Pa imate 6S za 30$ mj...jest rent al dobis novi svake godine i imas Care+

Pa imate 6S za 30$ mj...jest rent al dobis novi svake godine i imas Care+
pozdrav,
zanina me da li '' live photos '' dolazi kao feature ili ce samo to imati 6s 6s+ ? bas mi se svidja to. pretpostavljam da nece biti na 6 i 6+ al bilo bi jako lijepo ako bi doslo kao malo update sa iOS 9.
Mislim da se nama s iP6 i 6+ ne isplati prelazit na 6s, za mene ne tako bitna poboljsanja a cijena paprena.
Iskreno, meni bi ipak možda bila pozitivno potrebna ova 3D mogućnost tipkanja!
Uglavnom, očekujem ipak sve finese iOS 9 na svojem mobilnom gadgetu, osim tog 3D touch-a!
S druge strane, potreba uzimanja najnovije verzije uz neku bezobrazno nisku cijenu ipak zbog one novije, jače odnosno čvršće, žilavije legure aluminija, ali i 12MP kamere, pa i 5MP prednje kamere!
Ovakvim tempom razvoja, predviđam slijedjeće godine dolazak iPhone 7, sa 4K rezolucijom ekrana, internom memorijom većom od 128GB, makar 256GB, pa čak i možda nekakvim IPXX certifikatom za vodonepropusnost!
Ovo bi meni bilo sasvim dovoljno pored svega postojećeg da se nagradim sedmicom, pa da je crna verzija black, a ne khm khm khm khm space gray!
Vidim da si kvalitetno popusio pricu o 3D MOGUCNOSTI TIPKANJA - odnosno force touch, da... huawei te pretekne, pa ajmo to nazvat malo luđe pa da ljudi bolje progutaju.
iPhone sa 4K rezolucijom ? 128gb memorijom ? O cem ti sanjas momak ???
U 2015 godini njima osnovni model nema nit potpunu 720p rezoluciju a kamoli 1080p. Da su htjeli 128gb memorije, stavili bi ju sad... a nebi stavljali 4K mogucnost snimanja i onda 16g memorija
Pa ne vidim bas da ih je Huawei pretekao. Na aWatchu to imaju vec dugo, na macbooku takodjer. Sad ide dakle i za iPhone. Stim da Huawei je to ubacio samo da ubaci, nisam vidio ni jednu korisnu sitnicu da su iskoristili iz te tehnologije.
Sto se tice rezolucija, pljuvat cu uvijek po Appleu gdje treba. Ponekad i ondje gdje ne treba. Ali cu ih i pohvaliti gdje treba. A to su rezolucije. Na 4,7 ne mozes skuziti razliku izmedju FHD i 720p. Osim par vas sa kriptona. Jednako tako na 5,5 ne treba vise od FHD. Na 4" su drzali jos manju rezoluciju. S pravom. 2k i 4k neka ostave ekipi koja se pali na takve gluposti. Srecom nisu bas u vecini, ali da ima ekipe sklone pusiti te marketinske fore - ima. I to poprilicno ^^
P.S.
6+ verzija je FHD. I ima 128GB storagea, i za manju i za vecu verziju. Upali gsmarenu, 1min vremena da provjeris info prije nego krenes trolati na totalno retardiran nacin ^^
Aha... sad ti odjednom ne treba 2k ili 4k, mada ga ocekujes kao dobar feature na svom novom gadgetu i nepotreban je na 5,5'.
6+ verzija nije osnovni model. A sa 128gb storageom kosta ko svetog petra kajgana. A mobitel je sve sam ne praktican 5,5' ekran a bezeli takvi da LG napravi dva takva mobitela koliko mesa jos ima sa strane.
HUawei ima isti feature sa svojim force touchom kao i iPhone sa svojim... nista posebno, nista novo sta prije nisi imo sa dugim pritiskom na jednom mjestu na ekranu.
Ak si dosao sim glumit pametnjakovica i pljuvat po jabuki nemoras ni dolazit samo sve negativno govoris covjece
Ak si dosao sim glumit pametnjakovica i pljuvat po jabuki nemoras ni dolazit samo sve negativno govoris covjece
Ne glumim pametnjakovica, niti govorim da je jabuka los proizvod. Samo se moras opustit i citat, nije tesko.
Nego odgovaram doticnom gospodinu kako mu odjednom treba pa mu ne treba... pa je must have feature cim je na iPhonu. Itd... uostalom nema smisla, hebiga.
pozdrav,
zanina me da li '' live photos '' dolazi kao feature ili ce samo to imati 6s 6s+ ? bas mi se svidja to. pretpostavljam da nece biti na 6 i 6+ al bilo bi jako lijepo ako bi doslo kao malo update sa iOS 9.
Koliko se ja kužim u geometriju, to je dio iOS 9, a koji će biti prisutan i na "običnim" šesticama!
pozdrav,
Koliko se ja kužim u geometriju, to je dio iOS 9, a koji će biti prisutan i na "običnim" šesticama!
to bi bilo stvarno odlicno. jer sam gledao par videa na youtube kako pokazuju iOS 9 u beti i MG i nije nitko pokazao da ce biti taj feature na obicnom iP 6. nadam se da ce biti !
hvala kolega
Odličan telefon i dobar upgrade naspram 6. U Appleovom stilu.
Čekam da dođe u HR.
Mislim da se nama s iP6 i 6+ ne isplati prelazit na 6s, za mene ne tako bitna poboljsanja a cijena paprena.
Iskreno, meni bi ipak možda bila pozitivno potrebna ova 3D mogućnost tipkanja!
Uglavnom, očekujem ipak sve finese iOS 9 na svojem mobilnom gadgetu, osim tog 3D touch-a!
S druge strane, potreba uzimanja najnovije verzije uz neku bezobrazno nisku cijenu ipak zbog one novije, jače odnosno čvršće, žilavije legure aluminija, ali i 12MP kamere, pa i 5MP prednje kamere!
Ovakvim tempom razvoja, predviđam slijedjeće godine dolazak iPhone 7, sa 4K rezolucijom ekrana, internom memorijom većom od 128GB, makar 256GB, pa čak i možda nekakvim IPXX certifikatom za vodonepropusnost!
Ovo bi meni bilo sasvim dovoljno pored svega postojećeg da se nagradim sedmicom, pa da je crna verzija black, a ne khm khm khm khm space gray!
Vidim da si kvalitetno popusio pricu o 3D MOGUCNOSTI TIPKANJA - odnosno force touch, da... huawei te pretekne, pa ajmo to nazvat malo luđe pa da ljudi bolje progutaju.
iPhone sa 4K rezolucijom ? 128gb memorijom ? O cem ti sanjas momak ???
U 2015 godini njima osnovni model nema nit potpunu 720p rezoluciju a kamoli 1080p. Da su htjeli 128gb memorije, stavili bi ju sad... a nebi stavljali 4K mogucnost snimanja i onda 16g memorija
Pa ne vidim bas da ih je Huawei pretekao. Na aWatchu to imaju vec dugo, na macbooku takodjer. Sad ide dakle i za iPhone. Stim da Huawei je to ubacio samo da ubaci, nisam vidio ni jednu korisnu sitnicu da su iskoristili iz te tehnologije.
Sto se tice rezolucija, pljuvat cu uvijek po Appleu gdje treba. Ponekad i ondje gdje ne treba. Ali cu ih i pohvaliti gdje treba. A to su rezolucije. Na 4,7 ne mozes skuziti razliku izmedju FHD i 720p. Osim par vas sa kriptona. Jednako tako na 5,5 ne treba vise od FHD. Na 4" su drzali jos manju rezoluciju. S pravom. 2k i 4k neka ostave ekipi koja se pali na takve gluposti. Srecom nisu bas u vecini, ali da ima ekipe sklone pusiti te marketinske fore - ima. I to poprilicno ^^
P.S.
6+ verzija je FHD. I ima 128GB storagea, i za manju i za vecu verziju. Upali gsmarenu, 1min vremena da provjeris info prije nego krenes trolati na totalno retardiran nacin ^^
1) Aha... sad ti odjednom ne treba 2k ili 4k, mada ga ocekujes kao dobar feature na svom novom gadgetu i nepotreban je na 5,5'.
2) 6+ verzija nije osnovni model. A sa 128gb storageom kosta ko svetog petra kajgana. A mobitel je sve sam ne praktican 5,5' ekran a bezeli takvi da LG napravi dva takva mobitela koliko mesa jos ima sa strane.
3) HUawei ima isti feature sa svojim force touchom kao i iPhone sa svojim... nista posebno, nista novo sta prije nisi imo sa dugim pritiskom na jednom mjestu na ekranu.
1) Naravno. Jer golim okom ni jedan covjek ne moze vidjeti razliku. Pa cak ni ja. I koji moj gadget? Ne posjedujem iPhone. Uopce. Uskoro ce doci OP2, mada razmisljam i o Nexus 5x. OP2 nema 2k ekran. Niti mu treba. Kao sto nema ni obicni Z5 recimo. Niti mu treba. To valjda treba samo balavcima koji pate na specifikacije, ali eto sto one ne igraju nikakvu ulogu nema veze. Samo neka se nadje.
2) Nisi ni pisao za osnovni model. Rekao si iphone. A i osnovni model ima od 128GB. Jednostavno, trolas bezveze a neupucen si u potpunosti pa se sad lijepo pokusavas izvuci. Sto se tice prakticnosti, meni je takodjer 6+ smijesno glomazan i totalno nepraktican. Naspram mojim OPO cak, a kamo li tek ne naspram recimo jednim G3. Eto da se negdje i slazemo.
3) Taj Huawei jos nije ni u prodaji. I nema isti feature, jer nema ni 1% onoga sto je Apple predstavio. Jos jedan primjer onoga kad se pozuri samo da se bude prvi. Iako nisu ni prvi, jer eto apple taj feature na svojim drugim proizvodima ima vec godinu dana. Koristim ga na macbooku, jako korisna sitnica. A taj dugi pritisak objesi macku o rep, jer ocito force touch nisi ni isprobao, vec eto vidio si eventualno neki video i zakljucio si vec kako radi. Da je barem inzinjerima iz Huaweia i Applea jedan takav poput tebe, mislim da bi procvjetali.
izbrisite post
Jos niti iOS 9 "nisam vidio", a evo nečeg još novijeg!
LINK; http://www.gsmarena.com/ios_91_public_beta_is_now_up_for_grabs-news-13958.php
ne
Kako ces imat 3d touch ako je to hardwareski dodatak...
Kako ces imat 3d touch ako je to hardwareski dodatak...
Live photos bi mogli imati, ali 3d touch nikako jer kao što kolega kaže to je u hardveru, možda nam dadnu neku softversku imitaciju hehehe
Meni se vidi, nadam se, da ćemo dobiti "SVE" na iOS9 osim ovog 3D touch-a!!!!
Softwerski neces dobiti samo taj 3D touch jer je zasnovan na hardwerskoj implementaciji,a sve ostalo je ionako nebitno. 12 MP kamera i 7000 alloy kuciste,koga boli patka za to,iskreno.
Mada bi hladno mogli ubaciti da dugim drzanjem dobijes isti efekt a ne samo jacinom pritiska. Al sa druge strane ako to naprave onda svrha "3d toucha" nece postojat.
Mada bi hladno mogli ubaciti da dugim drzanjem dobijes isti efekt a ne samo jacinom pritiska. Al sa druge strane ako to naprave onda svrha "3d toucha" nece postojat.
Došao je i taj dan, svidio mi se tvoj post i slažem se s njim haha :D
Takozvani 3D touch je glupost koju bi dugo držanje ili dvoklik vrlo jednostavno zamijenili, no kome i kako onda prodati novi iPhone? :)
Odakle samo inspiracija za taj 3D touch :) ..ne mogu se sjetiti kako se zove tweak sa cydia-e, ali to sam koristio jos prije dvije godine, ne bas u ovom obliku ali slicno i to bez tog 3de tača
pozz,
zanima me kakva je razlika izmedju iOS 9 GM i ovog Officional-alnog sto ce izaci za 2 dana ? da li bolje da sacekam ili mogu odmah poceti sa GM-om ? hvala.
Kako bi ti skidao u utorak, kad će download biti moguć u srijedu oko 19 po našem vremenu?
Ja sumnjam da cu skinut prvi dan na svoj 5s. Rade cu pocekat pa da vidim sto ljudi kazu kako ima radi telefon. Eh da samo pitanje jedno znam da nije tema oce li ipad mini retina dobiti kakve multitasking novotarije ili sve ide samo na aira? Pitam posto imam mini retinu a i nekako se bojim kako ce uopce radit ios 9 na tom tabletu
Ja sumnjam da cu skinut prvi dan na svoj 5s. Rade cu pocekat pa da vidim sto ljudi kazu kako ima radi telefon. Eh da samo pitanje jedno znam da nije tema oce li ipad mini retina dobiti kakve multitasking novotarije ili sve ide samo na aira? Pitam posto imam mini retinu a i nekako se bojim kako ce uopce radit ios 9 na tom tabletu
Pa kako bi radio nego odlicno, nemas nekakav hardverski zastarjel Apple uredjaj vec iPad Mini 2 koji je specifikacijski identican iPad Airu prve generacije.