 Tamo prije Božića, najranije!
0 U vrijem Nove godine!
0 Poslije Nove godine!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Uvjeren sam da ste svi neštrpljivi u dolasku iOS-a 9.1, pa da malo začinimo temu, obzirom su već odavno "Beta verzije" vani kod dewelopera! 

Pa stoga, jedna mala anketa u svezi glede malog mede!

ja imam neki blesav osjećaj da bi ga mogli izbaciti idući tjedan kad imaju namjeru obnoviti i liniju iMac 21.5inch računala po nekim glasinama, izbacili su četvrtu betu iOSa 9.1 na testiranje developerima i prijavljenima u public beta tako da me to ne bi iznenadilo iskreno

12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Mene ce ovaj telefon izluditi. Jebu me ovamo potencijalni kupci pitaju jel icloude ili sim, sta je to ustvari?

Pa opet jedan na forumu mi rece da je telefon ukljucen i da mi treba sifra, kakva sifra, ne razumijem??

onda sam kontaktirao sluzbenu stranicu dali su mi ovaj link gdje trebam popuniti podatke i izmedju ostalog trazi se tmobile number. Kakav broj??

evo podaci o mom mob

http://i.imgur.com/4dikbGc.jpg

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6 - Rasprava

Broj sa kojim je mob aktiviran...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

moze li pojasnjenje i za ostala pitanja.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

dobio sam odgovor od t mobila, kazu da je nemoguce da mi dekodiraju mob jer ne znam sifru i broj od prvog vlasnika mobitela koji ga je aktivirao.

Za koliko para otprilke bi se mogao prodati mob u dijelovima?

0 0 hvala 0
14 godina
Krenule prednarudžbe 6s i 6s plus modela u T-mobile, što mislite kolike budu cijene???
Hoće li zamijeniti cijene "šestice" ili budu skuplji..?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
Krenule prednarudžbe 6s i 6s plus modela u T-mobile, što mislite kolike budu cijene???
Hoće li zamijeniti cijene "šestice" ili budu skuplji..?

trebali bi zamijeniti cijene sadašnje šestice po nekoj logici, a šestice nazovi stare da malo pojeftine, to je neka moja logika i tako će siguran sam jedno 95% i biti

14 godina
Daklem, T-mobile izvjesio cijene u webshopu i razočaran sam...
Pola modela nije dostupno, a po onome što vidim, cijena 6s modela je cirka 100€ višlja od "šestice".
Ovo govorim po "odokativnoj" procjeni jer, ponavljam, fali dosta modela i pretragu sam prilagodio svojoj tarifi...
Koma i razočaranje...
Čekam da ga konačno puste u prodaju jer mi hitno treba novi uređaj i onda me ovak ušlagiraju cijenom...
15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
Daklem, T-mobile izvjesio cijene u webshopu i razočaran sam...
Pola modela nije dostupno, a po onome što vidim, cijena 6s modela je cirka 100€ višlja od "šestice".
Ovo govorim po "odokativnoj" procjeni jer, ponavljam, fali dosta modela i pretragu sam prilagodio svojoj tarifi...
Koma i razočaranje...
Čekam da ga konačno puste u prodaju jer mi hitno treba novi uređaj i onda me ovak ušlagiraju cijenom...

a jesi razmišljao da možda ideš na shemu staro za novo, daš unutra stari uređaj i oni ti snize za određenu svotu cijenu novog, tako sam ja uzeo šesticu prošle godine

14 godina

Ma stoji sve to, ja sam pripremio lovu za uređaj i ne bi me ubilo tih 100€ više, ali stvar je principa.
A i ne znam koliko mogu dobiti zaSony Xperiu Z (ne znam ni kako funkcionira ta procjena i to, ali brijem da bih više dobio na njuškalu)...
Pa kak ih nije sramota toliko pumpati cijene???
17 godina
neaktivan

Instalirao sam iOS 9.0.2 i čini mi se da je mobitel nekako sporiji nego na 8-ici. Ima li netko sličnih problema?

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

ja sam stavio 9.1 beta 4 i puno mi je bolje nego na 9.0.2, mislim ostati na beti dok ne izade official 9.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Ma stoji sve to, ja sam pripremio lovu za uređaj i ne bi me ubilo tih 100€ više, ali stvar je principa.
A i ne znam koliko mogu dobiti zaSony Xperiu Z (ne znam ni kako funkcionira ta procjena i to, ali brijem da bih više dobio na njuškalu)...
Pa kak ih nije sramota toliko pumpati cijene???

evo to je procjena koju sam našao na stranicama hrvatskog telekoma za sve što počinje na xperia Z, a da svi, od prvog do zadnjeg pumpaju cijene, to isto stoji, jbg tako nam je kako nam je dok ne bude bolje

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Upravo sam se malo ponovio za svoj belowed gadget, svježe stiglo iz Deutschland!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

ja sam narucio caseology i zaggov hdx screen protector

jel postoji mogucnot dolaska siri na hrvatskom jednog dana?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja sam narucio caseology i zaggov hdx screen protector

jel postoji mogucnot dolaska siri na hrvatskom jednog dana?

naravno da postoji, samo kad to nitko ne zna, to me čudi od applea da još nije izdao hrvatski jezik za siri

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice