Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.549
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Iphone 6 - Rasprava
Kill Frenzy kaže...

može li se recimo mobitel uzet tako na pretplatu i uz rate pa nakon nekog vremena prekinut pretplatu i da ostanu samo rate za mobitel?

Ako potpisuješ kakav ugovor, stavka i o tome mora postojati! 

Nisam totalno ziher, ali sam siguran da postoji neka caka za "penale"!!!!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

robee1 kaže...

Pitanje za vas koji ste stavili iOS 9...dali app sw na i6 radi duzim dodirom lijevog ruba displaya ili je ta funkcija iskljucivo vezana za i6s?

Moram priznati da mi se vidi da kao da ne razumijem tvoje pitanje, ali da pokušam odgovoriti! 

Ako govoriš o "onom" prozorčiću koji sa pojavi kada dotakneš neku ikonu neke aplikacije, to je sposobnost samo 6S iPhone gadgeta, obzirom na 2GB RAM memorije, isto kao i sposobnost "pravog" multitaskinga kod iPad gadgeta, samo ga ima iPad AIR 3, na moju preveliku žalost!

Ne dotaknuti ikonu, to je funkcija novog displaya, vec dodir lijevog ruba displaya, pa se otvori app switcher, kao kada napravis dvoklik na home gumb. Dali je ta opcija dostupna na i6 kada stavis iOS9 ili je i ona vezana iskljucivo za novi display?

12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

0 0 hvala 0
11 godina

Katastrofa, tebe veseli što se nekome pregrijava mobitel (iPhone).

užas

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Rijesit ce to oni u roku mjesec dana kroz neki softwerski update. Kojeg su vraga uopce stavljali 4k. Kao da 1080p nije dosta.

inace kolko vidim po youtubeu 6sje stvarno dosta mocniji od obicnoga 6 tak da mislim da je mobitel zvijer. Single core test na geekbencu mu je fantastican a to je prakticki i najvaznije.

0 0 hvala 0
16 godina
Zar nekome i treba ista brze od iP6? Gdje ces to iskoristiti? U After Effectsu za iOS lol....
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

EDIT: dal je itko probao displex pastu za ogrebotine na ekranu? pronasao sam ju u emmezeti http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/oprema-za-tablet/32555/hama-displex-pasta-za-poliranje/

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 13:35 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Poz,

do sada sam normalno koristio iPhone 6, isključio sam zaslon, nakon nekog vremena ponovno sam otišao na uređaj no zaslon ne registira dodir,

odnosno radi samo touch na home gumbu...

zanime me dal se to kome događalo odnosno što napravit da zaslon ponovno normalno registrira dodire?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...
Zar nekome i treba ista brze od iP6? Gdje ces to iskoristiti? U After Effectsu za iOS lol....

Stvarno neznam... al eto, dobro da tehnologija ide naprijed makar bi preferirao soc malo jaci od iP6 ali da dulje traje baterija...

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Izgleda da novi iPhone-i nisu loši ni pod vodom, barem prema viđenom u ovom videu...

http://www.cultofmac.com/390434/h2-woah-iphone-6s-may-be-secretly-waterproof/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mrak, taman sad za zimu da se grijem. Uzimam odmah čim dođe u HR.

12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Rijesit ce to oni u roku mjesec dana kroz neki softwerski update. Kojeg su vraga uopce stavljali 4k. Kao da 1080p nije dosta.

inace kolko vidim po youtubeu 6sje stvarno dosta mocniji od obicnoga 6 tak da mislim da je mobitel zvijer. Single core test na geekbencu mu je fantastican a to je prakticki i najvaznije.

Svi OEMi su manje više te stvari riješavali po kratkom postupku u hot fixevima, al ono, što je dopušteno jupiteru nije volu, tako će i ovog puta...

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Evo malo informacija, za sve one koji su Neodlučni, uzeti sada iPhone 6S ili čekati iPhone 7 Plus, hehehehehehe!!!! 

LINK; http://appadvice.com/appnn/2015/09/supposedly-the-iphone-7-will-be-dustproof-and-waterproof

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Dobro svi znamo da svaka nova generacija donese sitnice koje ga cine boljim od prethodnika. Treba pricekati jos koji tjedan da dodje kod nas novi i gledati kako pada cijena i6-ice i uzeti njega :)

Ono sto mi nikako nije jasno zasto Apple nema stereo zvuk kod snimanja video materijala. Meni osobno samo to nedostaje na i6.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Apple kada izbaci novi iPhone, stari iPhone (u ovom slucaju 6) uspori da korisnici imaju dojam kolko je 6s brzi.

Nikad necu zaboravit da je iPhone 4 posto tolka kanta, pa cak i ostaloj ekipi koja ga je drzala na iOS 6.

Sad ne znam jel sam ja zabrio, ili su mobiteli prije bili tolko spori, ili Apple pusta tajni update da uspori mob.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 10:33 (Edge).
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Vi sre svi zabrijali oko tih tajnih updateova i namjernog usporavanja

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Edge kaže...

Apple kada izbaci novi iPhone, stari iPhone (u ovom slucaju 6) uspori da korisnici imaju dojam kolko je 6s brzi.

Nikad necu zaboravit da je iPhone 4 posto tolka kanta, pa cak i ostaloj ekipi koja ga je drzala na iOS 6.

Sad ne znam jel sam ja zabrio, ili su mobiteli prije bili tolko spori, ili Apple pusta tajni update da uspori mob.

Mislim da je ipak posrijedi hardverska limitiranost određenih komponenti da se ne mogu nosit sa nekim softverskim rješenjima kao u prijašnjim verzijama. Recimo za RAM verziju, koliko god bilo to ispeglano nekada bude očit nedostatak RAMa ili činjenica da je ta tehnologija bila dobra lani, preklani.. ali sad već daje znakove starosti.

Da to stvarno rade mislim da bi korisnici ipak bili inteligentniji i prepoznali, a pogotovo devovi...

15 godina
Iphone 6 - Rasprava

kakve bi mogle biti cijene novog ip6s u tarifama s obzirom na prijasnja iskustva? oće ip6 padat cijena ili ce novog biti nesto visa.

koliko vidim vani tj usa cijena bi trebala biti ista

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

kakve bi mogle biti cijene novog ip6s u tarifama s obzirom na prijasnja iskustva? oće ip6 padat cijena ili ce novog biti nesto visa.

koliko vidim vani tj usa cijena bi trebala biti ista

Ja sam svojeg uzeo 06 prosinca prošle godine, i nekako se ne sjećam da su iPhone 5S bili strahovito pojeftinili, samo su ostavili u prodaji one od 16GB! 

Nekako sam skeptik da će biti tako i ove godine, ostaviti će samo iPhone 6, sa minimalnom memorijom, "minimalna" ulaganja, a "možda" najveći profit, makar je i to vrlo upitno!

ATJ Lučko
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

mene cak ne zanima cijena ip6 nego koliko ce kostat ip6s

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

i6s ce imati cijene kao sada i6 sto se tice prodaje kod operatera. Cijene ce padati u oglasima.

0 0 hvala 1
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Jedno pitanje za sve vlasnike Apple gadgeta, primarno iPhone! 

U radu sa svojim gadgetima imate li USA, neki EU ili Hrvatski Apple ID?! 

Oni koji imaju USA Apple ID, neka mi kažu koje benefite imaju u svakodnevnom radu, i koliko im je bolji kod skidanja aplikacija iz App Store-a i kod slušanja muzike?! 

Ako je još moguće, odgovor na jedno miće pitanjce, možda je smiješno ali, jebiga, bi lih imao problema u radu ako bih na jednom mobitelu ili tabletu koristio dva Apple ID account-a?!

9 Imama samo Hrvatski Apple ID!
1 Imam samo USA Apple ID!
0 Imam neki EU Apple ID!
3 Imam Hrvatski i USA Apple ID!
0 Imam Hrvatski i EU Apple ID!
0 Imam USA i EU Apple ID!
0 Imam tri Apple ID account-a!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Imam Hr i Usa samo zato sto kod nas nisu dostupne sve aplikacije, pa se logiram na Usa i skinem. Kasnije se vratim na primarni Hr...

Sto se tice samog rada, nikakvih problema nema osim sto prilikom updetova na itunes-u na compu ti javi da ne moze napraviti update za neki app sve dok se ne logiras sa drugim id-om.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 16:46 (robee1).

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Da li bi mi bilo bolje da mi prijatelj iz Californije učini USA Apple ID, ili da ga sam učinim večeras?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Isto ti je.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Izbacen 9.0.2

0 0 hvala 2
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Imam problem sa postavkom USA Apple ID računa! 

Šteka mi kod maila, a ne da mi se delati neki novi "samo zbog toga" mail account! 

A možda da napravim neki novi recimo Yahoo mail?! 

Molim prijedloge kako da čim lakše učinim USA Apple ID, kada već sam nisam u mogućnosti!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...

Imam problem sa postavkom USA Apple ID računa! 

Šteka mi kod maila, a ne da mi se delati neki novi "samo zbog toga" mail account! 

A možda da napravim neki novi recimo Yahoo mail?! 

Molim prijedloge kako da čim lakše učinim USA Apple ID, kada već sam nisam u mogućnosti!

Moraš na drugi mail, barem sam ja morao kada sam radio US ID. Možda se promijenilo, ali sumnjam.

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

napravio sam novi apple id na US, ali me trazi da utipkam podatke od kreditne, a nemam opcije None.. kako to promjeniti? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ProTeinZ kaže...

napravio sam novi apple id na US, ali me trazi da utipkam podatke od kreditne, a nemam opcije None.. kako to promjeniti? 

Koliko se meni čini, negdje bi trebalo pisati ili "escape" ili "not important", odnosno, postoje "important" polja i ona koja to nisu, a podatke od kartice mi se ne vidi kao "important"!!!! 

Ja ću učiniti onda novi Yahoo mail račun za USA Apple ID, pa ti javim kako sam ja prošao!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice